-
Aha, a emoční vydírání to není, protože to zdůrazňuje recenze.
Máňo, je to pravda, říkali to v televizi! *7* -
Takže bys úmrtí toho skutečného dítěte přirovnal k úmrtí digitálního panáka v Call of Duty? Smrt jako smrt? Já v tom teda vidím sakra rozdíl.
-
To samozrejme, nikdo nemuze chtit aby to lidi chvalili kdyz se jim to nelibi o tom zadna, ale vsechny predchozi komentare tady predtim psany naznacovaly, ze hry maji bejt zabava a ne prinaset deprese. U nas se proste hry neberou jako novy zajimavy medium, ale jenom jako nastroj co ma pobavit a nic vic.
Kdyz se autor rozhodne udelat TDCancer, musi pocitat s tim ze se to vsem libit nebude, ale vsichni by meli chapat ze neni nic spatnyho na tom, ze to udelal. -
Já ti dal mínus také. Asi v tom nebude sám. Nesnáším když někdo hodnotí druhé a přitom ví prd.
-
hračky, plyšáci, voskovky.... nebylo by lepši postavit protonove centrum ktere by bylo ZDARMA pr VSECHNY?
-
Kolektivní terapie je založená na principu sdílení podobné bolesti, což se příznivě odráží v pocitu jednotlivce, že v tom není sám a jediný. Takže já si to naopak představit dovedu...
-
jako otec kua brečím už jen to čtu..
hrát bych to teď nemohl. Ale klobouk dolů před autory. -
Pardon, ale to pokrytectví mě prostě vytáčí. Hry jsou smrtí doslova přesycené, ale když s ní má autor opravdu zkušenost, tak je najednou nemorální za ní chtít peníze a hra by měla být zdarma, jako leták.
-
A pozůstalému po bojích na Ukrajině koupíš na Vánoce Escape from Tarkov nebo co?
-
Ale to neni žádná kontroverze, to se zas jen pár individuí na netu dohaduje o tom, kdo má větší pravdu... *7*
-
Nechutné mi přijde tvoje nařčení, nebo názor, že by hra měla být zdarma. Na hře dvedli nějakou práci a za tu se normálně platí. A to dokonce i lidem, kteří si tím prošli.
Pokud v tom není emoční vydírání, jak zdůrazňuje recenze, pak v tom nemůže být problém. -
Pomerne dost kontroverze kolem hry kterou nikdo nehral.
-
Zase ale: stejně jako má právo na existenci prvoplánově násilná hra jako Hatred, má právo na existenci i názor, který ji pro tu prvoplánovou násilnost odsoudí. Když svoboda projevu, tak sakumprásk - mluvit o nějakém odkopávání mi zní trochu pokrytecky.
Nakonec, bez neustálého vymezování hranic by nebyla taková zábava je bořit :) -
Já na tom hyenismus nevidím. Existují crowdfundingové služby, kde můžeš přispět vážně nemocným lidem. Tohle můžeš brát taky jako příspěvek a ještě k tomu dostaneš autobiografickou hru (ano, hra to je). Syna jim to nevrátí, ale dokážu si představit, že na tom finančně nebudou nejlépe. Kdyby napsali knihu, nikomu by to nevadilo. Ale jakmile někdo sáhne hráčům na hry, je oheň na střeše. Dost smutné.
-
V tom případě omluva a klobouček *1*
Aspoň si z toho něco odnesu *4* -
vžtdyt taky "!=" znamená nerovná se, to není překlep, je to z programovacích jazyků, klasický matematický přeškrtnutý plus je unicode, takže ho alt-codem nenapíšeš, tak se ujalo tohle
-
aha
-
Zábava vůbec prožitek ? uh jak pro koho... *7*
-
Co jako, rakovinu? Jako kuřák na tom pracuju. Nebo si myslel mít smrtelně nemocný dítě? A nebo ve snu prolítat vesmírem? Pomáhal jsem se starat o smrtelně nemocnýho člověka, ne každej na to má po psychický stránce, to nemá s lenností nic společnýho
-
Pokud se vás téma rakoviny nějak dotýká, raději zavolejte na vám nejbližší onkologii a zeptejte se co by se jim zrovna hodilo (hračky, plyšáci, voskovky atd.) a investujte těch 15€ raději tam *3*
BTW berou jen nové věci včetně účtenky, ale starší věci vám rádi vezmou na jiných odděleních.