Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Chápu, že kdo zůstal TES netknutý, tak se mu to líbit nemusí, ale kdo jeho kouzlu propadlo už kdysi dávno u Areny, Daggerfallu nebo Morrowindu, tak pro něj je to aspirant na hru roku. Žádná letošní hra toho hráči nenabídla tolik jako Skyrim, žádná (alespoň mě) nedonutila hrát zase do brzkých ranních hodin, což se žádné hře nepovedlo za několik posledních let.
  • Kdyby si měl člověk koupit jedinou hru, tak Skyrim. Zaslouží si to víc než jiné.
  • jediná věc krom hloupého inventáře mne vadí.A to co už chybělo v Oblivionu ,ale bylo v Morrowindu je levitace.Zase tu není.Jinak u mne 98%
    • smejki
      levitace tam je, poper se s obrem *1*
      • ueyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *1*
  • Pro mě nejlepší hra, co jsem kdy hrál :) Hraju už od roku 2012 a nemůžu si vynachválit. takovejch možností + mody. Prostě super
  • Mam za sebou 30H v příběhu jsem toho moc neudelal,prave ted jsem dokoncil Diplomatic Imunity!A souhlasím je to skvělá hra až na pár směšných bagů *1* *1*
    A ještě něco i kdýž jsem nedělal příběch tak mě ta hra nehorázně bavila (TO objevovani ty pohledy do ůdolí!! *14* *14*
  • Vše špatného co jsem o hře napsal beru zpět. Kam se na Skyrim hrabe Oblivion... Takhle nějak bych si představoval hru z nějakého období z Sillmarionu...(třeba těsně před pádem Gondolinu).
  • Byl jsem překvapen jak moc velcí moralisté jsou zde městské stráže,Vyhodil jsem ve městě zbraně na ulici a strážní přišel a začal kecat,že ty tohle se nedělá ty zbraně by mohli někomu ublížit a příště mně to bude řešit přísněji a ne domluvou :)
    -Čekal jsem,že to někdo prostě ukradne(klidně i stráž),ale zdá se,že korupce tam nemá tak silné kořeny.
    • Me straze po vyhozeni par zbytecnosti obstastnily hlaskou,ze tu vetes by stejne nikdo nekoupil *2*
  • P1trs
    Kur*a Vávra je asi jedinej člověk, co má na tu hru objektivní názor. Grygar splodil tu recenzi po 30ti minutách, kdy z toho 20 minut si vytvářel avatara ne?
    • *1* *1* Naprostej souhlas! Dan je asi jedinej člověk co si o týhle hře dovolil napsat pravdu. Chtěl jsem to původně kupovat, potom jsem stáhl warez, nainstaloval cca 10 hodin odehrál a odinstaloval a vracet se k tomu už nehodlám. to si radši zahraju arenu nebo Morrowind a užiju si to daleko víc *2*
      • Zakladni Skyrim mez modifikaci, ciste s poslednim patchem tak jak jej Bethesda stvorila je opravdu jen kostra, zaklad, ostatne tak jako kazde TES. Modifikace jsou tim, co tu hru dovypilovava takrka k dokonalosti a kazdy hrac si dnes muze zmenit hru zcela k obrazu svemu a vse co mu vadi ci nevyhovuje si pozmenit, opravit ci doladit. Od graficke stranky hry pocinaje, az po jednotlivy aspekty gameplaye konce. Mam cca 50 modu a ta hra je dnes nekde ulne jinde. Vyhodou Skyrimu oproti predchudcum je i jeho snadna modifikovatelnost, na rozumne mnozstvi vhodne zvolenych modu staci stahnout nexus mod manager a nic nebrani komukoliv si hru vylepsit.
      • Taky jsem zkusil dat Skyrimu 2x v prubehu casu od vydani sanci (podotykam ze notnou merou vylepsenem mody jako lepsi textury, inventar a vecicky okolo, dohromady cca 30 tech nejstahovanejsich z Nexusu) a proste ne, nechytlo me to, vzdy jsem to po cca 20-30 h hrani vzdal. Neco mi na te hre zkratka stale nesedelo a ne a ne se u toho zacit skutecne bavit. A to jsem v Morru i Oblivionu (pres vsechny chyby) stravil neporovnatelne vice casu.
  • Já bych se toho vůbec nebál. Poslední tři díly série Elder Scrolls prostě jsou na 10/10, takže podle mě je naprosto v pořádku absolutní hodnocení dát. Recenze nejde nijak zvlášť do hloubky, což ale po těch pár dnech hraní ani nemůže, ale podtrhuje to hlavní - že Skyrim je krásná, velká, ďábelsky propracovaná a inteligentní hra na několik set hodin. A jestli bude SKyrim lepší nebo horší než Oblivion/Morrowind, to bude asi záležet na vkusu každého z nás. Lukášovi díky za pěknou recenzi a za to, že vyzdvihnul estetickou a poetickou stránku hry, která je dneska tak vzácná. Samozřejmě, budou lidi brblat, ale na kvalitě Skyrimu to nic nezmění. Kdo máš uši, slyš!
  • Hra roku. Nejlepší rpg co kdy spatřilo světlo světa. Obrovský rozsah, možnosti a technická vyspělost od grafiky po fungování každě bytůstky v obrovském světe. Ve světě krátkého loadingu. Ve světě který vám nepadá na plochu. Ve světě kde nechodí nagelovaní japonci a zbraně nemají nutně duhové aury. 100 a více hodin té nejlepší rpg zábavy. Co chtít víc? A komu se to nelíbí ať jde hrát wowko!
    • PS: doporučuju hrát na gamepadu. Hrál sem vždy jen Fifu a podobně ale před týdnem sem vzal gamepad na Rage a teď poprvé i na rpg a zvykl sem si rychle a neměnil bych.
      • Samozrejme, ze se to lip ovlada gamepadem, kdyz to ti pitomci pro PC nepredelali. Je to humus konzolovka velicenstvo... Za to ovladani inventare bych nekoho zaziva mumifikoval. BLEE. Zlaty klasicky inventare klasickych PC RPG.
        • to je otázka čau kdy vznikne modifikovanej inventář tak jak ho všici máme rádi (v Oblivionu byl dobrej inventář :)
          • Ten Inventar mi tez prisel jak pro maly decka a az pak jsem se docetl, ze hra je puvodne na konzolovky hracky :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší