Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    No grafika určitě lepší než Rome (když se teda rozhodne fungovat jak má) není. Ale přesně o tom to je. Podmě přidat nový efekt vody! Přidejme "krásný" žlutý filtr úplně na všechno. Co kdybychom přidali novou kameru která bitvu snímá jako film.

Ano to je vše užasné, ale od té doby co CA přešel na Warscape engine se soustředí jen na pozlátko a samotná mechanika jde do háje.

Ale nejhorší na tom je, že oni u Rome 2 ošidili i to pozlátko. Hudba je poměrně nezajímavá, stylizace je ve srovnání se shogunem 2 patetická, akce agentů už nemají ty skvělé cutscény. Znova se musím ptát: Do čeho sakra nalili celý rozpočet??
  • Imho pul roku a 50% down ceny v steam akci. TTW tituly maji celkem skoky v ramci steam akci, ale budme radi za to. Jinak krom ne uplne super optimalizaci mi prijde hra dobra. Mam sice pocit ze nekde (frakce, jednotky) zapracovali vic (rim), a nekde min (ostatni), ale zazitek je to dobry. Diplomacie je vazne bajecna, a AI se chova jako newbie, ale uz ne jako posloupnost scriptu, takze tu vidim progress, a jeste prostor pro vylepseni (zakladni stavebni kamen ale uz polozen byl).

BTW sam mam preorder ;-)
  • konečně jeden z prvních kritických názorů, z který ho nevyzařuje hate. ;-)
  • Nevim nevim... mám legálně zakoupeny téměř všechny TW tituly a Rome2 me prvním dojmem vyděsil tedy absolutně nejvíc. Hodnocení 9/10 udělil spíše uchvácený "semtamhráč" nebo někdo lehce máznutý (vím o čem mluvím pracoval jsem v herním světe 7let :) Netvrdím, že hra je od základu špatná jen směr, kterým se vydala je prostě "konzole". To znamená, že pro některé, vynikající akční zážitek, pro veterány co nedaji dopustit na MedievalTW2+SS+HURB(btw. mnohem lepší grafika než rome2) nebo trpělivě očekavají nový mod Europa barbarorum 2, jen zainvestice 55euro do čekání, až to lidé mě blízcí přetvoří do obstojného následovníka mistrovské serie. Tak za rok si rád dokoupim všechny ty penězosasí DLC, k tomu zdarma práci mnoha modařů a konečně se do toho s radostí pustím :) *5*
  • Zayl
    Jelikož první Rome furt stojí nějak 10 euro tak bych s tím tolik nepočítal.
  • No když čtu tu diskusi, tak to vypadá, že cena půjde rychle dolů. ;-)
  • Zayl
    Nezapomeň si koupit za 7,5 euro i ten greek states DLC ať máš co nejsuprovější zážitek.
  • Tak nevím, nainstaloval jsem a bez jediného problému, snad jen když to chci dát na pozadí, že je zpomalený systém, ale hra per se běží bez problému. Ale pravda mám výkoný počítač a odladěný systém.
    AI je jiná, ale že by byla špatná. Sice můj nejoblíbenější zůstává Medieval II + SS, ale co si pamatuju, tak tam AI teda rozhodně nebyla zázrak a 95% bitev jsem za Anglii vyhrál stylem kanony/katapulty ostřelovat z dálky, lučištníci poté a to něco málo co přišlo zadržet pár jednotkama těžké pěchoty + jezdectvo na doražení/flank, a AI tam vyváděla neskutečné hovadiny.
    Nevím co bylo zjednodušeno, resp některé "zjednodušení" je ku prospěchu věci (např provincie/5měst).
  • chtěl jsem se zeptat zkoušel někdo ty to mody ?

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?618817-Radious-Total-War-Mod-(Updated-8-9-2013)
  • Podle mé znalosti psychologie, zkušenosti s davem a lidmi a znalosti společnosti. Dále když si odmyslím spam a hate, tak mě z toho vychází, že Rome 2 bude jedna z těch dobrých strategíí, kterou se vyplatí koupit a zahrát.
  • Stačí se podívat na místní diskuze, které si většina diskutujících představuje jako soutěž kdo je větší ignorant.
    Recenze je též subjektivní hodnocení (nějak si nedokážu představit absolutně objektivní způsob hodnocení her), takže nevidím nejmenší problém v tom že autor dal hře o něco vyšší hodnocení než se diskutérům líbí. Každý sice může vyjádřit svůj názor, ovšem hromadné volání "mě se to nelíbí, tak tobě se to též líbit nesmí" není projevem názoru, ale stupidity.
  • Jasně určitě sem z CA někdo přijel a dal recenzentovi 10 000Kč a řek napiš to dobře jo? ...nebo co si myslite? :D
  • P3RS3CUToR
    dík za tipy ale stejnak to spadne.
  • já jsem nemyslel hodnocení recenze
  • ty magor já nemyslím řídit se podle recenze ale podle názorů lidí co tu hru už hráli a podle hodnocení uživatelů jako je na Metacritic, které jsou mnohem objektivnější než recenze
  • whooo,,,,,,co sis dal kamo *1* *1* *1*
  • pro ty co umi anglicky:http://www.quartertothree.com/fp/2013/09/06/creative-assembly-fiddles-rome-ii-loads/ a na metacritics je pekne videt jak se prasi prachama do magazinu a webu aby se kamaradilo http://www.metacritic.com/game/pc/total-war-rome-ii je to smutny.tak uvidime za pul roku. peace out
  • ty vle ty ses wul *1* *1* *1* *1*
  • alea iacta est,,,,,,, *16* *16* *16*
  • To pozor, to není vůbec pěkný. Pokud si to myslíš, tak jsme se nepochopili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit