Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    farrao: Sleduj vlákno. *3*
  • Hairy_Ass
    Prakticky všude...
  • farrao
    Jak to mám pak vědět? *1* OK, v pořádku...
  • farrao
    Chlapče, už si konečně uvědom, že já tady nesoudím, stále opakuju, že vše je můj vlastní názor a hodnocení je mi celkem ukradené, protože to v blízké době hrát z největších pravděpodobností nebudu. Takže opakuju: každý si udělá názor svůj a s hodnocením zde v recenzi se dá souhlasit i nesouhlasit, samozřejmě ale z desítky neuděláme 5, když je to RPG minimálně na 7. I přesto mám právo sem psát ohledně tohoto tématu co se mi jen zlíbí, takže ti to stejně může být jedno *3* A jestli není, to už je tvůj problém...
  • Hairy_Ass
    1. Nereaguji na tebe. 2. Nereaguji na tebe. *7*
  • ach boze radsi bych umrel nez abych to hral s ceskym prekladem...
    Nemyslim to jako offence na lidi co neumeji anglicky ale ten preklad mi prijde strasne vtipnej v tom smeru ze nazvy napr bylinek v anglictine aspon nejak zneji a dokazu si podtim predstavit to "fantasy" ale v cestine mi to prijde strasne ujety.
  • farrao
    Aspoň se člověk zasměje *1*
  • Prave proto nechapu, proc nehodite za hlavu to hodnoceni, kdyz vlastne rikate, ze nekomu to pripada takove a jinemu onake, mely by se tedy sbirat hodnoceni tisicu lidi a ty prumerovat?
  • Ja ale nechapu, proc to hodnoceni resite, proc si neprectete textovou, zkouknete video recenzi, rozhodnete zda koupit nebo ne (nebo spousta dalsich zdroju). To ze hra dostane 10 vam nejak zkazi zazitek z hrani? Tohle je to co nechapu, proc proste to ciselne hodnoceni resite, pokud si kupujete hry dle ciselneho hodnoceni, nemyslim si ze delate dobre z mnoha duvodu.
  • farrao
    Za 1. Jak víš, že já jsem ji nehrál? *7* Za 2. I kdyby, tak už kvůli všeobecně známým chybám technického rázu, konverzací atd. je jasné, že to absolutorium není pro každého. Pořádně čti, dočteš se, že jsem už několikrát psal, že je to věc osobního názoru. Neříkám, že hra měla dostat 5/10, ale že je v pořádku, když něomu připadá na 8, někdo souhlasí s 10. Někomu to prostě sedne a chyby hodí za hlavu, jiný naopak. *3*
  • Malleth
    U savu mám napsaný playtime 23 hodin. Řekl bych že tak třetinu času jsem věnoval side questům. Takže hlavní linka mě zabrala přibližně 14 hodin
  • gde to stahnu?
  • Trol.diskuzni
    To určitě není to stejné... Film, který nevidíš ( = maximálně jsi viděl screenshoty), opravdu není možné hodnotit. Ale hru, ke které přečteš recenzi, vidíš videorecenzi, gameplay videa i komentáře lidí na diskuzi, přece lze minimálně ohodnotit pochybami nad absolutním hodnocení, pokud je mnoho indícií, které tomu napovídají.
  • Hairy_Ass
    A jak pak chceš řešit případnou neadekvátnost hodnocení v recenzi, když jsi tu hru nehrál? To nemá logiku, asi jako se vztekat nad filmem, který jsem neviděl. *7*
  • farrao
    Je to pouze náš názor, tvůj nesouhlas s ním je plně pochopitelný, avšak tvé odpovědi "drzejšího" charakteru ne. Snad jen v kontextu s nějakou zainteresovaností, averzí vůči lidem s jiným, pro tebe třeba nepochopitelným či "divným" názorem. Tady se řeší hlavně výsledné číselné hodnocení hry, ne hra samotná. Ta totiž kvalitativně nedosahuje hodnocení 10, avšak pro hráče, kteří jsou jí schopni ledacos odpustit, nebo jim naopak chyby ve hře vyloženě vadí, to může být 10, i 7. 18 z 20 fandů RPG se skvěle pobaví... hmm, i tohle je zajímavý způsob hodnocení *1*
  • Kolik to zabralo hodin?
  • spíš je teďka v módě se o takové věci zabívat *3*
  • no tak samozřejmě, že někoho to ovlivní. Ale zase to není rozhodující. 10/10 by měli být hry které se mohou stát legendami, tj. za 5, 10 let nikoho taky neohromí grafika, stejně jaky si tědka někdo zahraje morrowind nebo wolf 3d a bude to zbožňovat. U takových ultimátních her je grafika jen obal zabalující obsah. Takovéhle hry se musí hodnotit mimo časový rámec, protože to co přetrvá léta po vydání není technická stránka, ale obsah, který je fenomenální.
  • A proc vam to... proste neni ukradene? Nutkani napravovat krivdy sveta?
  • Hodnocení ostatních her? Nebo číselné hodnocení typu 1 - 10?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit