Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě v tým názoru zaujalo hlavně to o tom twich apod. Už me vážně s*** jak každá 3. hra se dělá pro nějaký přiblblý youtubery nebo podobný individua a na normální hráče se kašle. Hlavně, že se to bude líbit followerům!
  • Jasně, že bere. Stačí si projet takové ty obsáhlejší recenze, porovnat co se líbilo a nelíbilo a máš velmi dobrou představu spolus nějakým gameplayem, jak si hra stojí.
  • Pozor? :D Tady mezi temahle...ty vole... :D... jasne dam si pozor, slibuji, uz jenom kvuli tobe - protoze jenom predstava, ze by me mistni diskusni (j)elita mohla mit za blba a nemela me rada jsou neskutecna muka... :DDD
  • No ja myslim ze priste si uz das pozor, o to slo :)
  • No to vis ze jo, hosku...nejaky dalsi pseudopsychologicky zvast, prosim...skvela zabava tady... :D
  • Snad nebudu kvuli tobe zrat neco, co mi nechutna, blbecku...btw pocron jsem jeste nemel, nejaka gastronomicka novinka?
  • Svatá válka? Haha.
    Váš systém "kup totální odpad a usmívej se" je určitě lepší =)
  • už mám něco za sebou.... *15*
  • kostejnesmrtelny
    Ne, srovnání s prací je naprosto na místě, protože přesně tohle už se na západě děje, viz nedávná aféra s vývojářem Googlu. Vyrazili tam skvělýho, perfektně kvalifikovanýho kluka, protože si dovolil ve svým volným čase někde napsat velmi umírněnej, vědecky dobře podloženej elaborát o tom, že málo ženskejch v IT je možná přirozenej jev.

Tady nějakej magůrek vývojář nahlásil video známýho youtubera (kterýho já si mimochodem nijak zvlášť nepovažuju!) za porušení autorskejch práv proto, že v jiným videu, který s obsahem magůrka vývojáře nijak nesouviselo dotyčnej youtuber žbleptnul rasistickej výraz.

Já nevim jak ty, ale já prostě takovejhle svět nechci. Pokud vidím, že někdo říká něco, co se mi nelíbí a nepodaří se mi ho přesvědčit argumentama (pakliže se o to vůbec pokusím, což nebývá moc často) tak ho prostě nesleduju, nebavim se s ním, nejsme kámoši, neplivnu mu do huby ani kdyby mu zuby hořely, ale tím to musí končit. Není možný se zasazovat o jeho vyhození z práce stejně jako o likvidaci jeho contentu na youtube, přejetí jeho psa, nebo zkřivení jeho vlasu. A lidem, co tohle činí je třeba dát najevo, že to je pro mě nepřijatelný jednání a jelikož ty-ty-ty! na ně jaksi nefunguje, nastoupí bojkot a zveřejnění odsudku tam, kde to není možný smést ze stolu univerzálním PR žvástem, k čemuž jsou hodnocení produktu jako dělaný.

Takže Firewatch letěl z wishlistu a jelikož nemůžu hru ohodnotit, aspoň šířim osvětu *3*. Nedělám to proto, že nějakej PDP dostal přes prsty, ale s trochou nadsázky spíš kvůli tomu klukovi z Googlu a bytostnýmu odporu vůči outrage kultuře, která pomalu skrz korporátní zaměstnavatele a levičácký aktivisty na HR odděleních začíná prosakovat i sem k nám.
  • A to někdo bere recenze na Steamu vážně? Viděl jsem dobrý hry, co to schytaly kvůli banálním kravinám a na druhý straně blbosti s úchylně vysokym skóre. Celý palcování na Steamu má snad ještě menší vypovídací hodnotu, než user score na Metacritic.
  • Srovnání s prácí je trochu mimo, ale ten streamer pro ně nepracuje...jen si honí subs a money na jejich hře a v tomhle případě jim teda udělal blbou "reklamu?"...z hlediska člověka co je mu to jedno je mi to asi fuk a vývojář se možná zachoval jako blbec, ale stovce lidí je to úplně jedno jako mě a i kdyby s nim šel třeba k soudu tak nezměnim svůj názor na hru kteoru jsem už hrál a mrzí mě jen že ty idioti dávají hře negativní recenze, je to nefér vůči celýmu týmu těch vývojářů. Na steamu jsou dokonce lidi co píšou že dali buď refund nebo že chtěli koupit hru ale protože je Pew strašnej chudáček na kterýho je někdo zlej tak řekli že jako bojkot nebo warez...dementi.
  • Počkej na recenzi DOS2. To bude teprve brekot. Akorát to už nebude nick Twain. Náklik však zůstane stejný. ;D
  • Jó, hodnotit PC komunitu na základě nějakých dota/gta fanboyů, to dává smysl. Ty něco vyprávěj o omezenosti a rakovině. Rakovina je akorát tak černobílé myšlení, které tu předvádíš. Ale dá se to pochopit. Holt postrádáš kritické myšlení, tak ti nic jiného nezbývá. Svět je pak mnohem jednodušší, že ano.
  • Koukám, že Alucard/Femto alias Twain si tu opět léčí svojí histriónskou poruchu osobnosti a to za podpory místního senzora. Diskuze games se posunula na vyšší úroveň.
  • Hraji už nějakou dobu, myslím, že dokáži odhadnout, co mě bude bavit a co nebude a dokáži i odhadnout cenu, kolik do toho vložit, zásadně k tomu nepotřebuji uživatelské recenze na MT či Steamu, které jsou do značné míry projevem stádovosti. Např. nedávno jsem koupil na Storu Deus Ex: MD za 300Kč a ta hra je super, stealth, vizuál, desing jsou kvalitní, jenže kdybych za to dal 1600Kč, to už by byla jiná písnička, asi bych bych trošku naštvaný, jak je to krátké, jak moc málo je tam vedlejších misí a nic moc příběh, ale takhle za "tři kila" si nestěžuji. Už to dokáži odhadnout, už mám něco za sebou, na to ti stačí Wiki a zjistit počet misí apod.
  • jamar28
    Sice s tebou souhlasím, ale těch Steam recenzentů se musím zastat. Sám si vybírám hry i podle nich a ještě nikdy mě nezklamali. Ona to tam ku*ví bohužel taková vypatlaná menšina, ale najdou se tam lidi (i Češi), kteří si s recenzemi dávají fakt záležet.
  • To vidime jak nebrecis.
  • To je super napad, smazat ve okolo ale hate od kindertrolla nechat.
  • A ty kdyz chces krast nick tak se ho aspon nauc opsat, negramote *7*
  • Prosimte nemuzes si vymyslet neco elpsiho nez ze si dojdes pro pocron? To je tak zprofanovany, otravny, trapny a hloupy ze to z tebe dela razem nejvetsiho blba v cely diskuzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit