Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chidlink
    Ta hra je děsně předražená. V základu tam je jen velmi málo obsahu a dávat za to plnou palbu se vším všudy 2500, když můžu mít za tu cenu pět jiných a lepších her, to fakt teda ne.
    • Draken69CZ
      Mohl bych poprosit o názvy těch pěti her?
      • Chidlink
        Zaklínač 2
        Mass Efecct 3
        DA:O
        F: NV
        Pillars of Eternity

jen tak co mě teďka napadli.

Možná trošku to přesahuje, ale pokud bych počkal např. u Pillars of Eternity na nějakou slevu, které mimochodem budou teďka na steamu, tak bych se vešel. *12*
        • Harshday
          Pěkně si to vyjmenoval, nicméně jsou to už notně staré hry. A třeba DA:O má podle mě nulovou znovuhratelnost. Zaklínače mám všechny, nicméně jsem vydržel nejvíce u trojky asi 7-8 hodin. Nezdá se mi to jako hra pro každého.
        • lol *15* Zaklínač *15* Mass Effect *15* Zabij se.
          • Lol, lol, lol, zabij se, lol, lol, lol.
            PS: lol
  • je pravda že je tu málo obsahu za tu cenu, a hra omrzí když je to stené pořád dokola, ale vzpomenme si na sportovní hry, fotbal je také jen na jednom hřišti, hokej taky pořád dokola, formule mají taky jen pár tratí a jezdí se skoro pořád stejně, a lidi to pořád baví
  • Malá sranda za velký peníze. Děkuji nechci.
  • Lukyz
    Assety, modely, kulisy a zvuky mají, tak by mohli spíchnout remake série Jedi Outcast pro nás né příliš MP pozitivní. *14*
  • Proste Skajwolkr jako. Ja to vim pac sem tam byl. Sice vono se to nezda, ale je to tak. Ja si to pak urco zkusim... Jeste nevim co pouziju, ale vim ze to bude husty *5*
    • takhle ja nepíšu
      • prestan se za me uz vydavat kriste pane boze jezisi marja jozef
  • Nejhorší na tom je ta cenová politika EA
  • strizliva recenze, ikdyz ja bych tomu asi dal tech 6. Je to nadprumer. Hra vypada uzasne, ale strasne rychle omrzi. Bobmbasticka prezentace, ale co se gameplay tyce, tak ma hra hloubku kaluze pred mym domem. Jak se pise, hra na chvili zabavi, ale to je tak vse, coz mi prijde malo na to, ze je to multiplayer only.
  • Mimochodem hrál jsem u kámoše, který sám tvrdí, že už je to nuda a lituje vyhozených peněz. Lituju vývojáře nad takovou hovadinou strávit tolik času.
  • Celkem dobře napsaná recenze. Připadne mi docela otevřeně psaná jak z pohledu star wars fandy, kdy autor popisuje prvotní extázi, tak hráče, kdy nastupuje skutečné hodnocení hry. Nicméně z mého pohledu má tato jinak slušně psaná recenze totální kiks a nedostatek. A to je finální hodnocení. Já osobně star wars miluji, ale nejsem fanda hromadných multiplayerových stříleček. Pro mne by byla trefa do černého v podání třeba Kotor 3 nebo podobně. Musím se zde však zeptat na jednu věc. Pokud je recenze psaná ve stylu spíše zklamání, jelikož tento dojem po přečtení mám ( myšleno po vyprchání prvotního okouzlení z grafiky a optimalizace, což autor sám přiznává ), jak je tedy možné, že hra přesto dostala sedmičku? Ano jsem si vědom toho, že autor zde zmiňuje onu asi nejlepší optimalizaci, se kterou se setkal a špičkovou grafiku, ale vše ostatní je z jeho pohledu když né rovnou zklamání, tak přinejlepším slabší průměr. Ať už popisuje obsah, nedostatek map, ovladatelnost, pocitové srovnávání zbraní, slabou rozmanitost při výběru ras, hratelnost která se po čase stane repetitivní a vůbec vše ostatní. Tématické zaměření na star wars univerzum neberu, protože to je přesně to, na co vývojáři sázeli s tím, že nedostatky budou hráčskou komunitou asi přehlédnuty jen kvůli tomu, že je to přece ze světa star wars!!! Optimalizace a grafika samotné přece nemohou stačit na to, aby hra dostala sedmičku!! I když je z autora na konci článku cítit snaha být na hru hodný, stejně v podstatě sám uznal, že hra je přinejlepším průměr. A to je jako průměrná známka sedm?!! Autor vyzdvihl jen DVA klady (znovu opakuji, že nepočítám universum star wars, na které vývojáři hřeší), kdy se posléze psaný projev přehoupl převážně do kritiky, ze které bylo cítit rozčarování až zklamání. Tak jak je možné, že pokud proti sobě postavíme klady a zápory hry, hra dostane takto vysoké hodnocení? Pročítal jsem si reakce mnoha hráčů pod mnohými recenzemi a většina se jich když ne téměř shoduje, tak alespoň přibližuje autorovu hodnocení, kdy po vyprchání star wars efektu nastupuje těžká kritika. Hodnocení sedm, by dle mého skromného názoru měly dostávat hry, které jsou schopny obhájit svou kvalitu bez toho, aniž by se schovávaly za filmovou, či jakoukoli jinou značku, kterou milují miliony lidí. *9*
    • Chidlink
      Je známo že u recenzí her se používá stupnice pětistupňová (5 až 10), takže pokud si to přeložíš, vyjde ti 0 až 5 a to znamená, že autor hodnotil hru podprůměrně 2/5. Vím může se to zdát na hlavu padlý, nicméně takhle fungují české weby o hrách *12*
      • jen detail, tebou zminena stupnice je sestistupnova *5*
    • nightborne
      Průměr za pět. body nahoru za skvělou grafiku a ano, pardon, Star Wars =). Když to deset patnáct hodin zabaví parádně, než se to okouká, tak proč ne za sedm ;) ?
    • Harshday
      Bájo kámo, opravdu jsem měl problém přelouskat tu hromadu textu bez odstavců. Nicméně už mám za sebou asi 3 mapy, hra mě zatím baví i když nejsem úplný příznivec akčních stříleček. Myslím, že prostředí na mě dýchá na výbornou, jediné co mi tam děsně vadí, je to nepřehledné menu a také fakt, že jsem si až do dneška myslel, že tam budou mapy pro 64 lidí.
      Co se týče ceny, tak se mi to nezdá tak moc, když si vezmeš kolik hodin se hrou strávíš. Znám spoustu her, co jsem koupil za plnou cenu a herní doba byla maximálně 12 hodin.
      Ale stejně musím zatím skončit s hraním battlefrontu a konečně dohrát fallout 4 (120 hodin a ještě jsem nebyl v diamond city). A to ještě vyšel nový starcraft, Tomb raider. Člověk aby fakt přestal chodit do práce

*1*
  • Možná někdy ve slevě koupím za plnou cenu určitě ne. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit