Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://tgchan.org/kusaba/questarch/src/130654916571.jpg well... *1*
  • trolo
    Na high end pc? Stale tam mozu byt moznosti low medium a high. Ale viem ze dnesny trend je urobit low medium a high uplne rovnake a nic nemeniace.

Inac dalsie klasicke MMO s trapnym combat systemom ala mas 10 skillov. Stlac power shot uber 100 dmg, postava urobi animaciu a vyskoci cislo s dmg. Ziaden realtime takticky combat system. FoV bude locknute na 60 ako vidim.

Vidim to podobne ako SWTOR. Velky hype, kazdy to obhajuje, best MMO atd. Po roku free to play, malo hracov, nuda.....lebo to je zase to iste len v inom univerze, nic inovativne nic. Len ine priserky a itemy.
  • na mainstreamu s trochu lepší grafikou stejně jako svý doby Age of Conan?..kterej i dneska vypadá graficky výborně
  • no je sice pekny.. ze to je takovy jakoze varibilni class system ale kdyz se pridavaji staty tak jaksi pres str tezko udelam slusneho maga.. takze zase tak free to neni
  • omg...tech penez co do toho ty firmy vrazi a nejsou schopni prijit s necim lepsim nez je toto....
  • A na jakém stroji by se asi dalo rozjet dokonale vypadající MMORPG? *8*
  • tldr verze: jednoduchy talent tree, layout zjednodušeny pro ovladani gamepadem, graficky to vypada huř jak stary oblivion
  • Mně se to líbí. Problém je, že se mi vždycky nějaký MMORPG hrozně líbí podle všech obrázků, videí a popisů, ale když to pak zkusím hrát, vůbec mě to nebaví. Ale tak třeba zrovna tohle bude konečně jiný. *4*

A otázka: nevíte jestli budou měsíční poplatky, nebo bude stačit koupit hru?
  • Rad si to zahraju, az to bude f2p... *3*
  • Pokud máte zájem se o Elder Scroll Online dozvedět něco více tak navštivte jedinou cz/sk fan stránku elderscrolls-online.cz - novinky, videa, diskuze a další.
  • Teda oproti prvním obrázkům a mého zděšení z barevné palety tohle vypadá o poznání lépe. Pohled s první osoby preferuji, ale bojím se, že kvůli sníženému rozhledu jej stejně nebude nikdo využívat. Mě osobně by se líbilo, kdyby možnost třetího pohledu úplně chyběla, ale to by se zas asi mohli vzteknout ostatní hráči :)
  • Teda neviem ako to bude realne vyzerat, ale zaujalo ma prave ten pohlad z prvej osoby. Este som nehral online hru z prvej osoby. Grafika ma moc neuchvatila, ale som celkom zvedavy ked to vide ako to bdue ralne vyzerat.

Celkom mi to inak pripomina GW 2, shardy a podobne roztrusene artefakty po mape co treba zbierat. Snad to bdue mat dobry pribeh. *3*
  • Radioaktivni_surikata
    No, ten trailer ve mě vzbudil hned několik otázek. První, proč všechny MMO vypadaj o tolik hůř, než klasický tituly. Druhej, proč tyhle evidentně super kouzla nikdy nedali do předchozích TES titulů, kde jsme s destruction magic museli vrhat akorát fire/frost/shock bally. A třetí, znovu budu prudit s FoV, protože z pohledu první osoby to vypadalo příšerně a vzhledem k čistě multiplayerový povaze mám obavy, jestli to vůbec půjde nějakým způsobem přenastavit. Do žádný svý hry totiž Bethesda FoV slider nikdy nepřidala, přitom v Gamebryu stačí napsat FOV "hodnota" a je to, takže to evidentně jde velmi lehce, přesto se s tím nikdy neobtěžovali. Vypadá to líp, než jsem čekal, ale na 100 % tomu pořád nevěřím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit