Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na planetě ne, u přistání ve stanicích nebo do větší lodě možná budou obě možnosti.
  • Já nevím, posledních pár stretchgoalů byl ov duch "make the game better" s tím, že odemkneme jednu loď za každý milion. Na tom se moc zkazit nedá, i kdyby ty lodě stály 200 000 dolarů každá (jakože stojí spíš třetinu). Takže si nemyslím, že by neodhadli své možnosti, spíš mi přijde, že naopak spoustu plánovaných vylepšení radši ani neoznamují, protože sami neví, zda se jim je podaří do hry dostat. Stát se může ledaccos, ale hra je plánována solidně a i když pochybuji, že splní vše na 100%, tak pochybuji, že by ji nedoručili vůbec, spíš tak 80-90%, něco holt udělat nepůjde, nebo ne včas, to se ve vývoji her stává běžně, jen většinou hráči neví, co vše bylo plánováno.
  • Ja bych jenom dodal ze jde o ''dovednosti '' realnych hracu,ne avataru. A to je duvod proc se tesim na Sqadron a na zbytek se divam skrz prsty. Nevim jak to bude vyresene,ale obecne me pvp hry vubec nebavi. I kdyz treba zrovna v EVE se da bez PvP uplbe v pohode hrat.
  • SW je pohadka pro dospele i deti. Ja chci poradne scifi. Autori SC snad taky.
  • Lawliet
    Snad se povede. *15* Právě 1313 Docela hodně vystihuje onu atmosféru, kterou mám na mysli.
  • taky mam tuhle obavu, ale pokud to chtej davkovat po tech modulech, tak by to mohlo klapnout (vydaj jen funkcni veci a nez se to poslepuje dohromady, tak se to jeste otestuje a doladi)

kazdopadne bude to napinavy sledovat, mne teda staci mensi projekty, jako treba wasteland 2, ale treba me tohle nakonec taky zlaka
  • ty musis asi hodne smutnit po 1313 *5*
  • Lawliet
    Kolik lidí by platilo za to, aby touhle licencí byli svázání. Bys nevěřil. *5*
  • her by se zaplatila spousta zanru, kdyby vydavatelum stacilo vydelat, jenze oni chtej vyvarit majlant, proto se vari porad dokola stejny znacky (namety)
  • Proč být svázán nějakým už vymyšleným univerzem a nechat se tak svázat licencí? Vážně se ptáš?
  • Lawliet
    MM představoval bych si něco odproštěné od hlavní války rebelů vs imperium, kde by se zaměřovalo na mnohem citlivější mikrostystémy. Obchod. Lovci odměn. Války korporací. Temnější hra z universa SW by se vážně šikla, kde by si člověk budoval reputaci od pídě, jako skromný začínající pilot někde na Nal Hutta nechal najmout k transportu.. zboží lidí.. za každou cenu, kde by imperium hrálo max policejní militární složku a drželo se jen svých odstínů černé a bíle..šedý pruh někde uprostřed by je nezajímal! Nebo Coruscant. Vždyt je to tak krásné rozmanité "město" a universe.
  • Jak tu nekde uz bylo zmineno, obavam se, aby se z toho nestal jeden gigantickej megapruser. Tech penez v tom zacina byt pomerne mnoho ... a dovolim si tvrdit, ze to ma potencial atakovat 100M. Problem pak muze nastat s megalomanii ... jednoduse se pod tlakem ty hory penez zacnou vymejslet dalsi a dalsi ficury, ktery to cely pohrbej.

Byl bych moc rad, kdyby to dopadlo, ale ...
  • walltar
    Já třeba osobně Star Wars až tak moc nemusím ... navíc je to hrozně ohraný. Jsem rád, že to je nová IP, aspoň nejsou svázaní canonem jako každá hra ze SW.
  • Lawliet
    Proč stavět na Star Wars? Vážně se na to ptáš? *5*
  • sw je hodne mixovany s fantasy, to me se naopak libi, ze tohle je cisty sci-fi (mam z toho takovej battlestar galactica feel) *5*
  • Lawliet
    Furt nechápu, jak se opovažuješ soudit lidi podle toho, že nechcou trávit hodiny v hangáru. Ta hra má spousty stránek brát to podle téhle jedné nejmíň důležité a říkat, pro koho hra je a není je známka slabého intelektu.
  • Proc stavet na necem co existuje? Nekdy neni spatne zacit neco noveho, novy univers. *5*
  • ja jsem narocnej hrac, ale zevlovani misto hrani nepatri mezi moje naroky
  • C-BEAM
    neviem prečo si myslíš že bude niekto musieť alebo chcieť tráviť hodiny v hangáru, ide len o to vytvoriť nejaký fungujúci svet ktorý dáva zmysel. A všetky tie úkony okolo podľa mňa budú menej náročných hráčov obťažovať a celý ten svet a jeho zložitosť ich bude nudiť, preto si myslím, že tá hra pre nich nie je.
  • iluze jednoducha nebo slozita... ja to beru spis z praktickyho hlediska, ja bych radsi volil dobrej vizual a svizny zobrazovani nez to, ze se v boji muzu rozhlidnout po kokpitu a sledovat blikajici kontrolky

urcite to ma neco do sebe, na prvni podivani, ale jinak mi to pripada jako zbytecnej fetisz

asi jako ruce na volantu v zavodni hre... kde to pak uz jde do extremu, ze lidi s volantem koukaj rovnou na ruce ctyri *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit