Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic trhá rekordy, EA si mne ruce
2.2.2012 | levis
149 příspěvků
-
Taky nejsem nějakej angličtinář, ale uvidíš, že se do toho po čase dostaneš. Titulky se k rozhovorům dají zapnout. Stejně tak i ukazatele u odpovědí, které ti dají buď dobré nebo temné body k postavě. Questy ti ukazuje na mapě, kde je máš plnit, takže v těch základech se rozhodně neztratíš. Jen se toho nebát.
A na škole jsem se neučil anglicky *5* -
Idealni pripad se naucit anglicky (jak rikal uz Komensky - skola hrou) . Zacatky sice muzou byt tezky, ale ja jsem hraval v 8 letech na ZX Spectrum taky se slovnikem v ruce (nemel jsem vubec zadny zaklady anglictiny, tu jsem se zacal ucit az na stredni) . Jak se naucis nejakou zakladni slovni zasobu, tak potom uz to jde samo.
-
Přesně tak. Gigantické množství MMO na maličký počet lidí.
A ukáže se časem, jak dopadne SWTOR. Jak jsem psal k jinému článku. Ta hra je klasicky Biowareská a SWTOR se hodí více užívat jako Roleplaying styl.
Doufám, že sklidí větší úspěch.
Jinak dle mě je zbytečné propagovat hru v Asii, kde mají jiný styl onlinovek (větší zbraně než samotná postava, grind, mají raději online hru, která se blíží k jejich kultuře, postavy musí vypadat jako asiati atd.). Austrálie budiž, tam by měla být větší šance. -
ja by som si to rad aj zahral ale anglicky neviem a to by som si to nevychutnal..neviete ci je aj v plani cestina ?
-
Tvrdili to v Bioware.
-
No je videt, ze na trhu ač presycenem MMO hrama, tak je hlad po kvalitni MMO hre. Takzvany MMO kral WoW je uz totalne pase, pandadisk tuto hru zabije uplne a tak hraci hledaji alternativu do jake miry se to povede SWTOR zatim muzeme jen spekulovat , hra ma dobre nastartovany motor i kdyz je ve hre spousta chyb.
Takze otazka je jak se s timhle poperou vyvojari a jestli dokazi udrzet hrace pri hrani na high lvlech.
O tom do jake miry se to SWTOR povedlo si musime jeste nejakovou dobu pockat. -
Ty jses idealni jedinec pro dnesni trh. Jakmile hra neni retarded easy, tak uz je hardcore a nepripustna.
-
pise to Online error EA 1 nekdy ted po patchi to vyhazuje nove i hlasku: ID_WEB_SHOWRECEIPT_RECONNECT_FAIL
-
o jakém MMO vydaném v roce 2012 mluvíš??
-
Co presne s tim mas za problem? pise to nejakou chybovou hlasku nebo, co jinyho to dela/nedela?
-
Petr Poláček sám říkal, že je nemožné sledovat všechny diskuze a snaží se, aby těch nevhodných příspěvku bylo co nejméně... idioti se vždycky najdou
-
Too much mainstream... whine whine whine.
Všechno se dá dohrát do fáze, kdy už to není taková fun jako poprvé.
Ano, udělejme to hardcore a nepřístupné, pak to bude hrát určitě víc lidí a vydrží to dýl. -
přesně takový vývoj jsem očekával hráčů wow ubývá a přechází na swotr ani se jim nedivým donedávna jsem taky hrál wow ale swotr mě přijde mnohem zábavnější jak v single tak v partě a PVP se jim taky moc povedlo snaži se hru furt vylepšovat ne jak blizardi patch jednou za půl roku momentálně nejlepší MMO na trhu.
-
UZ se tyden neuspesne snazim dovolat na EA podporu Poridil jsem si BF 3 a ten smejd nefunguje nelze se pripojit k jakekoliv online hre *10* Hlavne ze jsem si musel nainstalovat spyware Origina PunKBuzerant *11* na online podporu taktez nereaguji prestoze tam maji napsano ze nejpozdeji odpovi do 24h *10* *10* *10*
-
Som zvedavy ako dlho ti tento pozitivny pristup vydrzi pri diskusii s Killerom * 1 * Ja, Vrook, huhi... skusali sme to po dobrom, vysvetlovali sme, opravovali sme ho, hovorili sme mu co a ako, vyvratili sme kazdy jeden jeho "objektivny" argument, ale on si furt fici to svoje. Ja som to uz vzdal, Vrook len nadava a huhi to stale hroti - ale ako sa hovori: Nikdy sa nehadaj s idiotom, stiahne ta na svoj level a porazi ta skusenostou. *4*
-
Tak do toho nekecej, ty tri hodiny u toho muze sedet treba od 22 hodiny, kdy uz jeho 8lety syn spi *7*
-
Pokud vím, tak Lord of the Ring online má taky omezený počet questů v logu, taky na 25 *1*
A určitě není jediná.
Jenže beta test ti neodhalí vše. Chyby se převážně ukážou až během ostrého startu, respektivě normálního hraní.
To není zas tak jednoduché, jak si myslíš nebo si to až moc představuješ růžově. Urazili každého hráče? To těžko. A bonus ve questu se automaticky ruší ve chvíli, kdy splníš a odevzdáš quest -
Ty ses jako otravnej vred... s*res se do lidi, kterym se libi nejaka hra za ucelem jim vnutit ten svuj asijskej hnuj, co tu porad propagujes... skoro bych te videl na nejakyho utapnutyho chudacka z disfunkcni rodiny, kterej ma doma zakazny stahovat si p*rno a proto cumi na holy zadky 12i letych postavicek z blboher... preju prijemnej zbytek zivota ty povle.
-
Ea me kdysi ocorovala asi o 15 000 takze jsem si rekl ze uz od nich nikdy nic. Maji mizerny pristup k jakekoliv podpore. Takze dokud se jim to vyplati tak jeste nejaky patche delat budou jak hracu ubyde tak se na to vysmoli a hra pujde do F2P ;).
-
nebudou muset, to s warzone questama opravoval nedavnej unorovej patch... nabrani do party po zkonceny warzone hold jeste neni domysleny a urcite s tim neco udelaji