Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze
16.11.2011 | Lukáš Grygar
1144 příspěvků
-
Hra je špičková, naprosto mě chytla. I přesto si umím představit některé věci lépe. Těžko hodnotit.
-
Recenze by měl začít psát Vávra, bylo by tam vždy odpovídající hodnocení.... Podle mě je prostě 10 posvátná známka.
-
-
Přesně tak! Je to k smíchu, jak z nás dělají hlupáky... To už je snad dvacátá hra během posledních dvou měsíců, co dostala 10!
Ale redaktoři samozřejmě budou tvrdit, že se hry s blížícím se koncem světa začínají záhadně lepšit... *5* -
-
*1* pěkne ty *1*
-
Konec světa? *1*
-
-
ten zas dava hodnoceni 9 vecem jako AC2 apod. to si nevyberes...
-
-
jen pro ujasneni, ty by si dal AC2 vic nebo min :)
-
-
to bylo jen takovy trolovani, vlastne bych recenzi od Vavry taky rad cetl. AC 2 bych dal 8 za ten trochu na hlavu postaveny (a dost casto hodne nelogicky) pribeh. Skyrimu bych dal taky 8 za to ne idealni ovladani na klavesnici a mysi..slabsi uvod atd... Presto je to podle me hra roku(Skyrim) .. no :)
-
-
Tak já nevím, pokud 10 nemá dostat už ani Skyrim tak si nedovedu představit jaká jiná hra, v době stárnoucích konzolí se nemůžeme upírat k nějaké obrovské technologické multiplatformní novince která by vyrazila dech například grafikou a vysloužila by si i díky tomu 10, minimálně do příchodu příští generace konzolí s ničím novým vývojáři přijít nemůžou, tak proč to nevyšperkovat a nevybrousit tak jak se to povedlo ve Skyrimu ?
-
-
to Jen: Chlape pravdu diz
-
kdyz ja myslim, ze albion je proste lepsi hra a system shock taky. O konzolich nic nevim, a grafika mi dech nevyrazi. Pro me je po tech 20ti hodinach Skyrim hra roku, ciselne zatim za (8) mody to muzou dotahnout...
-
-
-
Pokud jinak tak určitě míň ;)
-
-
-
-
je to hovadina *11* *12* davam 1/10. zahrajte si BF3 to je lepsy hra *5*
-
-
dej si facku at se probereš než něco napišeš *16*
-
-
Dej facku sobě, že si každých 5 minut měníš nick, Karlíku ...
-
-
To Trol.dizkuzni:
Já si toho pána všiml hned, především díky jeho gramatice ... Milý Karle, jsi přesně ten typ člověka, kterého bych se velice zeptal na názor ohledně nějaké konkrétní hry, v případě, že by se ti hra líbila, ihned bych jí odložil a šel po jiné ... takže každá recenze i názor je vítám, minimálně ve tvém případě je to positivum ... -
JE TO HOVADINA rikam a davam tomu 1/10 halooooo ! *16*
-
-
No kravina to je, ale místní "Staro-Análoví = TES" m*sturbátoři (aneb no-lifeři) jsou právě v laufu, takže si tě všimnou až za pár hodin/dní *5*
-
-
-
je tedy v české krabicovce i engliština?
je čeština řešená jako plugin nebo je tam narvaná natvrdo jako u F3 GOTY (díky čemuž nejedou modifikace)? -
-
Přinejmenším v properties jsou na výběr ostatní jazyky...
na steamu.... -
Můžeš si zvolit mezi cz a anj, alespoň takhle se to prezentovalo.
-
-
Kľudne aj poľský a ruský jazyk :D Steam tam má dost veľa jazykov na výber. Mne napríklad Krabicovku zaregistroval ako poľskú verziu z nejaké zvláštneho dôvodu... ale aj tak to hrám v angličtine... prost originál je najlepší. To isté platí aj pri filmoch.
-
-
-
bez akychkolvek pochybnosti - GAME OF THE YEAR.
najprv som si myslel, ze to bude vcelku nerozhodne medzi BF3 a DX:HR ale Skyrim to kompletne zmietol zo stola :) -
Moc hezky, autor napise ze je napul (spis na 3/4) nefunkcni menu a inventar, ale da tomu 10 ... nu coz, jako vzdy na TG - 30% a mame odpovidajici hodnoceni. (navic ten inventar vube do hry nezapada a z celyho polonefunkcniho menu je naprosto zjevny ze de o konzolovej port kterej se nikdo ani nenamahal vyzkouset, protoze ovladani mysi je prakticky nemozny).
-
-
ja to hraju na PS3 a inventar mi prijde OK :D
-
-
Tak to byl taky cíl, aby to na konzolích bylo "OK".
-
-
Asi tak - ale veď prečo nenechať nápravu všetkých chýb a zlého dizajnu na modderoch a všetku slávu a prachy si zabrať pre seba...
-
-
protoze pak zbyde vic casu na to soustredit se na to hlavni, jadro hratelnosti, pribeh, questy a rozhovory? :)
-
-
Heh, ale recenze je od toho aby zhodnotila predevsim neduhy hry, a tech je az moc. Desitkovy hodnoceni = autor recenze je slepej, a nejspis zdaleka nejen to. Napr se postavy propadaj do textur, hra pada (nijak casto, ale proste pada), u hry, ktera obsahuje desitky (spis stovky) textu/knich/svitku ... se neda ninak zjistit, jestli ste neco uz cetli ... to povazuju za natolik zasadni pruser, ze jen toto -20%. Dtto kouzla - muzete si furt dokola kupovat tytez, ktere uz znate, a pokud nehodlate neustale dokola sacovat ten nepouzitelnej inventar, tak si piste ze si opakovane koupite co uz nepotrebujete.
-
Hraji Skyrim na pc a menu ani inventář mi nepřijdou nějak extrémně otravné, inventář by mohl být lehce přehlednější a svižnější, ale ani bych se nad ním bez vašich stížností nepozastavil.
-
-
-
-
Mě taky...ale nejlepší ze všecho sou na Skyrimu loading screeny :)
-
-
-
Tady všichni magoří, pro mě hra roku bez keců Space Marine...
-
-
o_O
-
-
Téhle píčovině bych nedal ani 1/10.
A teď do me děvčátka *14* -
-
To veľa vypovedá o tvojom IQ...
-
Tak dle charakteru tvého vyjadřování bych tipoval, že nejseš schopen dohrát ani hru v piškvorky na nejlehčí úroveň, což samozřejmě omezuje možnosti tvého úsudku nejen ohledně her, ale i ohledně schopností zvládat úkony denní potřeby...včetně základních životních funkcí.
-
A?
-
Vývěsná cedule: Prosím nekrmte trolla příspěvky. Děkuji za pochopení
-
-
Not trolling bro
-
-
Nevěřím, buď si troll, nebo idiot, vyber si. *3*
-
-
both...
-
-
Boreček si hraje BF3 na nejvyssi detaily s 64hracemaa takze mu tenhle projekt prijde jako fraska, ostatne me pak taky pripadala kazda hra jako totalni nuda po tom co sem par noci stravil jako assault na tech obrovskych mapach, ale Skyrim.....ten ma proste atmosferu, nemusi mit nejlepsi grafiku, uz jen ty knizky a draci....kdyz se ti to Jazzy nelibi, tak pokracuj ve fragovani, a neotravuj svyma kecama stejne sou kazdymu nekde, doufam ze te potkam v BF3 a zabiju nozem, smejde .)
-
-
Máš pravdu.
Naprosto mě tenhle sranec nebaví jako ostatní RPG... -
-
A ty si běž vzít svuj imaginární mečík a uřízni si s ním hlavu, uděláš dobře.
-
jo ty seš ten, co žije tím Batlfíldem, viď. Máš ho v portrétu, furt o něm všude žvaníš a trapčíš s nim. Jedno mi ale nejde do hlavy, proč se ser*š snad do každý diskuze o RPG hrách a máš potřebu zásobovat nás výblitkama o tom, jak fakt ty rpgéčka nemáš rád? Jestli tohle chování není troling, tak už vážně nevím. Běž si střílet ze svý imaginární puštičky ty trapko a přestaň prudit. Jiný trollové jsou aspoň občas vtipný, ty jseš jenom otravnej kus hov*a.
-
Tak proc lezes do diskuse o RPG hre?Trapacku
-
-
-
Beztak.
-
-
-
Mohl bys to třeba nějak odůvodnit a nějak specifikovat proč ?
-
-
Můj názor.Konečně HRA která nekončí po 5 hodinách hraní jak to v dnešních hrách začíná být velice trapný standart.Parádně otevřený svět a příběh(která hra v poslední době toto může nabídnout?).Grafika na tak rosáhlý svět je parádní.Inventář na něho jsem si musel zvykat, ale už mě vyhovuje(to víte vše se připravuje na konzole,hráč na PC si skoro každou gamesku stáhne........tak neřvete, že je to moc konzoloví).Bojoví systém tem mě moc k srdci nepřirostl, ale kraji na Mistra tak aspoň je tam výzva.Závěrem u této hry se budu ještě párrrrrr hodin bavit a díky za ni.
-
-
A samozrejme tvuj nazor ze temer kazdy PC hrac si hru stahne je asi stejne klise jako tvrzeni ze konzolovi hraci jsou male nemyslici deti.
-
Pribeh je podle me naopak uz klasicky BETHESDACKY slaby a nezazivne vypraveny. ale ja nikdy nehral tuhle serii kvuli pribehu. Koneckoncu ja si uz davno nepamatuji o co slo v Morrowindu nebo Oblivionu,ale vim ze jsem se kralovksy bavil:)
-
-
mám v kouzlech v aktivních ROCKJOINT že to snižuje o 25% malee attack - předtím to tam nebylo, žádný brnění nebo zbraň to nezpůsobuje, nevíto co to je a jak se toho zbavit??
-
-
vyřešeno
-