Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavní menu mi přijde trochu nepřehledné , chtělo by to vizuálně nadřadit novinky nebo důležité oznámení , čeká vás ještě spousta práce, ale jinak pěkný
    • Diky za pripominky. Hlavni menu menu bude, stejne jako dalsi prvky Games, predmetem dalsiho doladovani v ramci presunu od nynejsi zakladni betaverze k verzi finalni.
  • Barevně se mi to nelíbí,je to takové fádní.
  • a kam odchadza stara redakcia s jd?

btw opisovanie kontrolneho kodu je pre slovakov obtiaz, nakolko niektore znaky na slovenskej klavesnici nie su bezne dostupne
  • Gonzi
    ale ne... konečně registrovaná diskuze > vzhledem k místním diskuzím silně doporučuju možnost filtrovat příspěvky, abych si mohl skrýt anonymy a některé otravné uživatele, nebo si naopak číst komentáře k recenzím od určitých lidí podobně jako na csfd. To by hodně pomohlo
    • Nas plan s ohledem na diskuze se v mnohem shoduje s vasim pohledem. Hodnoceni uzivatelskych prispevku, moznost filtrovani prispevku konkretniho uzivatele a dalsi prvky tohoto charakteru muzete ocekavat v dalsich fazich vyvoje novych Games.
  • Starý web se dal sledovat maximálně 10 minut v kuse, pak už se text příšerně blbě četl. Takže bych taky uvítal změnu v tomhle ohledu
  • Chybí mi podpora RSS, to je dost zásadní nedostatek (pokud vím, tak RSS nebylo ani na původních stránkách)...
    • erik
      RSS zde je. Jen neni nikde prozatim na nej zminka v text. Avsak v kodu hlavicky ano, takze vetsina prohlizecu jej anoncuje.

http://beta.games.tiscali.cz/rss.xml
  • jsem teda zásadně proti rotujícím článkům v záhlaví. přinejhorším možnost to nahradit za textovou verzi v nastavení uživatele. Bylo by taky super, aby novinky neměli na hlavní straně tolik textu - nějsk tak, jak je to na starém games.tiscali. No a bílý text na tmavém pozadí je hrůza. Už staré games.tiscali mám "přeskinované" na šedý text a bílé pozadí, doufám, že se nebudu muset rýpat i s tímho...
  • no nvm nvm už jsem si tak zvyknul na tu starou vízáž... že jsem docela proti tomu novemu dizajnu
  • 1) Příspěvky na hlavní stránce mi přijdou trochu moc veliké. Zabírá to dost místa, takže při větší koncentraci článků budou ty starší dost rychle mizet. Případně dávejte ty obrázky menší. Při rozlišení 1280x1024 se vejde při velkém obrázku tak jedna zprávička na homepage na obrazovku :)

2) Horní menu, zobrazované po najetí na položku 24 hodin, Archiv apod. Je dost nevýrazné. Pokud tato možnost není defaultně vidět bez nutnosti najet myší, mělo by mít alespoň trochu jiné pozadí. Prve jsem si ani nevšiml, že něco někde "vyjelo".

3) Jestli si neprosadíte ty RSS, tak jste u mě mrtvej Homolka :D

4) To, že klikám a články či odkazy neexistují, asi nemá cenu zatím řešit...?

5) Dole na konci stránky je stále ta příšernost s odkazy na další Tiscalácké servery s těmi úděsnými IE posuvnými tlačítky.

Díky, konečně nějaký progres.
    • Oh... Ta zelená barva vlastního odeslaného příspěvku... Nešlo by to nějak sladit s barvami stránky. Chápu, že by to mělo být zvýrazněné, ale tohle bije do očí :)
  • No prijde mi to takove nemastne neslane to je pravda, ale ze by to bylo vylozene neprehledne to urcite ne. Clanky jsou dle meho udelane velmi prehledne a obrazky vkusne vsazovane. Take diskuse jsou mnohem lepe udelane, prehlednejsi. Mozna uvodni menu by mohlo byt prehlednejsi, ale s tim jsem mel problem i u stareho webu nez jsem si zvykl. Dulezite jsou informace a ty jsou na games.cz vzdy kvalitni a prinaseji neco navic nad ostatni ceske weby. To je hlavni duvod proc games navstevuju a neprestanu ani s novym webem. *4*
    • To je pravda, diskuze jsou úžasný posun dopředu... za bývalé redakce by se nás nikdo na nic neptal, všechny připomínky by se smazaly a JD by onanoval před obdivnými příspěvky, které by tu zbyly :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit