Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja myslím, že tento tvoj hate tu nikoho nevzrušuje *3*
    • to bolo na "joa"
      • mě vzrušuje
  • tak snad s toho nebude mega malér:-( Osobně se na to hodně těším ale obavy bohužel jsou na místě :-(
    • presne to jsem tu chtel zvecnit... dostava se to do faze, ze i prumernej vysledek bude vypadat jako fail
      • malér by byl kdyby Chris sebral těch 30 mega, zamával "so long suckers" a odjel si užívat důchod někam za sluníčkem *1*
        • Krejčíř style? :D
  • Vrook
    Četl jsem, že to půjde hrát offline. Jak bude teda řešen SP, kampaní nebo prostě vyplivnutím hráče do offline sandboxu? Upřímně mě hra láká, ale jakoukoliv online hru pro mě zatim zkazilo právě to, že je to online a že musim přicházet do kontaktu s ostatníma hráčema, páč neustálý pokusy o exploitování, zprávy typu omg dude lol ur ship sucks a fakt, že nezanedbatelná část hráčů nevnímá MMO hru jako zábavu, ale jako bezmyšlenkovitou, nesmyslně kompetetivní honbu za virtuální odměnou, beru jako rušivý elementy.
    • walltar
      1. Budeš mít možnost hrát kampaň SQ-42 offline.
      2. Podobně jako u minecraftu si budeš moct založit vlastní server a hrát na něm sám, nebo s kamarády.
      • Vrook
        Tak to je super, díky. *3*
  • Neni uz venku nejake video z nahravani hudby ve Zline? Pokud tedy vubec nekdy bude...
    • Není, ale mělo by být součástí zítřejšího livestreamu pokud se jim ho podařilo zeditovat.
      • není, ale můžete si udělat nástin

http://www.star-citizen.cz/hudba-pro-star-citizen-bude-nahravana-v-cr/
  • walltar
    33 milionů.
  • Uz je nejaky gamplay alebo nieco aby som videl o com to vlastne bude a ci sa do toho oplati ist ?
    • walltar
      zatím ještě ne .... do konce roku ale bude dogfighting module. Vlastně prealpha, kde půjde bojovat s raketama. Takže z toho asi bude hodně videjí.

Jinak gameplaye plné hry uvidíme asi o hodně pozděj.
      • Doufejme, ze bude :) Jeste to neni jiste. Aby to nebylo v lednu :D. Aspon na ty vanoce by se to hodilo, osobne bych bral uz od 16-teho to by mohla byt dovolena :)
        • walltar
          Tak Chris se vyjádřil ve smyslu, že Dogfighting bude do konce roku ať se stane co se stane ... ale někdy se stane i to co se stát nemohlo. *1*
          • To jo, tak ono bylo zmineno i to, ze na nekterych castech projektu nestihali a jsou ve skluzu, ale poukazal na to, ze ten projekt jede prave po jednotlivych oddelenych castech, takze ta co je pozadu nemusi ovlivnit ostatni.
            • walltar
              Jo oni sou rozdělení na několik studií. To v Austinu dělá jen na Hangar modulu teď a připravuje další updaty a v Tom v LA dělají na dogfighting. Potom mají Foundry 42 v Manchesteru a ti dělají na SQ-42. A Několik dalších studií (behaviour a podobně) pro ně dělají čistě jen modely, které se potom třeba použijou v planetary modulu.
  • Spolu s IL2: Battle of Stalingrad moja najočakávanejšia hra *5*

Jednu 300i vrámci podpory projektu som si kúpil a to mi stačí, tiež si na tie loďky radšej zarobím. Peniažky ušetrím na prípadný upgrade zostavy, po dlheeeeeeej dobe snáď zase hra, kvôli ktorej to zato bude stáť *5*

A inak predpokladám, že teraz, jak končí LTI, tak sa ten prísun financií spomalí, ale to vôbec neva.
  • ja by som chcel aby tam boli obrovske planety na ktore sa bude dať plynule pristávať bez loadingu niečo podobne ako toto http://www.youtube.com/watch?v=DCzDKj3hjOE ale ovela prepracovanejšie to by bola parada
  • Som backer tejto hry, ale jedna vec by ma zaujimala (myslim ze Walltar bude vediet odpovedat :) )

Kedze sa lode daju kupit za realnu menu, je tu nejake obmedzenie aby hra nebola Pay2Win? (aby to nedopadlo ako napr. EVE Online, kde si hraci veselo kupuju PLEXy)
    • Hm, az na to, ze EVE ma k P2W hodne, ale opravdu hodne daleko, protoze PLEX ti zadnou bitvu nevyhraje, maximalne ti muze nahradit ztraty. A to ti v SC zase nahradi pojistka.
      A ano, SC bude v nekterych vecech podobny EVE, vsak ji Ch R v prubehu vyvoje uz parkrat zminil a pred oznamenim SC ji i nejakou dobu hral.
      • Naprosto souhlasím, nehledě na fakt, že musíš mít "naskilováno" tolik, aby sis vůbec mohl do lodi vlézt, takže rozhodně se o P2W a jak jsi psal, maximálně tak ti nahradí škody. *3*
    • Po spouštění hry bude možné nejspíš kupovat jen ingame měnu v omezeném množství... přesné číslo nevím.

Podstatnější však je, že peníze v téhle hře nejsou všechno, dokonce bych řekl, že jsou druhořadé. Nejdůležitější by měl být hráčův skill, kromě toho hra má být vybalancovaná a každá loď nebo upgrade má mít určité výhody a nevýhody. A nakonec člověk nebude moci letět s padesátkou lodí najednou.
      • Ja bych jenom dodal ze jde o ''dovednosti '' realnych hracu,ne avataru. A to je duvod proc se tesim na Sqadron a na zbytek se divam skrz prsty. Nevim jak to bude vyresene,ale obecne me pvp hry vubec nebavi. I kdyz treba zrovna v EVE se da bez PvP uplbe v pohode hrat.
        • walltar
          Star Citizen není PvP hra ... je to PvE hra, v které je PvP. Klidně můžeš hrát jen PvE v safe oblastích a nebudeš bojovat proti hráčům ... bude tam od toho nastavení. PvE oblasti s policií jsou mnohem větší, než ty oblasti, kde je PvP volné. Myslím si, že každý si příjde na své.
          • Ch R se parkrat vyjadril, ze nechce aby v SC byly oblasti kompletne bezpecne, takze carebearing bude spis tak na urovni EVE, tzn. "policie" te bude chranit, ale ne absolutne. Nicmene uvidime.
    • Sry za OFF topic, ale EVE online je měsíčně placená hra a platbu jde uskutečnit několika variantama. Např. buď přes normálni měsíční placení, nebo třeba přes plexy, dřív se plexy daly koupit jen za realnou měnu a už nejakou chvilku to jde i za herní, ale kdyby se to za realnou nekoupilo, tak jak myslíš že by to bylo v aukci? Momentálně je to tam tak že to nějaký hráč koupí a dá do aukce.
  • co me fascinuje, kolik energie v tyhle hre plejtvaj na blbinky jako hangary a kokpity... to je dost pracnej pokus o wow efekt, kolikrat si to clovek proleze, nez ho to zacne zdrzovat od hrani? jednou, dvakrat?
    • walltar
      Tak on hangár funguje jako Housing v jiných MMO, takže dost lidí bude bavit si hangár vylepšovat, customizovat, získávat různé trofeje. Navíc funguje jako tvoje základna ... jediné místo, kde můžeš přesednout z jedné svojí lodě do jiné. Pokud někde nemáš pronajatý hangár, tak přistaneš na veřejném spaceportu.

Na ten se můžeš podívat tady: http://youtu.be/3UaFSd-ezQc
      • mne by teda stacilo presednout v nakym menu, pristat, vystoupit, nastoupit, vzletnout, to by me po par opakovanich celkem urcite zaclo otravovat
        • Neviem, či je to len pokus o flame alebo ti uniká kus reality, ale táto hra sa dá brať ako taký Battlefield vo vesmíre (obrazne!), bude tam plnohodnotná fps zložka, to neni len o pobehovaní po hangári a kokpite (čo teda mne príde úplne super), budú tam taktické FPS boje na planétach aj priamo v lodiach... Ale niekto si asi furt myslí, že robia nejakú mainstream-causual-COD like-neviem čo-hru pre masy, toto je hardcore space sim a treba to tak brať!

Ešte keby v budúcnosti dodali plynulé lietanie do atmosféry a neobmedzené pristávanie na planétach (aj neobývaných) a stane sa z toho môj vysnývaný sim, o ktorom som si myslel, že sa ho ani nedožijem *5*
          • A byť na nejakej väčšej kapitálnej lodi a z mostíka pozorovať ohromnú bitku, jááj mňamky mňam :)
        • C-BEAM
          táto hra evidentne nie je pre teba, tak nestrácaj čas.
          • Lawliet
            Proč by neměla bejt pro něho chytráku? Vesmírnou simulaci si co já vím, nejvíc užíváš ve vesmíru v lodi.
            • Lawliet
              Co že tě přesně k tomu vede si to myslet?
            • Ty podle toho co napise usoudíš, ze ma slaby intelekt. Ja jsem zase usoudil z toho co tu pises, ze jsi de*il. Hold každý ma jiny usudek. *7*
            • Lawliet
              Furt nechápu, jak se opovažuješ soudit lidi podle toho, že nechcou trávit hodiny v hangáru. Ta hra má spousty stránek brát to podle téhle jedné nejmíň důležité a říkat, pro koho hra je a není je známka slabého intelektu.
            • ja jsem narocnej hrac, ale zevlovani misto hrani nepatri mezi moje naroky
            • C-BEAM
              neviem prečo si myslíš že bude niekto musieť alebo chcieť tráviť hodiny v hangáru, ide len o to vytvoriť nejaký fungujúci svet ktorý dáva zmysel. A všetky tie úkony okolo podľa mňa budú menej náročných hráčov obťažovať a celý ten svet a jeho zložitosť ich bude nudiť, preto si myslím, že tá hra pre nich nie je.
            • iluze jednoducha nebo slozita... ja to beru spis z praktickyho hlediska, ja bych radsi volil dobrej vizual a svizny zobrazovani nez to, ze se v boji muzu rozhlidnout po kokpitu a sledovat blikajici kontrolky

urcite to ma neco do sebe, na prvni podivani, ale jinak mi to pripada jako zbytecnej fetisz

asi jako ruce na volantu v zavodni hre... kde to pak uz jde do extremu, ze lidi s volantem koukaj rovnou na ruce ctyri *5*
            • Lawliet
              Přes to si myslím, že si hru užijí i lidé, co nebudou denně trávit hodinu v hangáru.
            • C-BEAM
              pretože je to pre ludí ktorý chcú niečo viac ako jednoduchú ilúziu, chcú mať na pohľad funkčnú ľod a funkčný svet, chcú byť čo najhlbšie súčasťou daného sveta a všetky tie "blbinky" sú pre takého hráča podstatné a nie na obtiaž.
          • chces mi snad tvrdit, ze chces travit vetsinu casu pobihanim po hangaru a pulirovanim kosmicky motorky, misto prohaneni se pasem asteroidu? *5*
            • Většinu času ne, ale rozhodně nechci lodě měnit v menu. Člověk v menu vůbec nedocení jejich velikost a detaily.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit