Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - videorecenze
22.11.2011 | Lukáš Grygar
433 příspěvků
-
Sakra, to už do toho kecají i Bioware? *15* Ale jinak je asi konečná 80 lvl, protože tolik by mělo být perků.
-
souhlas
-
pro tebe je diablo a ne skyrim
-
Možná má namysli ještě adventury Redguard a Battlespire, základních dílů TES je skutečně jen 5.
-
Vim že je tam hromada side Questů a počítám že jejich kvalita stejně jak v Oblivionu nebude zlá. Už v těch pár co jsem hrál bylo pár zajímavých nápadů. Sebezajímavejší quest, ale stejně nezmění můj názor na hru jako takovou. Vadí mi poměrně nezajímavé perky (především bojové), takže nemám moc důvod si postavu vyvíjet a souboje jsou celkové nezáživné a to i ty s draky. Asi sem se zmlsal někde jinde :(
Stejně se ale určitě hodlám do Skyrimu občas vrátit a objevovat ten svět. -
tak to jsem rad , ze se to na 50 nezastavi :)
-
To je těžký, ale pokud bys hrál roleplay postavu, tak se k Bouřlivým hávům mohl přidat jen Nord, a to ještě fanatický vyznavač Talosova kultu, který přes svou zaslepenost nevidí, že proti Dominiu, které už teď zabírá polovinu Tamrielu nemůžou lidé bojovat jinak než spojení v Císařství. Ostatní rasy vlastně nemají důvod se k nim přidávat, maximálně notoričtí odpůrci Císařství. *3*
-
Ja jsem hlavne vdecny za preklad do cestiny, samo nekomu se to nemusi libit, kazdopadne v anglictine lze hrat hra vzdy ,ze je obcas neco prelozeno a je to usmevne ???, tak tohle mi teda vubec nevadi. Moje anglictina neni na takove urovni, abych si vychutnal pribehove ukoly a vsechen ten skvost kolem. A urcite i prodejnost v cz lokaci je daleko vyssi a je to videt, ze obchodnici podcenili zajem o hru, shanel jsem to ve 4 prodejnach a hru meli pouze na velepredrazenem x-zone kde je hra o nekolik stovek draz nez vsude jinde. Takze internet obchod to vyhral :)
-
7dilu ? ktere jsou dalsi krome areny, daggerf., morr., oblivionu a skyrimu ?
-
max. uroven neni, ale od 50lvlu podle vyjadreni bioware, se ziskani dalsich lvlu hodne zpomali
-
Musim se prizant ze jsem si hru stahl z netu abych vyzkousel tento klenot, ale po tom co jsem odehral pujdu urcite do originalky, ty penize za tuhle hru opravdu stoji. Momentalne mam 21 uroven a pres obcasne bugy ( padani hry, nastaveni zvuku) umelou inteligenci spolubojovniku a nepratel (ne vzdy jen obcas) tak hra ma obrovsky potencial. Nehlede na fakt ze vetsina bugu bude odstanena drive ci pozdeji patchema. A take se tesim na mody hry.
Nevite nekdo jakovy je max uroven postavy ? Nikde jsem to na netu nenasel pouze v jedne diskuzi jsem cetl neco o 50 uroveni, doufam vsak, ze to bude vice -
S Jazzem nemůžete diskutovat. To prostě nejde. On je tady taková místní anomálie... *6*
-
Mas pravdu a je to fakt zvlastne, ze po Daggerfalle ma stvalo, ze zmizlo splhanie po stenach, teraz ma nastvalo, ze zmizlo athletics a acrobatics...to zjednodusenie je evidentne, ale napriek tomu som vsetky tieto veci hodil za hlavu a hru si dokazal uzivat. Na mody a datadisky sa tesim...je to rozhodne lepsie hra ako Oblivion a bude casom este lepsia.
-
a prave tady je stale sance, ze by nekdo udelal nejaky mod (kopec modu). Kdyz ona ta velikost vseho je nastavena presne tak, aby se tam mainstreamovy hrac jeste neztratil. je fakt, ze casy bloudeni v daggerfalu a nataceni 3D mapy jsou pryc.. Priznam, ze me to (uz) moc nevadi, je to zkratka takova fajn oddechovka, kam se pozde v noci, az vsichni spi, na dve hodiny podivam. Vyhrad bych mel urcite hodne, ale na druhou stranu me treba vyhovuje, ze me ceka jeste spousta hodin s alchimii, chytanim dusi, mecem, lukem, kovarstvim - na coz ted jako kouzelnik totalne kaslu.
-
hej ja suhlasim, Skyrim je vyborna hra...ale po dlhsom hrani uz clovek zacne vidiet nejake nedostatky. Mne fakt chybal nejaky nelinearny dungeon...
-
a to je prave to super. po DESETI hodinach to ma 10/10 a po dalsich padesati je to jeste porad super. Ne jako NFS co trva dve a pul hodiny, nebo vsechny ty fps, co trvaji pet. Tohle jsou skutecne dobre investovane penize, ktere nelituju.
-
kdyz ono bude vyrazne vic lidi, kteri ten bodlak prelozeny mit chtej. bez urazky lidi co to maji jako ty, by meli hrat v pohode v eng. Sice jsem hral vsech 7 dilu TES, stravil tam celkove snad i pres tisic hodin, ale ze bych si nejak vyrazne pamatoval souvislosti se rict neda. Zkratka si to jen tak hraju a uzivam i bez toho. Co se tyce nazvu mest a treba hospod, jde o zvyk...
-
- no tak po prvych 2 hodinach som chcel hru ohodnotit na 7/10.
- pot 10 hodinach na 10/10.
- teraz uz mam lvl 43 a uz ani neviem kolko hodin odohratych a hodnotim 8-9/10.
SKYRIM NEMA ZIADNY PORIADNY DUNGEON !!!! :( a vsetky su skoro take iste... -
Chlape, ty vůbec nechápeš podstatu rozdílu mezi filmem a hrou :D
Film hodnotit můžeš podle screenshotů blbě, ale film není interaktivní. Film ti nenabídne víc, než co je ten screenshot, byť by těch screenshotů bylo milion, pořád to jsou jen screenshoty.
Hra je proti tomu interaktivní. Ona nemá jenom to co je na screenshotu, ona má právě tu interakci. Zažít film znamená se na něj jenom podívat. Zažít hru znamená si jí sám zahrát. Ne koukat na obrázky, ne koukat na videorecenze, ne číst manuál. Pro hru je základ interaktivita, proto nemůžeš hodnotit, pokud právě tu interaktivitu nezažiješ. -
Mozna proto, ze hodnoceni a celkove recenze je tu z nejakeho duvodu. Pokud se nepletu tak je urcena prave pro lidi, kteri jsou ve fazi rozhodovani koupit/nekoupit a o hre samotne toho vedi zatim malo, nikoli pro "apple-like" fanatiky jako je 80% lidi kteri momentalne chodi spamovat fora pod recenzema Skyrimu kdykoli nekdo vyjadri svuj nesouhlas.