Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omlouvám se za offtopic, ale kdy budou dojmy z Kingdoms of Amalur ? Nechci, aby se tato hra ztratila ve stínu skyrimu.
    • Ma to vyjit az 10.02.2012, takze si na dojmy a naslednou recenzi asi jeste pockas...
      • MrSanta
        V tomto článečku http://games.tiscali.cz/video/komplexni-vyvoj-postavy-na-videu-z-kingdoms-of-amalur-57428 je psáno Brzy zveřejníme kompletní dojmy z hodinu a půl dlouhého hraní. Troufnu si odhadnout, že zepperin se dožaduje informací o KoA: Reckoning, které byly slíbeny *3*
        • Aha, tak toho clanku jsem si vubec nevsiml... No v kazdem pripade by bylo asi lepsi dojmy vydat az po recenzi Skyrimu, jinak si toho asi vazne nikdo nevsimne :)
          • MrSanta
            Ale tak minimálně já si všimnu *1*.
            Na KoA: Reckoning se těším víc než na Skyrim. Od Skyrimu vím co mám čekat, ale od Reckoning - to je něco jiného. Zcela nový svět, zajímavě vypadající boj, mraky lore, volný vývoj postavy. Jsem na to hodně zvědavý. Pro mě je to černý kůň roku 2012.
      • *1*
  • Je tam nejaka forma multiplayeru?
    • Foxtrot_cz
      Multiplayer v TES = WOWko z pohledu první osoby XD

PS: Dělám si srandu (je to vtip, joke - máte se zasmát), - ale řekl bych, že v zásadě je to trochu pravda :)
      Jinak TES je podle mě lepší než wow - nic proti wowkařům.
    • JJ ve zkratce: Běhej tak dlouho po světě dokud nepotkáš druhého hráče... Zábava na dlouuuho....
  • to bude zase PC fail *16*
    • Foxtrot_cz
      PC a fail ??? Sice je PC náročnější na údržbu, ale je jinak celkově lepší pa praktičtější než konzole... Nic proti konzolím, kde si jde také velmi dobře zahrát.
      Chápu že si myslíš, že ta hra bude fail, ale pak by si měl napsat, že i pro konzole...
      Nebo jsi tak posedlý nenávistí k PC, že jakákoliv hra, která je na PC je špatná a cokoliv na konzolích je super ? Jinak jako fail se nedá označit hra, která bude mít asi nadprůměrné hodnocení v porovnání se všemi ostatními. Pokud si od hry čekal příliš mnoho, tak je to fail pro tebe a ne pro hru.
      PS: Zkus to trochu víc rozvinout, proč si myslíš, že to bude fail. jestli to bude fail jen na PC, či celkově atd... z pěti slov se toho totiž moc vyčíst nedá.
      • ten pan je fanatik a nenavidi konzole, takze kdyz ta hra beha na konzolich, tak dle nšj nemuze byt dostatecne dobra pro pc, proste magor
    • Ještě větší fail bude, jestli na tom samém enginu poběží další Fallout.
      • Když už jsme u toho Falloutu, ví konečně najisto někdo, kdo ho teda bude dělat?
        • Foxtrot_cz
          Řekl bych, že tohle bude dostačující zdroj informací: http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_FAQ

PS: Fakže Fallout 4 bude dělat Bethesda Game Studios
          • Cahir
            Néééééééééééééé...
          • No jo, to už tam mají hrozně dlouho a myslím, že zdroj toho byl jakési prohlášení Bethesdy ještě před vydáním FNV.

Edit: .... od kterého se k tomu Beth nijak nevyjadřovala.
      • Foxtrot_cz
        Engine, neengine - když se engine pořádně vylepší a upgraduje, tak není nový potřeba.
        Jako příklad může posloužit Valve se svým Source enginem.

PS: Neříkám, že tady je to stejné, ale starší engine neznamená nutně zkaženou hru. Ale je samozřejmost, že pokud už je daný engine vyčerpán, tak je novější náhrada nutná.
      • No jo, ať radši zase pužívá Gembryo, že?
    • ja vam to pripomenu az u PC recenze budete brecet..
  • Správná masáž mozku před prodejem.I tak se těším.
  • Díval jsem jak ta hra začíná a i když věřím, že práce na ní dala zabrat, na technické stránce to nejde skoro poznat. Navíc jdou ještě dost vidět menší nedodělky a bugy. Ale to vůbec nevadí, protože fandům stačí volný svět a prostor pro módy. Je uplně jedno, že má tahle hra nehorázný hype (a jinde to vadí), příběh...nepodstatné, animace, fyzika...taktéž. Vždyť je tam nový engine-oni to říkali-a jsou tam nascriptovaní dráčci. Jupí. Když vy můžete před vydáním z toho co zatím víte být tak nekritičtí, proč bych nemohl být já kritický...fakt, fanklub TES jsou jak malí fanatici co nepřijmou jiný nenatěšený názor a vymínuskujou ho až na půdu. howg
    • Ohledně TES bych spíše doporučil počkat pár měsíců, až se vychytají všechny chybky a případně, až vyjdou první lepší modifikace. Je škoda odehrát hru na základní verzi. Daleko lepší je si počkat a zahrát si prvně hru v té nejlepší možné podobě.

Oblivion byl v základní verzi zcela průměrnou a dost zabugovanou hrou. S patchema a s modifikacemi jednou z nejlepších her.
      • Uplne nejlepsi bude si zahrat zakladni hru (komu by se chtelo cekat na patche ?) a potom po nejake dobe opatchovanou a omodovanou ;)
    • Co to meles ? Vzdyt to vypada naprosto uzasne, hodnotim 10/10. Jasna hra roku a komu se to nelibi, tak je hnup.
      • sarkasmus nebo ne? těžko poznat
        • To se nikdo nikdy nedozvi. Btw. co to vlastne je ten sarkasmus ?
      • no nevim, vypada to stejne jako Oblivion, a uz tam byly treba animace pohybu postav a boje dost k smichu.. :)
        • Ono je také důležité z jaké fáze vývoje to video pochází, že? Dáš ruku do ohně za to, že je to video z finální verze hry?
    • calwin
      nehorázny hype? podľa toho čo predviedol jej predchodca si zaslúži primeranú pozornosť... skôr by som radšej z teba dostal aké "nedodělky a bugy" si si všimol lebo pozerám úvodných 23 min a nejako mi nejde do hlavy čo sa tu snažíš povedať. príbeh? hype? veď tam máš x príbehov nie len ten hlavný ale pán to už berie ako hype... TES si zaslúži trochu iné hodnotenie ako to "z prvého pohľadu". tak ma prosím nekŕm volovinami typu že komunita je zaslepená pretože hra bude očividne blbá a zabugovaná keď si ju sám ešte ani nehral.
      howk
    • Pokusím se reagovat, jako by tohle nebyla jen egomasáž (bůhví proč doufám, že nebyla). Pár set (pár tisíc) hodin ve světě TES jsem taky "ztrávil." Ovšem stejně tak v Mafii, a když vyšla přehypovaná dvojka, přece jsem uznal, že se dvakrát nepovedla (osobní pocit). Když tak stejně dopadne i pátý TES, třeba to uznam taky. A když se těm podvratným živlům a pařanům, kteří se projevují spletenými copánky, výrazným zápachem a neholenými vousy, aneb jaká je asi mezi ostatními lidmi představa bájného "fanouška série TES," bude Skyrim líbit, proč ne? Mají na to plné právo. A když se jim bude líbit, protože budou zaslepeni vlastním očekáváním? Taky jen jejich věc. Fanoušky té série se pravděpodobně nestali proto, že je to in (co si budeme povídat, TES série, zejména pro poměrně dlouhé odmlky mezi díly, úplně in nikdy nebyla), ale proto, že je předchozí díly o něčem přesvědčily. Tak jim (nám) to nechte. Buď přijdou na to, že je to skvělá hra, nebo na to, že je špatná, ale s dovolením určitě sami. *3*
    • Rekl bych, ze si pletes termin fanousek a fanboy. Kdyz bude hra spatna, fanda bude pekne nastvany. Pritom fanboy bude do skonani obhajovat i ty objektivne spatne aspekty hry.

Pro me animace a fyzika temer nepodstatne jsou, pokud to nebude vypadat vylozene otresne. Hlavne aby byl dobry pribeh (kdyz uz ne hlavni, tak aspon poradne questy), dobre se to hralo a hlavne abych se u toho bavil.

Hype nehype, nejpozdeji za 10 dni se ukaze, jestli hra stoji za koupi. Nekteri novinari uz pari Skyrim od minuleho tydne...
      • Cahir
        Začínám být docela unaven požadavky na "dobrý příběh" u Elder Scrolls. Nečekejte od té série něco, o čem nikdy nebyla. Chcete-li dobrou zápletku, způsob vyprávění a zvraty, hrajte hry od Bioware, Obsidianu apod., Bethesda tohle neumí a není důvod věřit, že by tomu mělo být u Skyrimu jinak. Výjimkou je maximálně tak Morrowind, který, a to si přátelé přiznejme, na tom taktéž s příběhem zas tak dobře nebyl, pouze ve srovnání s mizérií ostatních dílů vyčnívá. Kdo tvrdí něco jiného, lže si do kapsy.

