-
nn napsal sem to kratsi
-
A Valkyria Chronicles! Nádherná hra, na kterou se zapomíná *7*
-
Rychlejší no... *3*
-
zostáva si už len počkať na walkthrough :D
-
*1* *1* *1* prej 10 , tak tady se někdo nechal hodně unést a nebo dostal tlustou obálku. Po bodovým debaklu s Crysis 3, Metro LL, a ted i timhle, fakt přestávám číst vaše recenze.
-
A co teprve až vyjde Beyond! *1*
-
a jeste beyond
-
Ty diskuse by se měly odemknout, až ta hra vyjde teda a lidi můžou psát svoje dojmy (jak tu někdo psal), jinak je to přehlídka blbnutí fakt :)
-
PC je mrtvé to už ví přece každý, jenže PC plačky to nemůžou přenést přes srdce. Jsou něco jako ten slogan : PUNKS NOT DEAD ale opak je pravdou ...
-
Hergot, jsem si to předobjednal, pomalu si říkám, že asi ještě měsíc počkám, pač tenhle měsíc nebude peněz nejvíce, ale po přečtení téhle fajnové recenze to vidím na chleba se sádlem a 15.06. si pro to jdu, i kdyby venku pobíhali lvi co utekli ze zoo :)
-
Paráda, já věděl, že ta investice do PS3 se vyplatí. Už Heavy Rain stálo za tu cenu a tohle bude ještě lepší! *14*
-
Typický interaktivní (možná) film pro konzolové publikum, kterým stačí jenom sedět v pros....ým křesle s colou na jedné straně, koláčky z tesca na druhé a ušmudlanejma prstama mačkat A do rytmu. Není to ten Váš troling, ale fundovaný názor experta z Trnavy. Zdravím
-
staci precist recenzi
-
Ještě, že závist je Čechům tak blízká. Proto se nestydím říct, že závidím a k tomu mi pod stolem PC pláče.
-
Ne, je to 100% troll a lidi se z něj můžou po... A pokud je někdo takhle blbej, tak slova stejně nepomůžou, můžeš ho rovnou dojít zastřelit.
-
No mě prostě jen vadí když někdo napíše "Zahraju si to na Youtube"
-
:D čitam túto diskusiu a smejem sa:D PC hráči zas a opat dostali po papuli tak si idu vylievat zlost do diskusie o najlepšej hre generácie:) ach ... dufam, že R* s GTA 5 utne PC verziu a potom si plačte...
-
nejsem tak bohatej abych si kupoval levné věci a ještě ktomu věci k ničemu *1*
-
Tak tady nejde o to ze by nekdo na starou konzoli nemel. Spis se mu ji nechce kupivat kvuli jedny hre, byt suprovy. Ja bych si ji treba poridil jen kvuli tomuhle a nic jinyho bych si na ni uz nezahral. A dat nekolik tisic za jednu hru si proste rozmyslim. A pouzivani tech pubertalnich hrozne cool vet v anglictine se uz trochu zajedlo, jen takovej tip *1*
-
Já moc na trolování nevěřim. Podle mě to jsou většinou lidi, co jsou fakt tak strašně blbí a omezení a pak náhodou, když jim to někdo řekne, tak se vymlouvají, že jako že sranda trolling :)