Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to mám štěstí. Tak jim napiš ve hře do bugů a informuj je o tom. Ať ti to tam zbytečně nezavazí.
  • bonus questy se nekdy automaticky nerusi taky mam dva ktere se po splneni hlavniho questu nezrusily a uz nejdou dodelat ( jsou v jiz nepristupne instanci)
  • Nekdy je to docela vyrovnany.
  • *1*
  • jedini kdo nam zasira diskuzi jsou fanboyové
  • Anal.S
    Na to si zas přišel kde?
    Jen mi příjde vtipný, když někdo příjde s názorem, že čím pro menší publikum je produkt určenej, tím má větší šanci na komerční úspěch.

Chápu, že některým "hardcore hráčům" může dělat problém pochopit 3 řádky textu.
  • Sak pockaj kym pride hate squadra online, to zas budes oznaceny za neobjektivneho fanboya, biodrona a podobne *6*
  • vpodstate mas pravdu..treba vyhledat cz/sk komunitu a ta uz poradi.Ale nevim jestli ho to bude bavit,kdyz v pribehu treba vubec nepochopi oc jde..a ty pribehy jsou fakt pekne udelane
  • musim uznat, ze v hodne tech bodech mel pravdu, ale dohromady to svete div se nejak zazracne funguje a skyrim je bezva :)
  • nekdy minulej tejden prej byl problem s punkbusterem u nekterych lidi, EA ani DICE za to nemohli, ale prekvapive vyrobce punkbusteru... ted uz by to melo byt ok, kazdopadne doporucuju updatovat web plugin na na battlelogu a pripadne reinstalovat hru a doufam, ze vis, ze to jede jen na vistach nebo sedmickach
  • Bohužel to není trolling... Mimo Martina Bacha, který tohle sám přiznal v podcastu, znám osobně pár lidí, kteří to hrajou jen kvůli svým přátelům. *3* Je to prostě masová hysterie, nic víc...
  • zdeeneek
    Nebal bych se toho ani pokud by anglicky neumel vubec. Ze zacatku sice muze stravit vic casu hledanim ve slovniku nez hranim, ale staci vydrzet. Nebo si idealne najit server s nejakou ceskou gildou, ve ktere mu pripadne poradi pokud by si s necim nevedel rady.
  • Diky, ale uz jsem musel reagovat , jelikoz ten jteho neustalej plac uz nejde prehlizet :-)
  • zdeeneek
    Co vsechno si dokazi hraci vymyslet jen aby pospinili hru - perfektnim prikladem je Vavruv clanek 100+1 duvod proc nemam rad Skyrim (nebo jak se ten clanek jmenoval) . Krome par objektivnich argumentu (asi tak tretina ze vsech uvedenych) to byl seznam uplnych blbosti *7*
  • Máš u mě zelenej palec *5*
  • Neni a nikdy nebude tolik textu nikdo neprelozi aniz by se jim to vyplatilo
  • musis umet aspon zaklady mno..cesky hra neni a nikdy nebude.Jinak onlinovky mi daly v anglictine hodne
  • Zatim uspech..prejme Bioware at to vydrzi! hateri budou stale zasirat diskuze ale nikoho to moc nepali
  • to: Killer

Nevim chlape, jak si tak ctu tve prispevky v diskuzich o SWTOR tak dle tvych prispevku mas hru tak desne zabugovanou, ze se divim, ze ji pomalu dokazes spustit? Anebo jen neustale papouskujes neco, kde nekdy nekde napsal nejakovy blabol ? Apropo ja se snicim co zde uvadis ve hre vubec nesetkal a ani moji znami, spise to byly jen drobnosti a to jeste vyjmecne, nevim asi hrajeme uplne neco jineho nez ty.

Vis ty me pripominas takoveho typickeho ceskeho "Svejka", ktery neustale u piva nadava a kritizuje na veskere deni okolo hry, jen aby se zviditelnil, ale pak prijdes domu a sup smazis SWTOR ze ?
    Nechci se zastavat Bioware a rikat, ze hra je vynikajici bez chyb, ale co si vsechno hraci dokazi vymyslet jen, aby hru pospinili je uz opravdu k smichu nebo k placi.
  • Ringwraith
    Ale tam už toho naplkali... jen by se toho hráči nemuseli chytat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit