-
Přirovnání k modernímu umění je podle mě přesné i bez přehánění, ale vyčnívání je to, co u her poslední dobou hledám. Hra rozhodně nemusí sednout každému. Naopak věřím, že to většina zkusí, po 10 minutách nasraně vypne a smaže.
Každopádně pro mě to bomba byla i bez těch dalších náležitostí. Ten pocit, kdy jsem nad hrou konečně vyzrál byl k nezaplacení. -
Asi myslel, že to výjimečná hra pouze podle něho. Nevím co je na tom tak extra aby to změnilo herní svět, že to má tolik.
To jako když Milan Knížák říkal jak sochy Král a královna jsou strašné umění a protestoval proti odstranění. Pode jeho ano, ale kdo si na to vzpomene za 10 let? Nikdo. To u opravdu výjimečné hry nelze říci. -
To je jako v nějaké sektě, když jsi by v magickém okamžiku osvícen *3*
Je stejně zvláštní jak stačí vyčnívat a je to najedou to hlavní co posune hru k maximální chvále, podle mně dobře provedený hra, která nevyčnívá je taky platná na lepší hodnocení. Neříkám tolik ale někdy to je divný. To je jako některé moderní umění, když to přeženu. Borec se ožere smotá dráty a pak to prohlásí, že to vystihuji změnu vesmíru podle autora a podobné kecy. Nějaká skupina to bere a je to úspěšné. Ale nemáš tam tu hodnotu jako, u starého obrazu, kde vidíš i jak se s tím někdo muset patlat aby to bylo dokonalé.
Tady to vypadá na ten případ s drátem. Opravdu to je taková bomba, že to prostě stačí aby to nemuselo mít další náležitosti? -
Asi jsem pochopil princip toho jak se tím prokousat, ale na hraní na pokus omyl není moc nálady :(
-
Něco podobného jsem čekal, hlavně za Barryho, 2001, Apokalypsu a Stalkera palec hore. Ještě si dej Lidský úděl a bude to dokonalý.
-
a co je na tom špatnýho?
-
Nemám na hraní moc času a nemám rád, když si hra i toho mála, co mám, neváží, ale téhle krasavici jsem to během onoho magického okamžiku osvícení a pochopení odpustil se vším všudy bez přemýšlení!
Games můžou Lukáši děkovat, že se nebojí psát recenze na takovéhle "hipsteřiny" i za cenu klasické žumpy v komentářích. -
to bude kil
-
Ja som si myslel, ze mam nieco s prehliadacom, tak som realoadol stranku a ono obrazky rovnake, tak som klikol na jeden a ono to je obrazok s hry :D, fakt som neveril vlastnym ociam. Nevadi su aj horsie veci.
-
o kilo že se vrátí *3*
-
bez dechu ten kratkometrazni nemeckej? jestli ne tak se to mezi ty ostatni moc nehodi *3*
-
Určitě na něco zapomenu, ale: Blade Runner, 2001, Barry Lyndon, Master & Commander, Truman Show, Dead Man, Thin Red Line, Apocalypse Now, Bez dechu, Stalker, Jackie Brown, Ed Wood, Blue Velvet, Fisher King, Kouř.. no a ty Hvězdný války (starý).
-
Dovi....miznem navždy na Eurogamer, radšej ani nebudem komentovať....Metro 7 a toto !!!toto !!!! s Hotline Miami....10??? Možno tak v nejakej inej sebatrýznivej dimenzii zábavy....
imho nechceš metál, že si si za pár šupov kúpil hru?? -
dobře jsi to prodal, lukáši :)
-
V podstatě ano.
-
Tak je mi jasné, že někomu se to nějakým zázrakem mohlo líbit no.
-
Nemá to HD textury, miliony polygonů, hutný RPG systém, výbuchy a padající mrakodrapy = hipsteřina.
-
Budvar. Přímo z fabriky.
-
10 je binárně 0010011100 0001111 0011111 000101 010 1110 1, tedy potom stačí dělit 1010101 na druhou a musí zákonitě vyjít 111111111, tudiž z principu uchováme jen 1.
Bohužel na to Lukáš nepomyslel, tak ani neví, že dal hře pouze hodnocení číslo 1. -
Evidentně ti převody do dvojkové soustavy nejdou.