Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic trhá rekordy, EA si mne ruce
2.2.2012 | levis
149 příspěvků
-
Dobrý podvečer říšský sněme Německa,
měl bych na vaši adresu prosbu. Nemohli byste prosím zablokovat možnost lidu vyjadřovat se k diskusím o veřejném dění? Již to není diskuze, která by přinesla nějaké zajímavé informace nebo by se tu člověk dozvěděl jiné informace, které nebyly uvedeny v říšských rezolucích. Z diskuzí na toto téma se stala žumpa. Jsou tu vidět, jen ukázka "slovního násilí" Případná blokace tohoto tématu, by mohla zafungovat, jako impulz pro občany, že diskuze neslouží jako odkladiště hnoje.
Na závěr nejsem zastáncem žádné cenzury, ale podle mého osobního názoru již nevidím v diskuzi nic co by mělo společné, jak ke sněmu nebo k zájmům státu. Vím, že můj názor se nestřetne s velkým ohlasem, ale myslím si že je čas se zamyslet co zde píšeme. Děkuji.....
Váš Adolf -
Když se ti diskuze nelíbí, tak ji nemusíš číst. Přečti si jen článek a komentáře ostatních prostě vynechej. Není nic jednodušího. *3*
-
slušnou kulturu v debatách nevypěstuješ tim, že lidem sebereš svobodu vyjádření. Za takovýhle nápady bych střílel..
-
Jsem pro.
-
Prosím ukaž mi, kde jsm jeho názor "nesnesl".
Pouze vyjadřuju svůj protinázor. -
Dobrý podvečer redakce,
měl bych na vaší adresu prosbu. Nemohli byste prosím zablokovat diskuzi k článkům u SWTOR. Již to není diskuze, která by přinesla nějaké zajímavé informace nebo by se tu člověk dočetl jiné informace, které nebyly uvedeny v článku. Z diskuzí na toto téma se stala žumpa. Jsou tu vidět, jen ukázka "slovního násilí" Případná blokace tohoto tématu, by mohla zafungovat, jako impulz pro čtenáře, že diskuze neslouží jako odkladiště hnoje.
Na závěr nejsem zastáncem žádné cenzury, ale podle mého osobního názoru již nevidím v diskuzi nic co by mělo společné, jak k článku nebo ke hře. Vím, že můj názor se nestřetne s velkým ohlasem, ale myslím si že je čas se zamyslet co zde píšeme. Děkuji.....
Váš Werdes -
Cteni ti dela problemy? V clanku se mluvi o nejvetsim narustu v historii MMORPG her a tobe pohar vyteka.
-
Ty budes jeden z tech,co nesnesou jiny nazor nez ten svuj.
No,jak se jim to jen rika...? -
Sebediagnoza? Nestyd se za to co jsi. *2*
-
Ať je pohár poloplný nebo poloprázdný, jedno je jisté - je v něm díra, ze které to teče rychlostí 300 tisíc lidí za měsíc.
-
Ty budeš jeden z těch, co by si od Bioware nechali nakakat na talíř a ještě poděkovali.
No, jak se jim to jen říká...
BTW na WoW už snad dneska každej... -
.
-
Ja si ruce taky mnu, jejich hry vubec nehraju
-
Boze uz zase? Koho to porad zajima? Presne na tebe se tu cekalo. Ty a tvych 200M v kazde diskuzi o SWTOR. *16*
-
Diagnóza: biodron ...? -
me by zajimalo kde si sebral nebo lepe preblil informaci v uplne jinou informaci, ktera je dvojnasobnym blitkem
-
No bohuzel krome bugu, ktere se dejme tomu daji u takove hry ocekavat, je v toru spousta nepochopitelnych veci, ktere mely byt uz davno opraveny, upraveny. Veci jako, ze se nezapocita vyhrana warzona do questu, ze po skonceni warzony pokud logujete v parte, musite lidi opetovne do party nabrat a dalsi, to neskutecne otravuje cloveku zivot a pochybuju, ze to lidi budou tolerovat jeste dlouho.
-
prisel, vyblil pathetic shit, odesel
-
Kluku, videl jsi snad nejake MMORPG co se vyvijelo 6 let s stalo 200M dolaru?
-
Zase debata o SWTORu a.k.a. děti zvyklý hrát 8 let vylaďovaný WoW, stěžující si na bugy v měsíc staré hře, která je btw od začátku mnohem MNOHEM komplexnější než WoW v době launche.