-
Autor: Lukáš Grygar 10/10
-
Prvních pár řádků.....hned se mi vybavil Tulák po hvězdách.
-
-
myslis tenhle? http://www.smashthestate.eu/2013/05/tulak-po-hvezdach.html
-
-
Jedna z nejlepších recenzí na Games *3*
-
Mě to přijde jako takovej ten strašidelnej dům jak z něj vycházej lidi a hele jde kámoš tak se ho ptám stojí to zato? Jo jsaně jdi tam je to perfektní neřeknuti co tam je ale budeš z toho mít skvělej pocit, jdeš dovnitř tam nic jen dostaneš ránu do hlavy a vyhodí tě ven, prostě tě napálili vyhodil jsi prach zbytečně a ještě si se ztrapnil... Vylezeš ven a jinej kámoš se tě ptá "jaký to je, stojí to zato?". Jo jasně jdi tam je to perfektní neřeknuti co tam je, ale budeš z toho mít skvělej pocit"...
-
-
Tohle nastesti neni ten pripad. Daji se dohledat texty, ktere Starseed Pilgrim dukladne rozebiraji - pokud obetujes to poznavani, ktere je na hre uzasne. Ale i bez nej jde o skvelou a dost navykovou vec...
-
-
-
V knize to Bowman řekl (ale tím si to nebudeme kazit)
-
-
The thing's hollow—it goes on forever—and—oh my God—it's full of stars!
Hehe, jedna z prvních knížek, kterou jsem si střihnul v originále. *4*
-
-
Tak jsem se na to vyspal, abych mohl text zhodnotit s čistou hlavou. Po stránce formální lze vytknout jen nedodržení slohového útvaru, protože toto je čistá esej. Jinak velmi kvalitní co do formy. Obsahově mi přijde spíše chudá - orchestr hraje hezky, ale chybí mi tam výrazné motivy (možná je to proto, aby autor nespoiloval, ale pokud to bere takto široce, tak logicky vlastně nemá moc o čem psát). Familierní komunikace se čtenářem mi přijde otravná a pouze vyplňující prostor.
-
-
největší problém této "recenze" vidím ve verdiktu, od kterého čekám, že mi doplní a trochu i odůvodní číselné hodnocení. To ovšem nebyl tento případ. Co se píše v recenzi mě příliš netrápí, to čtu jen u her, které mě dlouhodobě zajímají. U těch ostatních her mě zajímá právě verdikt (+ číslo).
-
-
mně přijde ten verdikt vzhledem k té hře (tedy co jsem pochopil z recenze) přímo geniální :D
-
-
Všechno souvisí se vším. Jak psát o hře, o který ve skutečnosti psát nelze ("možná proto" = právě proto)? Mohl jsem sdílet jen povahu toho zážitku, ne do detailu jeho principy, takže jsem se o principy otřel a sdílel úžas. Role důvěry ve vztahu autor - čtenář se tím násobí, proto i ten důvěrnej tón.
Jistě se s podobným dilematem jde poprat všelijak, já to líp nedokázal. -
-
Protože, to jde do databáze tak je snad lepší, napsat jak to je a hotovo. Pak si někdo přečte nemusí pochopit co je na hře tak skvělého a co je skvělého oproti jiným hrám?
To je jako borci na Ezo.tv . Mnoho slov, pod kterým si každý představí něco jiného. Tam to mají navíc horší, že kecají hovadiny.
-
-
-
Ze na nej jeste vubec reagujes... kazdy zdrave uvazujici clovek tusi, jak se v tomhle vlakne veci maj *3*
-
150 Kč = pět piv? *13*
Já kupuji Budvar 10° za 5,90Kč, tak si to přepočítej. 30 káčé za nedotočence v hospodě - nas*at *1* -
-
Tak nikdo ti nebere vyvalování pupku s lahváčem u televize, že... my ostatní si zajdem pořádné orosené točené...
-
Budvar nebo chcánky?
-
-
Budvar. Přímo z fabriky.
-
-
-
je to lepšie ako Journey, ktoré si nehral?? to sa mi nezdá!
-
-
Journey už jsem hrál. Nesrovnával bych, Journey mi přišla především jako estetickej zážitek.
-
-
To nejgeniálnější na té hře - otevřeně mě nepochválila, já jsem si ani nevšiml, že dělám věci dobře a byl jsem v prdeli jak Baťa s dřevákama. Tak vkusně se mnou dlouho nikdo nevyjebal, proto já si ji budu pamatovat.