Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jaky software, vzdyt je to jen call of duty v černem prazdnem prostoru (vesmir)
  • na to je nekolik možnych vysvetlení. jedno je efekt valici se snehove koule, ktera se neustale zvetsuje, neboli efekt stadovitosti. dale pak sazka na nejlepší grafiku na svete, na to pc-ckari slysí. Dalsi vysvetleni je že jde o pracku spinavych penez pro mafii
  • Co mna skor prekvapuje je ten evidentne obrovsky zaujem ludi. To tu je fakt taka diera na trhu vesmirnych simulatorov ? alebo je to cisto len osobou Chrisa Robertsa alebo ma ta hra nieco ine co ludi taha ? Skor by som ale bol velmi prekvapeny keby sa teraz par managerov v EA,Ubi a ostatnych nechytalo za hlavu a nesnazili sa teraz rychlo nabehnut do rozbehnuteho vlaku. Kickstarter projekt za 1m je pre takych vydatavatelov asi stale nezaujimavy ale uz 30m je podla mna aj pre nich uz slusny potencional. Nedivil by som sa keby tak za pol roka sa vyrojilo niekolko pripravovanych podobnych hier od velkych vydavatelov.
  • Tak ako praví walltar, ono naprogramovať akýkoľvek komplexnejší software bez chýb v podstate ani nie je možné *3*
  • Jack1947
    To jo neda se srovnavat selhavajici znacka a milionove vesmirne MMO kde clovek uvidi i to co by jinde nevidel. *4* Bugy budou jen ne ve velke mire jako v jinych levnejsich hrach. *3*
  • A byť na nejakej väčšej kapitálnej lodi a z mostíka pozorovať ohromnú bitku, jááj mňamky mňam :)
  • No niečo podobné (vraj) nastalo pri IL2 Cliffs of Dover, kedy jednotlivé časti boli vyvíjané samostatne, tak že ľavá ruka nevedela o pravej, a keď to začali látať dohromady, tak to jaksi nešlo. Pritom tá hra ako simulátor bola v zásade výborná, len tá programová časť bola zkonená...

Ale Chris to má, zdá sa, veľmi dobre ošéfované a rozpočet je tiež úplne inde, tak to snáď nehrozí *15*
  • walltar
    Ale jo bude ... při alpha a beta verzi. Ale myslím si, že když něco testuje půl roku 350k lidí, tak se hodně bugů vychytá.
  • Lidi PODPORUJÍ HRU, to že dostanou loď je vedlejší produkt a takové "díky"
  • Neviem, či je to len pokus o flame alebo ti uniká kus reality, ale táto hra sa dá brať ako taký Battlefield vo vesmíre (obrazne!), bude tam plnohodnotná fps zložka, to neni len o pobehovaní po hangári a kokpite (čo teda mne príde úplne super), budú tam taktické FPS boje na planétach aj priamo v lodiach... Ale niekto si asi furt myslí, že robia nejakú mainstream-causual-COD like-neviem čo-hru pre masy, toto je hardcore space sim a treba to tak brať!

Ešte keby v budúcnosti dodali plynulé lietanie do atmosféry a neobmedzené pristávanie na planétach (aj neobývaných) a stane sa z toho môj vysnývaný sim, o ktorom som si myslel, že sa ho ani nedožijem *5*
  • Jack1947
    To by bylo pekne smutne, pres 30mega a bugfest *7* ? U ktere koli jine hry mensiho vyvojare ano, jenze tady Pak by tedy vyvstaly jiste pochybnosti kam ze se ty miliony vlastne podeli. Ne to bugfest nebude.
  • Tak ma napadlo, ak by sa z hry nakoniec vykľul nejaký nehratelný zabugovaný bugfest, pár ľudí si asi hodí mašľu *1*

Ale snáď sa to nestane, to by bola fakt škoda...
  • walltar
    Hej! To sem chtěl napsat já. *1*
  • Tak už máme 31 milionů :D
  • Lawliet
    Co že tě přesně k tomu vede si to myslet?
  • Ty podle toho co napise usoudíš, ze ma slaby intelekt. Ja jsem zase usoudil z toho co tu pises, ze jsi de*il. Hold každý ma jiny usudek. *7*
  • Sice někdy z toho mam taky obavy, ale zase souhlasim z tebou, jdou na to pomalu a docela chytře, zatim nenaslibovaly nic co by nešlo splnit. Bohužel tu ale hraje v jejich neprospěch to velký očekávání co z toho vyjde, bohužel spousta lidí má přehnaný mínění, kvůly tomu se bojim aby to pak nebyl ze strany komunity velký flame na něco co se jim nelíbylo. Jinak se na hru mco těšim a nemůžu se dočkat až vyjde. :)
  • walltar
    Star Citizen není PvP hra ... je to PvE hra, v které je PvP. Klidně můžeš hrát jen PvE v safe oblastích a nebudeš bojovat proti hráčům ... bude tam od toho nastavení. PvE oblasti s policií jsou mnohem větší, než ty oblasti, kde je PvP volné. Myslím si, že každý si příjde na své.
  • Většinu času ne, ale rozhodně nechci lodě měnit v menu. Člověk v menu vůbec nedocení jejich velikost a detaily.
  • Ano, prave proto se ptam (proc se snazit stavet podle daneho sveta), napriklad od SWTOR jsem cekal prave neco jako propracovane planety a mezihvezdne litani.. a prd z toho. Ne ze by to bylo star wars tematikou, ja osobne ji muzu a star wars miluju, ale to neznamena, ze ho musim mit vsude.
    Novy svet ti da k dispozici jine zpusoby a moznosti. Fantasii se meze nekladou a muzes vytvorit spousty noveho. Star Wars ma urcite hranice, urcite Lore, ktereho se musis drzet jinak te fanouskove sezerou za ziva. Tady tohle vse odpada...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit