Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic trhá rekordy, EA si mne ruce
2.2.2012 | levis
149 příspěvků
-
Protoze ma 8letyho syna, ma s nim travit 3 hodiny denne a pak hibernovat, aby nemohl delat nic jinyho, protoze lidi bez deti mu budou radit?
-
nechci ti do toho kecat, ale já mít osmiletýho syna tak radši ty tři hodiny denně trávim s nim..
-
Teď mě napadlo, že kokonference může být místo kde se sešlo mnoho kokontu?
-
"Během noční kokonference s akcionáři EA prozradila, že onlinovky Star Wars: The Old Republic už se odbavilo přes 2 miliony kusů"
Co je to KOKONFERENCE? *1* -
Hra trha rekordy, vydelava spoustu penez, ale akcie Bioware stejne klesly ... ?
-
do bety Terry už jsu přihlášený
-
Hmm, hezky podaný názor.
Jinak můj tip -> F2P do 31.12.2012, případně Q1 2013. -
Fajn,
Pojďme na to prosím logicky bez marketingového EA balastu. Kdyby EA tvrdila je to propadák asi to budeme brzy muset zavřít nebylo by to z hlediska přilákání nových hráčů taktické.
Fakta: Jedinou silnou stránkou aktuálně je kvalitní příběh. Hra je casual, její mechanismy se dají snadno pochopit a naučit, hrát ji zvládne každý kdo umí s myší (příkladem budiž můj 8 letý syn lvl kolem 30). Kromě toho a světa StarWars hra vůbec ničím v žánru nevyniká a v řadě věcech zaostává (za Conanem grafikou, za snad vším guildovními funkcemi, za všemi Scifi MMO kvalitou vesmírných bitev ... ). Většina lidí je v 30 denní zkušební době nebo ukrajuje jako já první měsíc subskribce. Pokud beru, že průměrný SW hráč dle jejich tvrzení hraje 4 hodiny denně (což je asi o hodinku víc než já) tak je ve fázi kdy dokončil příběh za Char1 (tedy to v čem je SWTOR silný) a teď pravděpodobně zjistil, že dál ho nic moc aktuálně nečeká a vydal se hrát Char2 (za pravděpodobně opačnou frakci). Ten dohraje před koncem měsíce. Zda bude mích chuť hrát Char3 nevím - 80% questů už pro něj bude stejných a lišit se bude těch cca 20% class questů. Ze zkušeností z naší guildy většina lidí má zaplacený únor a zaplatí i březen a rozhodne se po patchi - zda odbourá aspoň ty nejhorší chyby.
Současné bouchání šampaňského ze strany EA je dle mého velmi předčasný a čistě marketingový tah.
Zda hra uspěla můžeme říct v květnu. Pokud v té době bude mít 2 miliony a pak uspěla. Ale taky v té době může mít klidně posledních pár set tisíc.
Schválně si zkuste tipnout kdo bude nejblíž. Můj soukromý tip je 1 milion k 1.5.2012. -
Zapomínáš na fakt, že i diskuze má jistá pravidla. Mimo jiné má být k tématu, přispěvatel nemá urážet ostatní a má se vyjadřovat slušně. Někteří diskutéři píšou sprosťárny, nehovoří k tématu a uráží ostatní hráče.
-
Tak nic no.
Jinak ten Skyrim peču pořádně, o to se neboj. Jsem rád, že sdílíme stejný názor o tom, že se v neupravené podobně nedá požívat.
Jo, pokud by jsi měl zájem vyzkoušet TERu Online, tak můžeš tento víkend s klíčem odsud. Doporučuji. Přece jen je to asi první větší MMO, které se odkloňuje od klasického WoW-like klikání a zavádí "pravou akci". Za vyzkoušení určitě stojí.
http://www.onrpg.com/MMO/event/TERA-EU-Preview-Weekend-Key-Giveaway -
Koukám že už taky přecházíš k urážení hráčů. Zajímavé, nedávno ti to ještě vadilo. Zřejmě devoluce.
-
sorry nenapadlo.... a připrav si ten skyrim pořádně ať si nezlomíš zub
-
Jestli MĚ nazýváš biodronem, tak buď nepříliš umně vtipkuješ, anebo jsi blázen... Anebo obojí. *2*
-
Ahoj mikere17, taky tě rád vidím. *3*
BTW nenapadlo tě napsat čtenářskou recenzi na SWToR? Mohlo by to být zajímavý počtení.
Jinak ano, říkám já. To je takříkajíc delicious irony. A tu já snídám k obědu. A večeřím Skyrim. -
Prosím dodržuj terminologii.
Pokud bych jeho názor nesnesl, taky bych napsal něco ve stylu "proč to sem sakra píšeš".
To je vše. Nevím proč za tím hledáš víc. -
říká největší spamer/TROLL na tor diskuzích......zdravím MIKI <3
-
On je taky rozdíl mezi MMORPG a a ostatnima žánrama který nemam jenom multiplayer.
-
To se přece nevylučuje, že? Čtení článku Ti nedělá problémy, ale čtení diskuze, do které se (na rozdíl od článku) zapojuješ, to Ti problémy rozhodně dělá. Takže si ještě jednou proštuduj příspěvek od dextera a Dariuse a potom se ozvi.
-
Prosim precti si predchozi prispevek po sobe. Pokud ti prijde normalni,pak nema vubec cenu diskutovat. Urcite casto i v realu lidem (bezduvodne) vykladas ze by dekovali i za vykaly a povazujes to za normalni.
Tohle stejne nema cenu. ''Debaty'' pod jakoukoliv hrou z posledni doby jsou plne lidi kterym se hra nelibi a kteri se porad papouskuji. To s prominutim dokaze ''nakakat'' i klidase.
Kdy vznikne nejake pojednani o zavisloti na internetovych forech? Mam pocit ze to je mnohem aktualnejsi nez zavislost na hrach.. -
Ano - SWTOR je zabugovanej, ale bugy jsou přece od toho aby se opravili ne?
A myslím že na to budou mít ještě hodně času, vzhledem k tomu jak solidní základy si postavili :).
PS.: A ano, myslím si že Bioware je jedno z posledních AAA studií, které si drží nějakou konstantní laťku kvality (s prominutím opomenu DA2).
PPS.:Ne, když narveš spoiler tag do každýho druhýho postu co napíšeš, nebude to vtipnější.