Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedávno jsem na stránkách zahraničního webu viděla titulek: „Tvůrci The Sims 4 varují, že pokud se hra nebude prodávat, pátý díl nevyjde“.

BůBůBů......Už je to tady už straší vydělaly nejméně peněz ze všech dílu...Tak honem dětska řekněte rodičům že by jste chtěli The Sims 4 pod Stromeček hlavně musíte být hodný a slušně poprosit...Jinak vaše oblíbená hra už nebude, vývojáři jsou svi*ě když se jedná o prachy....

Prostě si to koupit musíte.....je nezajímá to že je chyba u nich, že The Sims 3 dělaly 4 roky kvůli 10 datadiskům který jsou i celkem drahý....a rok na to tu je už 4 díl...Tak se ukažte jsou tu pravý a věrný fanoušci této hry? který hráli všechny datadisky co existují?? :-D :-D Hádám že asi nikdo co?

To neudělají jelikož je to jen na PC takže konzole je nepodrží :-) jelikož vědí že by museli pak pracovat rukama...přitom tady mají krasný peníze žádná dřina,námaha,bez potů pohoda klídek....jen je asi naštvalo že dostaly o pár mega méně než jsou zvyklí...Bych je zabil za takové žvásty kdo hrál The Sims 1 když vyšla? Děti jenom samý děti...i já sem to hrál nemá ta hra víc starých fandů než nových? Ani bych se nedivil....At si vzpomenou že tu jejich hru dostali do světa či jí hrali jen děcka či chudý studenti bez peněz...Hovada udělají 10 dílů za 4 roky a prodává se kolem 3-5 stovek hamty hamty :-)
    Kolik datadisků bude mít 4.díl? 20? Nebo vědí že je to už přehnaný :-D
  • The Sims 4 mě opravdu zklamalo, myslela jsem si, že když je to vyšší řada tak by hra měla být celkově lepší a zajímavější. Pěkně jsem se zmýlila a myslím, že nejsem jediná,( když si čtu vaše komentáře ) , která se v tehle novince zpletla *13* *13* *13* . Já si raději počkám na pětku, teda pokud to nedopadne podobně jako tedˇ.
  • Co je za problém možná je to horší než TS3 ale co nic není dokonalý :(
  • Naprosto souhlasím, že tohle je obrovský krok zpátky. To cestování se mi absolutně nelíbí, kde je ten krásný, relativně volný svět z TS3? Tvorba postav a stavba atp. Co to má být? Kam zmizela možnost si dávat libovolné vzory a barvy na oblečení, nábytek, melíry ve vlasech atd... ? A to je jen začátek, mohla bych tu psát ještě dlouho. Neříkám, že je tam špatně úplně vše, ale já se radši vrátím k TS3. Mnohem zábavnější a lepší. *14*
  • Když hru nějakou dobu nehraju a potom ji zapnu, zjistím, že simíci o několik dní zestárli (např. měla jsem těhotnou siminku a když jsem to znovu zapla, měla už velké dítě). Nevíte někdo jak to vypnout? V nastavení jsem vypnula automatické stárnutí, ale to očividně nefunguje.. Díky.
  • Těšila jsem na The Sims 4, že tam bude lépší tvarování postav, hezčí města, něco nového a po pár minutách hraní jsem zklamaná... Ano, byla jsem nadšená z toho, že si mohu jednotlivě zvěšovat/zmenšovat části těla, nastavit styl chůze, že může simík dělat víc věcí najednou nebo bude ovlivňován dle nálad, ale to bylo tak všechno... Méně vlastností, oblíbé jako hudba, jídlo, barva... Pak jsem se měla nastěhovat do města a koukala jsem, co to je. Jestli si ze mě někdo nedělá srandu a nevrátila jsem o dva kroky zpátky k prvnímu dílu. Vše mi připomínalo jedničku a trochu i hru My Sims, co se týče grafiky a tvaru nábytku... Když jsem si prohlížela mód stavby a nákupu, překvapilo mě, že bazén nebo auta zcela chybí. Další zklamaní mě čekalo, když jsem chtěla jít do města. Hra se začala načítat a v tom momentě jsem to raději vypla, protože na dnešek toho zklamání bylo až až... Musím jít hrát The Sims 3, abych si aspon trochu zvledla náladu a přestala myslet na ''nové'' vychytávky v The Sims 4. Doporučovala bych, než si hru někdo pořídí, aby si přečetl recenze a diskuze. Podle mě ani za tolik peněz nestojí...
  • Ahoj . Nevite nekdo kde stahnou cestinu do sims 4. Omylem jsem zakoupila originalku v anglictine. Trochu se bojim co to udela, kdyz to stahnu odkudkoliv.., s originalkama nemam zkusenosti. Abych nemela taky rozpixlovano potom:))...
    • Ahoj všechno de když se chce....běž na Uložto.cz tam normálně napiš: The Sims 4 čeština a už ti tam naskáčou vyber si tu co má nejvíce hodnocení a koukni na komenty co tam píšou...:-) když tak odp jak si dopadla kdyby to házalo nějakou chybu vždy všechno vyřeší pravý poctivý Crack...Počkat to zase bude určitě hlídat ten pochcaný steam ne? :-D To je taky sr*čka která se dá lehce obejít když tak písni co a jak :-)
  • Uznavam ze ctvrty dil je v nekterych vecech krokem zpet a nechytlo me to tak jako trojka ktera v te dobe byla opravdu necim revolucnim co se tyce volneho pohybu. Zas na druhou stranu nikdo vas nenuti ctyrku hrat muzete zustat u trojky. Je to jine ale to neznamena spatne je to o zvyku sveho casu vam stacila i jednicka s nestarnutim a miminkama z pusinek :D s tim tahanim penez je to pravda ale divite se? Dneska se to dela u vseho ze vas to jeste prekvapuje. Jeste bych podotkla ze tvurci tam fakt nemuzou dat kdejakou pitomost aby vyhoveli vsem a kazdy si pod 'dokonalosti' predstavuje neco jineho. Jednou jsem cetla zadost aby jim rostly vlasy a chodili se strihat .. Opravdu toto by stacilo k dokonalosti?:D
  • Vždyť je to jak sims 2, musí se jen čekat až všechno naběhne. Ano, simíky si můžeš ,,tvarovat", jak chceš, ale nemůžeš se voně pohybovat po celém městě. Myslím, že byla lepší sims 3.
    • Pro mě byla hra SIMS 4 take velkym zklamáním. trojka byla vyrazne lepsi a zabavnejsi. Ctyrka je nuda.
  • jsou to vymrXani piXusi kteri jenom kasirujou...bazen tak zakladni vec a voni to daj do datace...buzXy...posledni dil ktery za neco stal byl 2 *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit