Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen alfa verze 3.0.0 vyjde v červnu a přinese řadu klíčových novinek
19.4.2017 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
Chtěl jsem to vyzkoušet, ale nebyl jsme si schopný vybrat ani startovní balíček, takže to asi nebude pro mě :)
-
S vydáním není kam spěchat. Beztak by to hodně hráčů vůbec nerozjelo. HW komponenty zlevní, vyjdou nové a lepší a bude si moct zahrát Star Citizen více lidí.
-
Alfa 3.0.0 ... takze jsme ve verzi 0.3.0.0? V tom pripade nas ceka jeste velmi dlouha cesta k finalnimu produktu.
-
jestli máš pravdu, tak za dva roky budu dost naštvaný - doufám aspoň v Betu.. *1* U SQ42 si myslím, že to letos určitě nevyjde. Ale třeba se mýlím a na konci roku se vytasí a všechny překvapí..
-
Kritizovat číslování různých verzí mí přijde jako dost slabota - kdo chce psa bít....
Ať si to číslují jak chtějí - hlavně ať makají. A dle všeho se vyloženě neflákají. -
za dva roky to bude furt v alfě, celé se to příliš protahuje na to, aby se to dostalo byť za dva roky do bety. Za chvíi bude půlka roku a ještě se ani pořádně nevytasili se Squadron 42, což v současnosti vidím jako hotovější produkt, než Star Citizen.
-
Tak vzhledem k tomu, že je to alfa od začátku *7*
-
A v kterem cervnu? 2020, nebo 2030?
-
vždycky jsem si myslel, že alfa by měla začínat 0.x a final release 1.0, ale marketing asi usoudil, že když tam dají verzi 3.0, tak to bude vypadat hotověji. Jsem zvědav jestli to vůbec někdy opustí alfu nebo betu.
-
Už se těším. Reálná podoba se blíží.. Ještě tak dva roky a třeba to vydají..