Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

Čau Derpe.

Ty seš tady ješte ten normálnejší, ostatní prostě nechápou souvislosti a mne se tady važně nechce všechno vypisovat polopatisticky, jak jsou oni zvyklí...

Jak múžu nesouhlasit ? Když jsem to ještě pořádně nehrál...

Ťakže recenzent má náskok a my tady múžem jenom polemizovat, jestli má pravdu nebo nemá...a proč nemám řešit, jak to vidí na jiných webech ? Nechápu, protože Tiscali games ?

A proč řešíš ty mne ?? Hele pokecáme až to zahrajem, pak to bude aktuální, ale obávám se že už pro ostatní ne, oni už svúj názor MAJÍ...Tečka.

• redicius

Určitě pass. 

Game. Game pass.

• 0011

Jj sunk cost fallacy je mrcha, přece sám nevěříš že Roberts má v plánu SC někdy dokončit. Za mě je Starfield skvělá hra už teď, ale co s tím provedou modeři tak to si ani nedokážu představit ale určitě to bude dřív než SC vyjde, ale ono soupeřit s nikdy je docela snadné...

• lito

jj, stahnul jsi to maximálně z torrentů. ta hra vychazi oficiálně 6.9, takže jsi se tu přiznal ke krádeži. GG!

• nightborne

Ale vono to ani na tý 4090ce neběží až tak slavně. Občas ve městě vidim aj chvilkovej propad ke 40 fps, což už si prostě všimneš.

• Derp_1337

Hele, každý má nějaký názor. Je potřeba se přes to přenést, když se náhodou tvůj názor neshoduje s názorem recenzenta. A už vůbec není potřeba řešit "ale na jiných webech to vidí jinak".

Navíc autor článku je v redakci celkem krátkou dobu (1. recenze někdy před rokem?) , takže chce to trochu schovívavosti. Stačí napsat, že nesouhlasíš s recenzí a vytknout jisté technické nedostatky recenze. Tečka.

• Derp_1337

Kéž by. Vydání Scam Citizen je v nedohlednu.

Že nevyšla multiplayerová část, by se tak trochu ještě dalo pochopit, protože vývoj online her je nekonečný boj. Ale že nedokázali dodělat ani singleplayerovou část Squadron 42, tak to už je pořádný podfuk.

• Morraw

“Average 4090 user” 😀

• Jeste dlouho ne ;]

• J.V.Stalin

Ten už vyšel?

• Zas tak si nevěř, že by mě blbec jako ty mohl vyprovokovat. Ale nudím se na záchodě a zabíjím čas s blbcema jako ty. Každý máme svoje kratochvíle😊

• Panečku. No, potvrdil jsi, že jsi blbec a buran. Bohužel, není to trestný. Tak si užij svoji bublinu.

• Zlatej Star Citizen :))

• untentrauer

Po přečtení recenze mi k ní nesedí to hodnocení resp. z recenze mám pocit, že je 7 až moc na tolik negativních připomínek, kolik jich autor zmínil. Nevím tedy, jestli to není moc uspěchaný i s ohledem na herní mechaniky, které autor nezmínil a které mne zajímají...

• ALHAZRED

Jo a ty seš letadlo...A to je fakt. Sestimsmiř😘

• Jestli to mas z gamepassu, tak asi jeste nehrajes ne?

• A zase bude nejlepší stealth lučištník?

• Tak hlavni je to vedet dopredu :D ...... Zavidim fanboy konzumentum jako ty.

• Ja jsem to vcera stahnul a uprimne je mi lito i dvou kil za gamepass na tohle :)))))........ klasickej Bethesda dřevěnej gameplay. Ale kdyz od nich nic neocekavate, nemuzete byt zklamanej :) 

• Ty jsi taky vyhořelej. Je to názor recenzenta. A to je fakt. Sestimsmiř😘

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit