Přejít na výpis diskuzí
Tom Clancy’s The Division ukazuje nový engine ve videu a obrázcích
9.12.2013 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Jejdasek: ale veď ty si ten kto sústavne adoruje jednu vlastnosť a odsúva ostatné nabok *7* to máš fakt tak málo sebareflexie že to nevidíš ?
-
Jak už to bývá Jejdásek má pravdu. Můžeme hodit např. Dark Souls, řekl bych, že grafika je v téhle hře průměrná a průměrně vypadá i dvojka, ale kdo to řeší, jelikož hratelnost je naprosto neskutečná a návyková.
-
Ne, jenom jsem na něj zapomněl.
-
Nevím jestli to jenom děláš nebo jsi docela natrrdlý, ale srovnání kreslené, vymyšlené grafiky a grafiky, co se snaží být realistická. Ale co, diskutuji s Jejdáskem, snazší je nejspíš porazit vodního draka a chytnout Yettiho než pochopit, co nám zase moudře sdělíš. Jo a mít ihned po dopsání 2+, okaté, příliš okaté. Ale piš svá moudra jako rodič nám děckám. Protože jsou jako vždy zcela mimo, naprosto postrádající logiku a kdy si obvyklé svá "data" tak rád cucáš z prstu.
-
BF4 je jeden velký grafický fail: http://i.imgur.com/lqjziOq.jpg
-
Bohuzel jsi vubec nepochopil smysl diskuse. Vubec nejde o nastaveni medium a komu to staci.
Mimochodem, jeden krasny obrazek ze hry. http://videogamewriters.com/wp-content/uploads/2012/11/Okami-HD-7-11-01.jpeg -
Programují to samozřejmě přímo na konzolích - Xkem se skriptuje a trojúhelníkem tvoří grafiku
-
Takže Witchera 3 si stáhneš jo?
-
na akom systeme myslis bezali vsetky dosavadne gameplay videa ? :) to ze to bude na konzole osekane (a na X1 duplom) je snad jasne, no PC hracov to nemusi vobec zaujimat.
-
Tak v prvni radejsi zacal deformovat ty muj koment, protoze jsem nepsal nic o tom, ze na grafice vubec nezalezi.
Za druhe, nepsal jsem, ze jsi to nekde psal, ja jsem ti polozil otazku. To k tem tvym halucinacim.
Souhlasim s tim, ze dobrou hru tvori soubor vlastnosti. Ne vsechny ale maji stejnouvahu a adorace jedne vlastnosti je ke skode tem ostatnim. A herni prumysl jde cestou zlepsovani grafiky a zhorsovani hratelnosti a to neni nahoda, ma to pricinnou souvislost. Jako vzor si vezmi system shock nebo ufo: enemy unknown. Jak se od tech dob vylepsila grafika? Naprosto neuveritelne. A jak se od tech dob vylepsila hratelnost? Tragicky. -
To, že ty jsi smířený s tím, že grafika stačí na "medium", to je pouze tvoje věc. Skvělá grafika může naopak mnohem lépe podtrhnout situace, daný okamžik atd. K čemu je mi grafika, kde nic neuvidím a přesto bude postava říkat, ať se podívám na horizont, když tam nic neuvidím, protože mi to prostě grafika nedovolí.
Ty jsi prostě s prominutím tak zaslepený a tak překrucuješ od jiných příspěvky, že to až pěkné není....Raději napiš nějaké další moudro typu konzole jsou výkonné až až, protože ono je to sranda číst. Do té doby než člověk zjistí, že to myslíš smrtelně vážně.... *7* -
Neřeš ho. Žije ve vlastní realitě...
-
typický jejdasek, vezme niekoho koment a začne si ho vo svojej pokryvenej realite pretáčať a deformovať tak, že z neho nezostane nič, iba jejdaskove halucinácie.
Kde píšem, že realistické fotky sú najkrajšie a najemotívnejšie ? *1* pekná grafika je aj štylizovaná grafika, to nijak neodporuje tomu že záleží AJ na grafike, takže celý tvoj príspevok je vpodstate bezpredmetný. Zmier sa s tým, že nie len dobrá hratelnosť robí dobrú hru ale vždy ide o súbor vlastností kde každá jedna môže hre uškodiť alebo naopak spoločne vytvoriť vynikajúcu hru.
A tvoja posledná veta iba potvrdzuje ako obmedzený je tvoj pohľad. -
Datadisk k Diablo III a Titanfall
-
Asi ma na mysli Titanfall,Destiny. *7*
-
Škoda, že Clancy nežije, aby to viděl :/. Tohle by se mu určitě líbilo.
-
Killzone na ps4 take vypada vyborne a presto to neni vyborna hra. A na zastaralém Wii U, ktere neceho takoveho neni technicky vubec schopno uplne klidne vychazi vysoce hodnocene hry. Zamysli se nad tim.
-
Už dávno je oznámené na co to je. Když je někdo líný a není schopen věnovat 2 minuty toho, aby si zjistil na co to je (konzole+pc), tak je to jeho problém. Pokud mě nějaká hra zajímá, tak se o ní snažím zjistit nějaké informace.
-
Které jsou ty další 2?
-
Az na to, ze on nepise na cem to budou delat, ale pro co to budou delat. Konverze se pak bezne dela pro pc.