Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online předvádí možnosti vývoje postavy
4.12.2013 | Aleš Smutný
133 příspěvků
-
Proti levelování v offline RPG (Diablo nepočítám) nic nemám , ale v MMORPG se vždycky schyluje ke klikfestu a to už dneska vážně nudí . Takový bojový systém z Daggerfallu , optimalizované levelování po vzoru Dungeon mastra a hejtování ras a postihy jako v Isharovi či Realms of Arkania . No představu o ideálním RPG mám dlouho , jen v reálu nikdo skutečné výzvy do mainstreamového MMO jaksi ještě nepřidal .
-
V single hře opravdu není nad to, kliknout na save a vím, že až přijdu za xy dni zpět, tak mi nic nikam neuteklo a mohu vesele pokračovat dál. Hlavně už nééé další požírač života v podobě MMO nesmyslu a výběru hráčského desátků v podobě měsíčních plateb.
-
Mno ArcheAge to jistí :-D
-
raději to mělo zůstat pro FPS a ne MMo *9*
-
Tak ono není expení jako expení - je rozdíl, jestli je to třeba při questech nebo podobných událostech, kde se dozvíš něco o příběhu, světě a podobně a to samotné "expení" probíhá tak nějak samo od sebe, nebo jestli je to expení stylu "běhej po lese a zabíjej příšery, dokud nebudeš mít level xx". Přijde mi, že ve většině MMO je to bohužel ten druhý případ, což chápu že lidi nebaví (mě taky ne).
-
když žádný single playerový Elder Scrolls neměl endgame obsah co b stál za řeč, myslíte že ho bude mí ten onlinový?
-
Aha, tak proto ma jeste dnes, nekolik let po vydani, WoW vice hracu = predplatitelu, nez maji dalsi 3 MMO dohromady...
Prosim, rekni mi vice o tom jak je pay to play mrtve.... -
Jelikož klasické MMO nemám v lásce tak doufám že to vyjde ale pravděpodobně ne co už *1*
Jinak nevím proč každej touži po grafice když 90% her má nulovou hratelnost jedno jaká je grafika O.o -
abych poopravil, RPG nerovnáse expení ;)
-
Souhlasím , to zjednodušování a zmenšování rozlohy hratelného světa mne neskutečně vytáčí s každou novou hrou z TES universa :/.
-
Proč se chceš vyhnout expení? Vždyť to je základ každého RPG? To je jakoby sis u NHL stěžoval, že zase budeme muset hrát s pukem. Příjde mi to naprosto nesmyslné.
K čemu mít už hotovou postavu? K End game? Ve všech MMO end game stojí úplně za nic - je tak dobrý pro typy lidí, co rádi pořád dokola běhají tytéž instance a to může bavit jen poněkud zvláštní typy lidí. -
GW2 je povrchní srágora bez příběhové hloubky a subohým lore, který se minimálně odráží v samotném herním světě ani nemluvě o směšných frakcích. Tohle by mělo být v TESP řešeno snad lépe.
-
Koukám v ústavu vám už nainstalovali internet. Gratuluji.
Poplatky bohužel budou. Hra samotná se musí zaplatit (čekám kolem 50 Euro) a pak měsíční poplatky - snad kolem 15 Euro, ale to nevím jistě. Hra to tedy bude drahá a obávám se, že její kvalita tomu ale odpovídat nebude. Zatím to opravdu působí jako MMO - viz ta ubohá umělá inteligence, kdy hráč musí přijít až k mobovi, aby se mob vůbec pohnul - tohle by se v SP TES hrách nestalo. *7* -
Takhle nějak vypadaly hry za dob GTX 260 či HD 4870. To uznej, že už jsme dnes o něco dál.
-
Souhlasim, to zjednodusovani me neskutecne vytaci na tech MMO.
EDIT: Priklad je humus v podani NWN, kdy ho perfect world predelal do MMO a vysledek je zjednoduseni se zamerenim na vyber penez. Uprimne radeji kvalitni hru, kterou si clovek zaplati nez MMO ktere je "F2P", ale hra ho spise ke konci otravi, kdyz zjisti jak funguje.. -
Nějak z toho nemám dobrý pocit, zdá se mi to jako další generické MMO tentokrát s motivy TES. Nesmíme zapomenout na celkové zjednodušení hry, které je každým dílem patrnější.
-
Mno, hype to mozna je, ale jakozto zastance a fanda cele TES serie, tak na ESO jsem zvedav jak moc to zmrsi.. :) Hral jsem uz dost MMO takze si myslim, ze me nicim extra neprekvapi. Jako pesimisticky pohled muzu byt jedine mile prekvapen.. :D
-
V prvé řadě na pravidelné poplatky mohou zapomenout. Doba kralování WoW je pryč.Dneska online titulům kralují WoT a WarThunder s benefitním placeným obsahem.Ještě Guild Wars má šanci . Platit pravidelně za něco k čemu se půl měsíce nedostanu jaksi minimálně pro mne ztrácí smysl . Expení se viditelně zase nevyhneme ,ale konečně by mohli splněný quest hodnotit lépe než vyvraždění celého králičího rodu . Graficky vypadá na úrovni , uvidíme co obsahově protože ani velké zisky vám nepomohou udělat kvalitní MMORPG s obsahem , který vás nezačne po pár seancích nudit - viz promrhaný potenciál GTA online ....
-
pru..er je totiz v tom, ze na tom ty firmy nakonec vydelaji...nejdrive to koupi par milionu lidi, pak jim to 3-4mesice ti lidi budou platit, pak tam sice zustane 1/10 lidi, ale daji to f2p a zase z toho nejake prachy vytriskaji....
-
60 dowwaws + 15 dowwaws íč manf