TES bylo vždycky o běhání po světě, plnění questů, z nichž 90% je přines to a to a zabij to a to a o zlepšování postavy. Příběh hrál druhé housle a hráč často zapomněl, že tam nějaký je. O nějakém rozhodování a hlubší interakci se světem se v podstatě nedá hovořit.

Nečekejte od TES něco, co není a asi ani nechce být. Je to vůči autorům nefér.
        • Trochu prehnana reakce. Nikdo od Skyrimu asi neceka pribeh na urovni Mass Effect. Ostatne ani hype neni o pribehu.

Byl bych ale rad, kdyby byl lepsi nez Oblivion, protoze na ten si temer nepamatuji a narozdil od Morrowindu mi nezustal v pameti. Vlastne ani nevim, jestli jsem Oblivion vubec dohral. Par ukolu tam ale bylo udelanych skvele.
          • Kolega má v tomhle pravdu - koordinaci freeform světa a silnýho příběhu se zatím nepodařilo sladit pořádně nikomu a nečekal bych, že něco podobnýho bude u Skyrimu.

Já si Oblivion bohužel pamatuju a proto opravdu úpěnlivě doufám, že příběhově na tom bude Skyrim o dost líp. Hlavní linie v Oblivionu je opravdu příšerná (z hlediska kvality) a to i v porovnání s předchozími díly (paradoxně i Arena na tom byla o něco líp). Jestli mě něco jako fanouška TES děsí, tak je to trend Bethesdy, která s velkou oblibou překopává to, co platilo a fungovalo v předhozích dílech (viz kosení daeder v Oblivionu vs Morrowind apod.). Uvidíme - na jednu stranu se strašně těším, na stranu druhou se hodně bojím (díkybohu za modscénu, tam vidím vždycky záchranu)
          • Cahir
            Přehnaná byla, omlouvám se. Můj komentář byl spíš reakcí na celou místní diskuzi, ne jen na tebe.

Dělají na tom ti samí lidé, co dělali na oblivionu, takže lepší příběh raději neočekávat. Můj skromný názor? Bude to v podstatě stejné jako Oblivion, jen lépe nasvícené, s lepšími texturami, lepšími animacemi a s draky...
  • Super, zatím to vypadá briliantně. By mě zajímalo kolik lidí to zkusí projít za ty 2 hodiny jak vývojáři *5*
  • Dneska ho budu mít, napíšu dojmy =D
    • core: no naprostý nesmysl to není...přemýšlej!! třeba je pán novinář..tak nedělej chytrého :-b

jinak ke stažení to ještě nikde není takže je asi fakt novinář :D
    • staci kdyz zavolas 158
    • Core
      No, to je ale naprostý nesmysl. Protože hra vychází 11.11.'11 čili hru mít nemůžeš, tedy pokud nejsi prachobyčejný lapka a jako takovému by ti měla být imperiální stráží sťata kedlubna. *12*
      • Jak to vubec bude s narocnosti na HW? Vypada to jako Oblivion, mapa je velka jako Oblivion, bude to o moc narocnejsi?
        • Core
          Víze v článku na Games.cz zde: http://games.tiscali.cz/oznameni/hardwarove-pozadavky-skyrimu-oznameny-57406
        • Core
          Minimální požadavky:
          Operační systém – Win XP, Vista, 7
          Procesor – Dvoujádro 2Ghz
          Paměť – 2 GB RAM
          Grafická karta – DirectX9c kompatibilní, s 512MB
          Doporučené nastavení:
          Operační systém – Win XP, 7 (tady asi Hinesovi vypadla Vista)
          Procesor – Quad Core AMD/ Intel
          Paměť – 4 GB RAM
          Grafická karta – DirectX9c kompatibilní, s 1GB, GTX 260/Radeon 4890 a vyšší
          • diky, to jeste neni tak hrozne
            • Core
              Také jsem si říkal... I když pro můj "stroj" je to pořád velká alchymie *1*
  • Hm, bude na zacatku nejaky vyber povolani, jako obvykle, nebo uz zadne nebudou? Ja jsem nikde nevidel ani se nedocetl o povolani. *13*
    • Povolani nejsou. Trenujes co chces. Muzes byr treba mag s lukem
  • Teb člověk s tou tygří hlavou to už je moc. *1*
    • Hairy_Ass
      *7*
    • Ale hovn* člověk. To je normálně tygr co stříli z luku. *1*
  • 2 ward: Skyrim není PC fail. Pokud se podíváš na vide z předchozího článku, bude to spíš multiplatformní fail. To kvantum nekorektností a chyb co je v těch videích není o výkonu železa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit