Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    Áno nadpriemernú štylizovanú grafiku a grafiku s nádherným dizajnom a vysokou umeleckou hodnotou vytvorí geniálny grafik rovno aj na PS2, oproti tomu realistickú grafiku na PS3 ani X360 pre nízky výkon nevytvoríš, takže keď hovoríš A povedz aj B. Grafika je príliš široký pojem aby si ju zužoval na to čo sa ti hodí.
  • Veskoslav
    Současná generace už měla dávno umřít. Minimálně před rokem..... *7*
  • Veskoslav
    No něco na tom stylu. Navíc spolupráce bude silně nutná+možnost hrát a ovládat drony přes tablet například či PS VITA.
  • Pokud ho srovnáváš s Arkanoidem tak jo, ale ne o moc.
  • Myslim,ze vsichni vime,jak to dopadne. Stejne jako Watch Dogs. V hype videich grafika bombasticka, v realu na konzolich sotva 35% z puvodni grafiky a na PC high/ultr detaily nebude stacit ani titan... opravdu zvracena doba...
  • C-BEAM
    jejdasek: samozrejme každý nechápe iba ty chápeš všetkému, to už všetci vieme.

Pýtal si sa v čom daná grafika vylepší hratelnosť, odpoved bola jasná - vylepšuje ju tým, že má hráč z hrania v tak nádhernom prostredí lepší pocit. Ak nevieš pochopiť tak jednoduchú súvislosť je akákoľvek debata zbytočná.
  • Ristoro
    Jako pořád je na vyšším levelu, než zbytek her :D.
  • Potom ti musi prijit jako nadprumerna grafika grafika u vetsiny konzolovych her a mel bys souhlasit s tim, ze na vytvoreni nadprumerne grafiky staci soucasna generace konzoli.
  • fizola
    Diky moc, konečne niekto, lebo prisám bohu som nič nevedel nájsť. Čiže MMO zaležistosť typu Day Z, ale bez zobíkov, len s frakciami? Survivarium?
  • cbeam: mas pravdu a zaroven taky nechapes, ano, v okami malujes a grafika je ustredni tema, grafika se v teto hre stala soucasti hratelnosti. A cim jsem otevrel toto tema? Ano, dotazem, cim tato (pro nekoho nextgen) grafika v Division podporuje hratelnost. Uz chapes? Resim jeji smysl, zda je samoucelna nebo nikoliv. Okami je krasna a emotivni hra a nepotrebuje k tomu nextgen konzoli s obrim vykonem, naopak, vznikla uz na minule generaci. A o tom to prave je, jakym zpusobem a k cemu vyuzivame rostouci vykon hardware. Proto se ptam, kam se za dvacet let posunula hratelnost mainstreamovych titulu.
  • Ristoro
    Mám to podobně, jen místo Titanfallu bych si raději koupil GTA V na PC. Taky se dost těším na The Crew, ale bojím se toho jízdního modelu.
  • Rhulad
    Tak na PS3 je grafika opravdu nic moc, taková šedá prostě není to ono, ale pc když aplikuješ sweet fx, hd textury a dsfix tak to vypadá hodně dobře, ale nějak ta grafika není v téhle hře prostě vůbec důležitá, když dokáže navodit atmosféru jen za pomocí hudby např Ash Lake. Beta verze je beta verze, není tam skoro nic ukázané a hodnotit hru u které člověk stráví hodiny jen po nějaké hoďce dvě je blbost.
  • Mozna jsi to prehlednul, ale ja jsem zalozil tenhle thread a nastolil v nem prislusne tema, jehoz smysl ti unika.
  • C-BEAM
    ale veď týmto svojim komentom si si iba nakakal do úst, pretože Okami je príklad kde grafika tvorí ústredný prvok hry a celá hra na nej vpodstate stojí a bez nej by tá hra nefungovala... to ti fakt nedochádza ? skutočne nerozumieš, že krásne štylizovaná grafika z Okami môže zvýšiť zážitok z hrania rovnako ako grafika blízka realizmu v the Division ?
  • Veskoslav
    No MMOTPS, aspoň, co jsem pochopil já. Tudíž boj proti NPC i ostatním hráčům o potraviny, zbraně atd.
  • Někdo se už tuším ptal, tahle hra je klasický single nebo nějaká online capina ?
  • DS je skvělá hra a grafika mi přijde nadprůměrná (na pc neřeším). Ale jenom aby jsi nebyl u II. dílu zklamaný, jelikož už teď mnozí, co k tomu mají přístup frflají nad hrou. Pořád to ale nemění nic na faktu, že kdyby DS mělo lepší grafiku a hratelnost by byla zachována, že by to bylo mnohem lepší.
  • Ne "nevšimnul". Ty jsi zcela nepochopil o čem se tady ostatní baví. To, že ty tu plácáš o nastavení "medium" u grafiky a házíš sem zcela odlišný typ grafiky je věc jedna, to že to stále nechápeš, co je špatně, to je věc druhá.
  • Kterou vlastnost podle tebe adoruji?
  • Jestli nechapes, proc jsem sem dal prave tento obrazek, tak tim jen potvrzujes, ze ti proste a jednoduse unika smysl debaty. Vsiml sis vubec, ze je ze hry o ktere jsem psal?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit