Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Jo, jak říká Raven... Pokud chceš jen zkoušet, tak si počkej na nějakou akci, kdy si budeš moct zalítat zadarmo. Většinou jsou po větších patchích a nebo po akcích, jako Gamescom a podobně.

Každopádně pokud by si moc chtěl, tak https://robertsspaceindustries.com/getting-started Dole jsou i dva základní balíčky. Ale zatím se nedá ve hře koupit lepší loď (možná by to mohlo jít s 3.0) takže ti celkem naloží i základní NPC, než se to naučíš hrát.
  • Paulcz
    Neboj, když tam lidi šoupnou ještě pár mega vývojáři přidají Astara Šerana s jeho flotilou 10 miliónů mateřských lodí včetně velitelství na stanici Šáre.
  • walltar
    Otevřený bez jakéhokoli loadingu. Pokud něco uvidíš, tak tam budeš moct letět a budeš tam moct přistát (teoreticky, prakticky někde budou zákazy aby lidi netrollovali).
  • alien5
    Zadny load nebude.Pokud myslis respawn tak tam neco podobneho bude fungovat ale propracovanejsi a bude se to vyvijet v dusledku okolniho deni ekonomika hraci prirodni vlivy atd..
    https://www.youtube.com/user/alien105cz/videos
  • walltar
    No tak mě osobně SQ-42 celkem dost zajímá... Hlavně už z toho důvodu že je to něco co by mohlo být v hratelný podobě za mnohem kratší čas, než celá MMO část a budem si mít co zahrát. Protože alpha verze MMO, jsou sice pěkný na zkoušení, ale něco co se wipuje po každém patchi není moc na delší hraní.

Plus pokud se jim první epizoda SQ-42 povede, tak by druhá a třetí epizoda mohli vydělat dost peněz, který se potom použijou na další rozvoj MMO části.
  • walltar
    Tak já jsem hlavně rád, že nějaké datum vydání máme. Problém SC je pořád stejný... Roberts je perfekcionista, který bude klidně věci 10x předělávat, než to bude opravdu takový jaké to chce. Zatím peníze pořád vydělávají, takže se až tak nebojím.

Ono po hrách jako ME: Andromeda člověk ocení to že někdo prostě bude na hře pracovat dokud to nebude tak jak to má být.

Co se současného stavu týče... tak hra je díky nedodělanýmu netkódu na hranici nehratelnosti. Pokud tohle 3.0 vyřeší... což by měla, tak bude zase nějaký důvod ke stáhnutí a zahrání. 3.0 by mohla ukázat nějakou základní funkčnost celý hry. Ale cesta co je před CIG je imho ještě dlouhá. Pokud za 2 roky uvidíme opravdu hratelnou verzi, tak si myslím, to bude dost velký úspěch. U 3.0 je hlavně škoda, že se jim nepodaří vypustit i planety... místo 4 planet a jejich měsíců tam budou jen měsíce okolo jedný planety. Ale tam člověk nic nenadělá, když tým co to dělal začal pracovat na vlastní nový hře.

Co se délky vydání týče... Osobně mě to netankuje. Já hru podpořit, jak jsem chtěl a další peníze do ní nedávám a pokud by se jim podařiolo splnit to co chtějí tak si rád počkám.

Je ale pravda, že už ho nesleduju tak jako dřív... už to je prostě dlouhá doba na to aby člověk udržel nadšení. Pokud je něco velkýho, nebo důležitýho, tak o tom napíšu, ale jinak se spíš věnuju hraní toho co je venku. Navíc mám nějakou dobu novou práci a mám celkem dost málo volnýho času na sledování her.
  • alien5
    http://www.star-citizen.cz/wp-content/uploads//2017/04/EndofYear_PUTimeline_2017.png
  • hlavne nemeli plytvat lidskými zdroji na singleplayer, ktery v mmo nikoho nezajíma. i když chápu že dát goal na kickstartru a pak vybrat miliony jen za slib, je príliš velké pokušení.
  • Ravenshot
    Uvědomuješ si, že rok 2014, na který se odkazuješ, se vztahoval k úplně jinému obsahu a dosažitelným cílům, než které se musely naslibovat a vykázat za onu vybranou sumu peněz, jež překročila původní plán nesčetněkrát? Chyba nastala právě v ten okamžik, kdy hráči pumpovali peníze, a už se dávno překročili původní ambice hry. V ten okamžik se mělo říct: „tak, vybrali jsme desetkrát víc, než jsme plánovali a peníze stále přibývají, znamená to, že vám za peníze nabídneme víc, ale bude to logicky trvat déle.“
  • alien5
    Walter ted nema moc casu.
    Je fakt ze se vyvoj komplikuje a rozviji do obrovskeho kolosu viz video o vyvoji.Budem radi kdyz bude letos sq42 ja odhaduji az pristi rok.
    Co se tyka SC muj nazor je tak 2022 podle toho jak jim to jde.Treba prekvapi 2020.Na prvnim miste je KVALITA a vetsine lidi to nerve koule protoze to komunita chce, a je to obsahove a programatorsky velice slozite a musi se hledat nove zpusoby na nove vyzvy ktete jeste nikdo timto zpusobem ve hre nedelal.Hodne veci se skusi jen aby se zjistilo ze to musi byt jinak.Posledni dobou vychazi mnoho nedodelanych her a tvurci nechteji vydat nedodelany polotovar takze to chce cas.;) takze to trva trvat jeste bude, dost dlouho trvalo nez se sehnali kvalitni team..
  • Já doufám, že Chris věděl co říká, jelikož v lednu řekl, že v roce 2017 se vypustí 3.0 a SQ42 epizoda 1, půlku budu mít už splněnou snad.
  • nevíte jak bude vypadat vesmír ve star citizenu? jestli bude otevrený jako v elite, nebo tam budou nejaké lokace ktere se budou loadovat?
  • Označit změnu z původního data vydání "ke konci roku 2014" na "2018, ale spíš ještě i později" jako za "komplikace" je opravdu komické :)

Samozřejmě, že je vinna na straně vedení, které mělo až příliš extrémně optimistické vidiny, ale přes 4 roky průtahů je opravdu hodně, vezmeme-li v potaz, že vydání je stále v nedohlednu. Tohle je opravdu marketingová katastrofa nejvyšší třídy.
  • meli to udelat tak jako v elite: nejdriv vydat funkční MMO vesmír a pak postupne dodelávat další obsah jako FPS, remesla, planety, velke lode pro vícečlennou posádku, SP kampaň atd. Když chtejí všechno udelat naráz, tak je pochopitelné že se to protáhne.
    A myslím že nikoho nezajíma jejich vnitrní plán, že nejaký grafik ma udelat úlohu XY do toho a toho termínu. Verejnost zajíma kdy to bude celé hotové, nebo kdy budou hotové nejaké vetší ucelené celky. *7*
  • Nejde o to přežít to, jde o to dožít se toho.
  • Ravenshot
    Vývoj hry (Star Citizen ne Squadron 42) jde stále dobrým směrem. Protahuje se od původních termínů, ale to není chyba hry ani vývoje, to je chyba vedení, že bylo tak extrémně optimistické a řádně nevykomunikovalo jistá pravidla na začátku vývoje. CIG jako vývojářské studio vyvíjí mnoho technologií od začátku a vstupuje do neprobádaných vod, proto se ani nedá předpokládat, že by tomu ohledně délky vývoje bylo jinak. Aktuální stav hry je hratelný a na mnoha mašinách i dost plynulý, ale je nutné říct, že herního obsahu není moc. Sice existuje "otevřený vesmír" s pár základními misemi, dogfight mód a FPS mód, přesto je to jenom zlomek, a řadu lidí aktuální obsah brzy omrzí. Verze 3.0.0 tak dává naději, že výrazně rozšíří pole možností a gameplay, i když od původního plánu bude tato verze také dost ořezaná a svému původnímu obsahu se v lepším případě přiblíží až ke konci roku.

Co mně se nejvíc na komunitě kolem Star Citizen líbí, je její vyspělost. Množství trollů a vývojově zaostalých jedinců je možná víc a víc, což se asi dá kvůli prodlužování vývoje a zřejmě i závisti z vybraných peněz tak nějak předpokládat. Nicméně je příjemné vidět, jak česko-slovenská komunita dokáže víc a víc podobné výpady ignorovat, jelikož chápe mnohostrannost vývoje této hry a dokáže porozumnět komplikacím. A co víc, dokáže být zdravě kritická a konstruktivní.
  • tenhleten scam mel uz byt davno ingorovan vsema mediama
  • Rejsek
    Není tu někde Waltar? Ten člověk to sleduje a jeho příspěvky ohledně hry jsou zajímavé. Rád bych si přečetl jeho názor na současný stav SC. Číst tu 50 tisíc "bitch whining" komentů ohledně data vydání fakt nemám v plánu.
  • Rejsek
    Pokud bude stát za to, klidně to přežiju :-)
  • Ravenshot
    No, pokud si chceš hru "jen vyzkoušet", tak kupovat jakýkoli balíček je upřímně hloupost. Free flight akce jsou nejlepší volbou, jak si hru vyzkoušet. Obvykle jich je několik do roka.

A pokud to myslíš opravdu vážně, tak nejlepší volbou je vždy ten nejlevnější balíček *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit