Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic trhá rekordy, EA si mne ruce
2.2.2012 | levis
149 příspěvků
-
Tak to mám štěstí. Tak jim napiš ve hře do bugů a informuj je o tom. Ať ti to tam zbytečně nezavazí.
-
bonus questy se nekdy automaticky nerusi taky mam dva ktere se po splneni hlavniho questu nezrusily a uz nejdou dodelat ( jsou v jiz nepristupne instanci)
-
Nekdy je to docela vyrovnany.
-
*1*
-
jedini kdo nam zasira diskuzi jsou fanboyové
-
Na to si zas přišel kde?
Jen mi příjde vtipný, když někdo příjde s názorem, že čím pro menší publikum je produkt určenej, tím má větší šanci na komerční úspěch.
Chápu, že některým "hardcore hráčům" může dělat problém pochopit 3 řádky textu. -
Sak pockaj kym pride hate squadra online, to zas budes oznaceny za neobjektivneho fanboya, biodrona a podobne *6*
-
vpodstate mas pravdu..treba vyhledat cz/sk komunitu a ta uz poradi.Ale nevim jestli ho to bude bavit,kdyz v pribehu treba vubec nepochopi oc jde..a ty pribehy jsou fakt pekne udelane
-
musim uznat, ze v hodne tech bodech mel pravdu, ale dohromady to svete div se nejak zazracne funguje a skyrim je bezva :)
-
nekdy minulej tejden prej byl problem s punkbusterem u nekterych lidi, EA ani DICE za to nemohli, ale prekvapive vyrobce punkbusteru... ted uz by to melo byt ok, kazdopadne doporucuju updatovat web plugin na na battlelogu a pripadne reinstalovat hru a doufam, ze vis, ze to jede jen na vistach nebo sedmickach
-
Bohužel to není trolling... Mimo Martina Bacha, který tohle sám přiznal v podcastu, znám osobně pár lidí, kteří to hrajou jen kvůli svým přátelům. *3* Je to prostě masová hysterie, nic víc...
-
Nebal bych se toho ani pokud by anglicky neumel vubec. Ze zacatku sice muze stravit vic casu hledanim ve slovniku nez hranim, ale staci vydrzet. Nebo si idealne najit server s nejakou ceskou gildou, ve ktere mu pripadne poradi pokud by si s necim nevedel rady.
-
Diky, ale uz jsem musel reagovat , jelikoz ten jteho neustalej plac uz nejde prehlizet :-)
-
Co vsechno si dokazi hraci vymyslet jen aby pospinili hru - perfektnim prikladem je Vavruv clanek 100+1 duvod proc nemam rad Skyrim (nebo jak se ten clanek jmenoval) . Krome par objektivnich argumentu (asi tak tretina ze vsech uvedenych) to byl seznam uplnych blbosti *7*
-
Máš u mě zelenej palec *5*
-
Neni a nikdy nebude tolik textu nikdo neprelozi aniz by se jim to vyplatilo
-
musis umet aspon zaklady mno..cesky hra neni a nikdy nebude.Jinak onlinovky mi daly v anglictine hodne
-
Zatim uspech..prejme Bioware at to vydrzi! hateri budou stale zasirat diskuze ale nikoho to moc nepali
-
to: Killer
Nevim chlape, jak si tak ctu tve prispevky v diskuzich o SWTOR tak dle tvych prispevku mas hru tak desne zabugovanou, ze se divim, ze ji pomalu dokazes spustit? Anebo jen neustale papouskujes neco, kde nekdy nekde napsal nejakovy blabol ? Apropo ja se snicim co zde uvadis ve hre vubec nesetkal a ani moji znami, spise to byly jen drobnosti a to jeste vyjmecne, nevim asi hrajeme uplne neco jineho nez ty.
Vis ty me pripominas takoveho typickeho ceskeho "Svejka", ktery neustale u piva nadava a kritizuje na veskere deni okolo hry, jen aby se zviditelnil, ale pak prijdes domu a sup smazis SWTOR ze ?
Nechci se zastavat Bioware a rikat, ze hra je vynikajici bez chyb, ale co si vsechno hraci dokazi vymyslet jen, aby hru pospinili je uz opravdu k smichu nebo k placi. -
Ale tam už toho naplkali... jen by se toho hráči nemuseli chytat.