Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bobsh
    10/10 mi k tomu uplně nesedí, nesedělo by mi k tomu žádný číslený hodnocení. K recenzi by se prostě měla přilepit obrovská cedule "MUST PLAY".
    A pro rejpaly: neni to jenom nějaká náhodná patlanina, ta hra má (víceméně) jasně daný a logický pravidla, jenom si je musíte sami objevit
  • Opravdu skvělá hra. Nenechá mě spát. Recenze hezká, díky.
  • Nemám na hraní moc času a nemám rád, když si hra i toho mála, co mám, neváží, ale téhle krasavici jsem to během onoho magického okamžiku osvícení a pochopení odpustil se vším všudy bez přemýšlení!

Games můžou Lukáši děkovat, že se nebojí psát recenze na takovéhle "hipsteřiny" i za cenu klasické žumpy v komentářích.
    • Keyz
      To je jako v nějaké sektě, když jsi by v magickém okamžiku osvícen *3*

Je stejně zvláštní jak stačí vyčnívat a je to najedou to hlavní co posune hru k maximální chvále, podle mně dobře provedený hra, která nevyčnívá je taky platná na lepší hodnocení. Neříkám tolik ale někdy to je divný. To je jako některé moderní umění, když to přeženu. Borec se ožere smotá dráty a pak to prohlásí, že to vystihuji změnu vesmíru podle autora a podobné kecy. Nějaká skupina to bere a je to úspěšné. Ale nemáš tam tu hodnotu jako, u starého obrazu, kde vidíš i jak se s tím někdo muset patlat aby to bylo dokonalé.
      Tady to vypadá na ten případ s drátem. Opravdu to je taková bomba, že to prostě stačí aby to nemuselo mít další náležitosti?
      • janchor
        Ale ono to právě má další náležitosti. Starseed Pilgrim vyčnívá především tím, jak dobrá je to hra.
      • Přirovnání k modernímu umění je podle mě přesné i bez přehánění, ale vyčnívání je to, co u her poslední dobou hledám. Hra rozhodně nemusí sednout každému. Naopak věřím, že to většina zkusí, po 10 minutách nasraně vypne a smaže.

Každopádně pro mě to bomba byla i bez těch dalších náležitostí. Ten pocit, kdy jsem nad hrou konečně vyzrál byl k nezaplacení.
  • Recenze se mi líbila natolik, že jsem už v její půlce žhavil steam a hru koupil. Za těch 6 ojro to stojí za pokus i kdyby mě to nakonec tak nenadchlo. Už jsem utratil víc peněz za větší blbosti (třeba poslední SimCity *1*)
  • InvisiblE182
    Vypadá to podobně jako antichamber a to je nejlepší hra jakou jsem hrál, takže už na ně házím peníze. Díky Lukáši a Games, protože jinak bych se o tom ani nedozvěděl.
  • smajdal
    Asi jsem pochopil princip toho jak se tím prokousat, ale na hraní na pokus omyl není moc nálady :(
  • Není 10 jako 10.
    • 10 = 01
      • 10 to je binarne 00110001 00110000 00001101 00001010 tedy jen 10 jednicek z 32
        • 10 je binárně 0010011100 0001111 0011111 000101 010 1110 1, tedy potom stačí dělit 1010101 na druhou a musí zákonitě vyjít 111111111, tudiž z principu uchováme jen 1.
          Bohužel na to Lukáš nepomyslel, tak ani neví, že dal hře pouze hodnocení číslo 1.
        • GlaDOS
          Evidentně ti převody do dvojkové soustavy nejdou.
      • filias
        2
  • ArminvonHeide
    Lukáš je EXOT!Ale v tom maximálně pozitivním smyslu!Jsem rád za takový přístup!
  • smejki
    tak já to prubnu, recenzente můj milý

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit