Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    No vidíš. A já moc lepších indie her za rok, co vyšlo HM, nehrál.
  • Mart9
    Budvar nebo chcánky?
  • 150 Kč = pět piv? *13*

Já kupuji Budvar 10° za 5,90Kč, tak si to přepočítej. 30 káčé za nedotočence v hospodě - nas*at *1*
  • kubi-wan
    Já jsem naopak díky tomu Hotline Miami koupil a hrál následující tři měsíce furt dokola s vědomim, že jsem dobře investoval svůj čas i peníze *3*
  • Amylee.Anderson
    Lukáši, máš krásný sloh.
  • 10 to je binarne 00110001 00110000 00001101 00001010 tedy jen 10 jednicek z 32
  • InvisiblE182
    Vypadá to podobně jako antichamber a to je nejlepší hra jakou jsem hrál, takže už na ně házím peníze. Díky Lukáši a Games, protože jinak bych se o tom ani nedozvěděl.
  • to jako fakt? to by vse vysvetlovalo... proc se mu libi podobne hry snad mu Astar Seran udela misto na sve lodi
  • Mart9
    Hodnocení 10/10 mě zviklalo k Hotline Miami, čehož jsem následně hodně litoval, protože moc horších her jsem nehrál. Tentokrát už mě na desítku u neznámé hry nenalákáte *3*
  • smejki
    tak já to prubnu, recenzente můj milý
  • ArminvonHeide
    Lukáš je EXOT!Ale v tom maximálně pozitivním smyslu!Jsem rád za takový přístup!
  • filias
    2
  • Pěkně to Lukáš napsal,radost číst.Je znát,že má kvalitní a bohatou slovní zásobu a dokáže krásně pracovat s českým jazykem.Holt je vidět,že vyrůstal ve vzdělané rodině význačného Pražského astrologa a známého popularizátora ezoterických věd.Každopádně hra vypadá více než zajímavě...
  • 10 = 01
  • Nic jineho, nez ze objevi vyjimecnou hru a venuje ji (zaslouzenou) pozornost? To je prijemna jistota...
  • Není 10 jako 10.
  • U psaní by člověk měl mít všeobecný přehled, aby to mohl použít jako pomocnou berličku, nebo aby lépe popsal to, co potřebuje. Aspoň takhle to mám já.
  • The thing's hollow—it goes on forever—and—oh my God—it's full of stars!

Hehe, jedna z prvních knížek, kterou jsem si střihnul v originále. *4*
  • ked zratas vsetky doby tohoto tyzdna, tak to bude najlepsia hra vsetkych dob tohoto tyzdna.... lahke
  • Tushan
    Lukáš Grygar.... klasika od něj se nedá nic jiného čekat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit