Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na pocity recenzenta ti kalim ja chci vedet o cem hra je, jak se hraje, jak funguje a podle toho jaky JA z toho budu mit pocit, se rozhodnu jestli ji vyzkousim nebo tim nebudu ztracet cas! Nejaky pocity recenzenta jsou mi ukradeny priteplenej recenzent(uvadim jen jako priklad) se klidne muze rozplivat nad ruzouvouckou hrou, to ale neznamena, ze se nad ni budu rozplivat i JA!
  • x_ander
    Tak nikdo ti nebere vyvalování pupku s lahváčem u televize, že... my ostatní si zajdem pořádné orosené točené...
  • bobsh
    samozřejmě že je Metro lepší hra, vždyť běží ve vyšším rozlišení! *sarcasmsign*
  • bobsh
    Recenze zprostředkovává pocit recenzenta ze hry. Pokud se ti líbí recenze, nejspíš se ti bude líbit i hra a měl by sis jí tedy zahrát. Pokud se ti recenze nelíbí, neni tahle hra nic pro tebe a můžeš ji s klidem minout (což nemyslim nijak špatně, je mi uplně jasný, že tahle hra neni pro každýho). A hlavní kouzlo Starseed Pilgrim spočívá v objevování a neustálém překvapování hráče, který o ní ze začátku nic neví, takže klasická popisná recenze s výčtem herních mechanismů by uplně zničila zážitek z hraní.
  • Recenze se mi líbila natolik, že jsem už v její půlce žhavil steam a hru koupil. Za těch 6 ojro to stojí za pokus i kdyby mě to nakonec tak nenadchlo. Už jsem utratil víc peněz za větší blbosti (třeba poslední SimCity *1*)
  • Proboha vy srovnáváte něco, co se srovnávat nedá. Tady se přesně ukazuje, jak je nesmyslné, řídit se jen číselným hodnocením. Metro je skvělé, ale v žánru FPS stříleček to není žádná revoluce. Neposadíš se z toho na zadek s otevřenou hubou takže má 7/10, tedy slušná nadprůměrná hra.
    Ale Starseed Pilgrim je přece hra úplně jiné kategorie, vůbec ji nelze srovnávat s Metrem a říct, že je lepší, protože dostala vyšší hodnocení. Prostě je vidět, jak ste si jen prohlídli obrázky divně vypadající Starseed Pilgrim, koukli na desítkové hodnocení a už je oheň na střeše.
  • Nemam níc proti hodnoceni, ale recenze je to spatna a nepresvedciva. Dozvedel jsem se, ze recenzentívi se libi, coz me nezajima. Nedozvede jsem se ale nic o hre samotne. Prijde mi to stejne, jako rozhovor s jehovisty. A neprijde mi to poctive. Chtelo by to minimalne druhy pohled od nejakeho realisty.
  • smejki
    i see what you did there -_-
  • janchor
    Pravda - do chvíle, než si to hlavní rozklíčuješ.
  • Za par let v podcastu...Redaktor 1:hele jak se jmenovala takovata ta hra s tema barevnejma kostickmama co tam behal nejakej panacek? redaktor 2: jaka? redaktor 3: mozna si vzpominam snad jsme to i recenzovali neee? redaktor 1: no to je fuk, proste to bylo podobny tomu o cem tedy ted mluvime.
    10/10..
  • smejki
    jasný, jenže v tetrisu se musíš rychle rozhodnout, jak naložit s náhodným prvkem v dané situaci. Jenže tady máš náhodné prvky, ale situace je ti často skryta.
  • Spravne - nevis. Hrals to?

Starseed Pilgrim neoslavuje jen Lukas, ale mnozi zkuseni zahranicni novinari i tvurci.
  • janchor
    Princip Tetrisu. Vyrovnej se s tím, co ti přijde.
  • smejki
    Že by mě to sundalo z oblohy, se říct nedá, ale je to příjemné. Strašně mě ale točí vliv generátoru náhodnejch čísel. Bez něho bych k tomu absolutoriu i šel.
  • Přesně moje reakce, skvělé metro 7/10 a tato ..... 10/10 to jako vážně ?! Nemám slov...
  • bobsh
    10/10 mi k tomu uplně nesedí, nesedělo by mi k tomu žádný číslený hodnocení. K recenzi by se prostě měla přilepit obrovská cedule "MUST PLAY".
    A pro rejpaly: neni to jenom nějaká náhodná patlanina, ta hra má (víceméně) jasně daný a logický pravidla, jenom si je musíte sami objevit
  • GlaDOS
    Až tě na Eurogameru zabanují za úplnou prkotinu, ještě tě tu uvidíme.
  • janchor
    Bez dechu Godardův À bout de souffle - teď koukám, že se to tu vlastně jmenovalo U konce s dechem.
  • janchor
    Ale ono to právě má další náležitosti. Starseed Pilgrim vyčnívá především tím, jak dobrá je to hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit