Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
IntelaMD X12 5,2 GHz
ATInVidia HDGT 69590 GTXxX 4096 MB
64 GB Ram 2133 mhz
Windows 9 64bit
*7* -
-
Jak zvládli klucí z Mrkvošitu spojení tabletového a standartního Pc systému? Na osmičkách jim to moc nevyšlo, takže bych se chtěl poradit jestli ma na ty "9" vůbec cenu přecházet... *2*
-
-
kladivem *5*
-
-
-
Jediné co mě dostalo na doporučených požadavcích je místo na disku. Grafiku, procesor, paměti všechno v klidu, ale budu muset kupovat hard disk *1*
-
AMD Phenom X6 1090T
8GB Ram 1333MHz+
nVidia GeForce GTX560Ti 1GB
Win 7 64bit -
intel i5 2.8 ghz
win 7 64bit
6gb ram 1600
amd radeon 6870 1gb -
Ja ten chaos akosi nechápem mám absolútne starú sračku C2D E6750, 2GB RAM, 8800GT a všetky najnovšie hry si aj tak plynulo užívam pri minimálne stredných nastaveniach, verím, že BF3 taktiež pofrčí rozumne...
-
-
8800GT je DX 10, ne 10.1... takže to asi nepofrčí kolego.
-
-
10.1 je len nadstavba na dx10 na to nepotrebujes novu grafiku
tak ako na dx11.1 nebudes potrebovat novu. bude stacit dx11 karta -
Silně pochybuju, že to nebude běhat na DX 10 kartách.
-
-
Bude, je to napsany na ofi strance, nv DX10 (8, 9, 200, atd..)
-
-
-
mam to stejny ale nepobeží, hlavne ramky je malo pro nenazrany windows. ja hraju hlavne starsi hry a strategie takze mi to nevadi, ale treba nektere hry jsem na tomhle radsi ani neskousel treba GTA, Arma 2, witcher a tohle taky nebudu zkouset a pujdu do upgradu.
-
-
GTA IV mi šlo krásne pri 1680x1050, niečo na high, niečo na medium a mal som stabilných 25-30fps, witcher tiež úplne v poriadku, Armu som neskúšal...
-
-
-
Asi budu muset opravdu upgradovat pcčko
-
Jooo,, to si potahám mrkejte:
Windows 98
Intel Atom 1,5 GHz
Intel Graphics 512
80 GB HDD
Komp jsem lehce tunil... to víte,, dělám si z něj pořádný dělo... borci s nadupanejma kompama.xDD STRČTE SI TY SVOJE KOMPY TŘEBA DO PRDELE!! -
-
ale tak na netbooku nemůžeš přeci čekat zázraky co se týče her :)
-
-
tohle nejsou parametry mého počítače,,x) jen paroduju parametry těch tejpů tady..x)
-
-
-
nechci se chlubit ale tohle dam na max a jeste mi bude bezet skyrim na pozadi
-
-
Právě ses pochlubil...
-
A pak přijde účet za elektriku. *1*
-
-
Co myslíte,dám to s GTX 470 twin frozr II na high? procesor i5-750 (4-jadra) a 4 gb ram.
-
-
nedáš.. protože hra je přístupna od 18 let a tobě tolik ještě nebylo
-
Jsem na tom podobně: i5-760, gtx460. Ale naštěstí hraju jen v 1280x1024 takže doufám že na plno to dám.
-
-
V tomhle rozlišení ty komponenty snad ani nemusíš aktivně chladit. *4*
-
-
Ale to víš že chladim *4*
Tak ale co LCD slouží a větší by se mi ani na stůl nevešlo. Budu řešit až exne. Nevíc to má výhodu že mi všechno jede na plno a snad i dlouho pojede. To víš my co jsme vyrůstly na těch pár pixelech v devadesátejch letech zas tak náročný nejsme *1* -
-
Já jsem taky pamětník. *4* Ale dneska seženeš slušnej non-TN monitor kolem sedmi tisíc a ten rozdíl je obrovskej. Navíc nic dalšího už nemusíš měnit, když vemeš 22", tak si procák s grafikou i nadále budou ve většině případů válet šunky. *4*
-
-
-
-
decko, sa musi pochvalit?? a s cim.. ked mas male ego tak tu vypisujes ze ti fotrik kupil pc?? haaahaa
-
-
Jedno decko sa chváli a druhé závidí...
-
-
Myslím, že s přehledem.
-
mas tam napisane requirements, tak naco sa to pytas?
-
-
Minimum DX 10.1? tzn, že to na 200 řadě nerozjedu vůbec (mam pouze DX10.0)
-
-
Problém nebude s verzí DX, ale s výkonem.
-