Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "nikdo se ještě nevyjádřil kde přesně AI tak FATÁLNĚ chybovalo."

a nesouhlasím. není taktické posílat v už vyhrané bitvě generála zbrkle kupředu do rizika (když už jeho bovzbuzování jednotek není třeba), kde ho může skolit náhodná salva, ještě docela početních střelců.
  • btw na to nepotřebujete mod to jde rovnnou v souborech hry a mužete si tam nahodit třeba i 1600 asigaru v jednotce jenže pak se to seká jako pí když mate dvě plný armady.
  • změn si počet vojáku v jednotce mě to v napoleonu šlo nastavit že jedna jednotka pěchoty měla 1600 mužu. to pak byly bitvy. to tam fakt šlo čily nastav si to pak tak na 8 nasobek a misto 3500 mužu budes mít 30000 mužu a mužeš si hrát na Caesara. v tomhle je právě ta hra dobrá ale připrav si pořadný comp
  • Total war miluju, ale proti vic jak normal ( maximálně stupeň and ní ) stejně nikdy nehraju, tak mě inteligence AI nijak nepálí.

95% všech bitev jedu strategii "nas mnogo". Když obrovská masa jednotek sebevražedně sprintující proti vycepovaným šikům nepřátel selže, tak to tak bohové chtěli a já příště přijdu s více muži !

A vybírat kde a koho mám zabít jako první ? Pche ... zabte je všechny, bohové si je přeberou !
  • Pilgrim66
    Myslim, že dost lidí včetně mě se tu vyjádřilo přesně.

U mě je to například římská jízda (general) na levém křídle co tam jen tak stála a nic nědělala. Jestli je to záměrně, tak mi připadá dost pitomý, aby generál stal 20 metrů od svých jednotek a jen tak zvesela na ně koukal ja se zabíjej.
  • přestaňte všichni furt mrčet, krucinál *7* . první neskriptovaná bitva z rome 2, kde AI perfektně využilo všechny chyby vývojáře do jedné, a vytřelo s ním pole, a vy ho stejně shodíte kvůli ničemu. nikdo se ještě nevyjádřil kde přesně AI tak fatálně chybovalo. zdatnost AI v celé sérii (kromě empire) byla vždycky ve srovnání s veškerou konkurencí na špičkové úrovni. tak.
  • Víc protáčet kolečka v hlavě a míň sázek na svoje pochody, a třeba by bylo i pochopeno, jak to Pullo myslel. Holt, asi ty krámy...
  • Chápu tě naprosto :) Na pohled by to bylo fakt epic ale jde o to jak by to šlo hrát (osobně jsem to, co píšeš nezkoušel).

Když jsme u tý výhry s menší armádou zrovna se mi něco takovýho povedlo a pocit výbornej :D (obtižnost Very Hard)

http://i.imgur.com/8aXls99.jpg?1
  • Nevím proč to okecáváš.Dal jsem normální otázku,tak buď odpovím nebo ne když nevím.A ne,že budu mít blbý kecy jak dvanáctiletej harant a posílat dotyční ho někam.
  • Myslím, že tam jsou bitvy. Bud' jeden bojuje a druhý se dívá a nebo to je tak, že jeden hráč může "půjčit" pár jednotek ze své armády a bojujou oba, ale nejsem si jistý, nikdy jsem to nehrál.
  • Jasne ze ano. Koop kampan znamena, ze kdyz ty mas bitvu, tak muzes dat kamosovi k veleni v bitve nejake tvoje jednotky. To darovani je jen pro bitvu. Proste funguje jako tvuj kapitan. Takze pak ty mas treba jadro armady a jemu sveris jizdu a lucisniky.
  • Coldmeat247 by tu bitvu asi odehral lip :P
  • Kallessin183
    No hlavně doufám, že nám tu AI nebudou chtít zlepšovat. Kamarád mi referoval, že AI v Shogunovi byla ze začátka dobrá, bylo to těžký a náročný, pak přišli patche a AI byla buď buď úděsná, nebo cheatovala...
  • Kallessin183
    No když si vezmu, že v Shogunovi je možnost mít až 40 jednotek pod palcem a některé mody umožňují zvětšit počet mužů v jednotce tušim až na nějakých 600 (co se týče ašigaru), tak když bych postavli armádu jenom z nich je to docela slušný číslo..
    jak se to vejde na mapu je druhá otázka..
  • Tak nějaké zlepšení v AI tam je, ale taky se opakují stejné chyby pořád dokola. Navíc bitva jako taková stála dost za prd. A po přečtění diskuze jsem celkem rád, že nejsem jediný, který má zmatek v těch nových kartičkách. Ano, vypadají krásně, ale já fakt nepoznám co to je za jednotku.
  • Díky,kooperativní kampaň zní bombově.Akorát tam asi nehrozí bitvy v real-time co?
  • Samozřejmě, multiplayer je v každém Total Waru.
  • AI se hodnotí těžko, protože člověk v tomto videu hraje vážně naprosto tragicky. Místo aby využíval rychlosti a síly jízdy, tak ji roztrká po všech čertech a nechá ji stát a masakrovat...mno nic *7* *7* . Ale jinak doufám, že nastavení velikosti jednotek zde bylo na střední, protože jinak se asi vážně těch slibovaných bitev armáda s velkým "A" nedočkáme. Abych jenom nekritizoval, samotní vojáci jsou zpracováni hezky a dobře se na ně kouká. No,,,, nevím proč, ale s každou další vypuštěnou informací mám čím dál větší obavy *13*
  • Kallessin183
    Bude, je tam od Empire (pak byl ještě napoleon a shogun 2)... jak kooperativní kampaň, bitvy, tak očekávám něco jako klanové války, nebo tak..
  • Myslím že původní příspěvek byl spíš myšlen o počtu jednotek který můžeš ovládat, ne o počtu vojáků v jednotce. Pokud jde o tohle, tak samozřejmě nejlepší je umožnit volbu, která by každýmu vyhovovala s ohledem na jeho HW. A to tak vždy bylo a myslím (doufám) že i bude. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit