Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic trhá rekordy, EA si mne ruce
2.2.2012 | levis
149 příspěvků
-
blbečku :)
-
No mne se libi, jak tu vsichni obhajuji bugy s tim, ze jsou normalni a ze budou opraveny. Pritom se staci podivat na posledni patch notes, kdy vzdy jednim patchem neco zmrvi a musi byt patch na opravu patche. A to uz nezminuji to, ze drze daji do patch notes neco, co pak stejne neopravi, ale vesele se na to vyserou, protoze to prece z jejich pohledu uz opravene bylo. Napr. nemoznost zruseni bonus questu z logu (mne tam strasi jeden, ale jsou lide, co jich maji 10 nebo 15. Coz pri omezenem poctu questu na 25 muze byt problem. Tak mne napada, kdo v roce 2012 udela hru s omezenym poctem questu v logu? Aha, Bioware.) nebo zabugovane konverzace se spolecniky, kdy cely akt mlci a na zacatku dalsiho na vas vysypou 10 rozhovoru v rade (v tom lepsim pripade, v tom horsim si s vami nepokecaji vubec).
Stejne tak uz nikdo nezminuje to, ze spousta tech bugu byla reportovana i rok pred vydanim v bete, ale proste byla ignorovana. O jejich figlu z high res texturami, kterym urazili vsechny hrace tim, ze z nich delaji idioty ani nemluve. -
Pohopil jsi to dobře. Těch 300 000 bylo koupených, ale ještě dosud neaktivovaných účtů. Tady ti, kteří píší o ztrátě 300 000 jsou asi čtecí a myslící trilobiti *1*
-
Otazka 1: Hral si to vobec?
Otazka 2: Kde si zobral tych 300k stratenych? Ja som to pochopil tak, ze 1,7M uz aspon raz zaplatila nad ramec tych 30 dni co su "zadarmo". Kazdy asi vidi to co chce vidiet.
A ten koniec asi netreba ani komentovat. Otvor si vestecku poradnu. -
Netrapi, rozesmiva. Nejhorsi je ze bych se i vsadil ze ti co to pisou si to fakt mysli.
-
Trolling na nejnizsi urovni. Navic nudny
-
Hloupe slovickareni. Proste je prvni mesic zapocitan do ceny hry. Jestli vas trapi jen tohle,pak jste stastni *2*
-
a este, ked oznamim urazanie, tak na to tiscali admin asi serie, lebo nikdy neblokne alebo nemazne prispevok
-
Jenže těch 1,7 milionu je už platících hráčů *5*
Jelikož už ten ´´měsíc zdarma´´ víc jak 90% hráčům dávno skončilo. -
EA si furt hraje s čísly. Rychlý vzestup může mít taky rychlý pád. Vše se uvidí, až hráčům skončí předplacené období. *3*
-
Víš ale má chlapče pravdu. SW:TOR je první mmorpg hra s nejméně bugy od startu hry. Takže než tady opět ubdeš někoho nazývat biodronem, tak si něco zjisti. Opět další člověk, který si nezjistí fakta a vypouští z pusy (v tomto případě prsty *1* ) nehorázné sra*ky. Nezlob se, ale je to tak.
-
Asi nemá cenu psát, že mě SWTOR baví, jako žádná jiná hra, protože tohle zakázaná fráze zde na wow tiscali.
SWTOR je hrou pro příznivce single playeru, tak také pro náruživce multiplayeru. Pokud to jednoho přestane táhnout, tak si své role vymění. Umí to vaše MMO? Nějaký ten čas hrát jen na vlastní pěst a mít z toho radost a přitom se nenudit?
Hraju to tak 1-3 hodinky denně, mám fůru obsahu před sebou a nehodlám si tu anonymě leštit ego tím, že je to blbost, jenom proto, že to není inovativní oproti ostatním. Mě stačí, že prvky starého Kotoru zůstaly a přibyly další mechanismy, aby to mohlo hrát více lidí. PVP mě nezajímá, jestli nefunguje, máte tu další kupu her, tak neremcejte. -
Tak jest... Jediné, co je na SW:TOR "dobré", je to, jakým způsobem kopíruje svoji předlohu.
Naprosto zbytečná hra pro biodrony a jiné jednodušší lidi, kteří si to koupí jen proto, že to hrajou jejich přátelé a tedy jim "vlastně nic jiného nezbývá, že"... Money chasing rulez. *3* -
Je celkom prca ze mas nejake tie minuska *7*
Uz od ohlasenia hovorili tvorcovia ze robia themepark mmo s everquestovym systemom boja (ano, wow-like), vraveli ze nechystaju ziadnu revoluciu v hernych mechanizmoch, len tam pridaju nejakych zbytocnych 160k riadkov nahovoreneho textu.
Potom pride Cahir, vytrubi tuto "novinu" do sveta a vsetci ktory na hru neustale hadzu spinu mu to oznamkuju ako pravy biodron/fanboy comment, lebo evidentne obhajuje hru a takto neskutocne pozitivny nazor na nu si proste nikto nemoze dovolit *1* -
Tak jak Cahire, už taky zajišťuješ bezpečnost a svobodu v předaleké galaxii?
-
Nikdo nikdy netvrdil, že to bude inovativní...
-
Nevim proc mas minus ale tohle me taky nejak nedochazi, jak to muze nekdo nazyvat zdarma *5*
-
Mozna az budes mit 8 leteho syna budes vedet, ze ma chodit spat v rozumnou pravidelnou dobu. V nasem pripade je to ve 20h nebo 21h (skola/vikend). Televizi nesleduju/nemam, do hospody nechodim a spat chodim kolem pulnoci.
Coz odpovida tem 3 hodinam denne. -
nič ale vôbec nič ma už do hry neťahá... musím sa premôcť aby som ju vôbec zapol. A to som veľký fanúšik SW univerza a MMORPG. Neviem v čom je chyba.. asi v tom že som čakal niečo fakt nové a swtor mi ponúkol akurát tak wow s príbehom zasadené do SW univerza (ešte k tomu starej republiky, ktorá mi nieje vôbec sympatická). Možno aj tým že už mi jednoducho tieto everquest-wow-like mmorpg nemajú čo ponúknuť. EVE zatiaľ vedie.
-
Vždycky se musím rozesmát, když si člověk koupí hru a "prvních 30 dnů je zdarma".