-
No, co je na tom k nepochopení? Co na tom je k nepochopení? C-o- j-e- n-a- t-o-m k- n-e-p-o-ch-o-p-e-n-í? Tak, co je na tom k nepochopení? Je na tom něco k nepochopení? Chápeme? Nechápeme? Je to k nepochopení? Není to k pochopení? Nemučte mě, nebrečte a zazpívejme si tu naši "Co je na tom k nepochopení?". Nechápu.
-
He/He to napsal moc pěkně. Mě se hodnocení v recenzi taky nelíbí, ale obviňovat hned recenzenta z úplatnosti je postavené na hlavu.
-
presne tak *1* *1*
-
Co je na tom k nepochopeni? Na rozdíl od tebe to prostě někomu nechodí, má technické problémy, AI mu přijde směšně jednoduchá, vadí mu systém victory pointů, nefunguje mu coop hra s kamarádem a proto píše negativní komentáře.
Kdyby ti lidé neměli technické potíže nebo jim nic nevadilo tak nic nepíšou.
Co je na tom k nepochopení? -
Zavsechno muzou iluminati.
-
to sem *1* z toho co vyslo z CA za prasarnu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!staci *1*
-
AI je na very hard poměrně solidním soupeřem-----solidnim souperem by mel bejt i na mensich stupnich obtiznosti!!!!a ne ze si jejich debilitu vnahradim jejich vetsi odolnosti *1*
-
3. krok
V této složce je soubor nazvaný: preferences.script.txt
Otevřete jej.
4. krok
Najděte řádek 18, kam zadáte:
gfx_enable_directx11 true; # gfx_enable_directx11, Enable DirectX 11 rendering #
A změňte text "true" na "false".
Příklad:
gfx_enable_directx11 false; # gfx_enable_directx11, Enable DirectX 11 rendering #
Soubor uložte. -
Ano. V celé kráse. A ty jsi nějakej narušenej, že si potrpíš na tolik otazníků?
-
Tento problém lze vyřešit několika způsoby. Tento druhý způsob doporučujeme tehdy, pokud nebude fungovat ten první, neboť může snížit maximální výkon Rome 2. Tento krok je o zakázání DirectX 11.
1. krok
Najděte opět složku Rome2. Obvykle bývá na této adrese: C:\Users\Administrador\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Rome2
Pokud se neobjeví, otevřete "C:/" a stiskněte Ctrl + F, poté složku najděte výše uvedeným způsobem.
Pamatujte, že musíte hledat Rome2 , a ne "Total war Rome II" (do této složky se totiž ukládají herní soubory.)
2. krok
Ve složce Rome2 najděte složku "Scripts".
C:\Users\Administrador\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Rome2\scripts. -
Se máš.
-
Zkus tenhle postup a když nepomůže, tak ten níže.
1. krok
Jděte do složky C:\Users\Administrador\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Rome2
(složka AppData je skrytá)
Pokud nemůžete složku „AppData“ najít, stiskněte Ctrl+F a dejte hledat „Rome“. Objeví se „Rome2“. Tuto složku Rome2 kompletně smažte. -
a este jedna podotazecka,,,,,,kolik ti je a mas rad radsi arkadovejsi bo realnejsi pojeti bitev v RTS???
-
a ty ses kdo???jeden z tech zaplacenejch???
-
dovol otázku(y):kolik TW si hral???jak dlouho hrajes tento KLENOT???jakou mas sestavu???
-
Tenhleten hate na Rome2 ani trochu nechápu. Hra mě hrozně baví, technické problémy nemám, AI je na very hard poměrně solidním soupeřem, zjednodušování sem si téměř nevšiml, spíš naopak a po pořádném opatchování se hra nepochybně stane klenotem celé série.
Tahle diskuze vypadá, jak pálení čarodějnic. -
A co by se hádal s místníma lopatama - podstatný obrázek o hře je v recenzi, včetně naznačení a hlavně nevyloučení možných technických, mechaníckých a hratelnostních chyb, který se můžou tu více tu méně projevovat u každýho zvlášť - stačí jen číst. A kydat tu hnůj o to, jestli měl dát 6, 58 nebo 8,9999, a nebo že nějaký ucho neumí spustit samostnou hru kvůli svýmu HW, či se až zabývat tím, jestli měl hodnocení zadělávat aspektem o nějakým ahistorickým chováním lodiček a jiných výplodů místních elitas, tak to bych na to házel bobek taky. Ostatně, není to první a poslední recenze, co nejednomu tajtrdlíkovi zapnula jeho rozzuřené močové cesty a spustila lavinu jeho averzních lejn a senzitivních hledacích manýrismů po kolektivním lynču autora. A mám dojem, že pánové z redakce, ať už se jim ty úplatky v kapse hřejou nebo ne, se naučili chápat, jestli má cenu do výsostních diskusních vod vůbec vkročit.
-
Jako veterán Total Warů jsem ze hry nadšený a nějak radikální zjednodušování nevidím, občas spíše naopak. Jediné, co lze v tomto směru vytknout je automatická transformace vojska do flotily. Jinak, pokus si znovu zahrajete starší díly, uvědomíte si, že o zjednodušování nemůže být řeč.. Škála možností, proti Empiru, nebo Medievalu je nezměrná.
Co se shoguna týče, ten nabízel trochu jinou zkušenost z úplně jiné doby a části světa, nicméně i v porovnání s Shogunem mi mechanismy Rome 2 nepřijdou nijak zjednodušené, spíše naopak.
Mezi nešvary R2 patří tradičně AI, stejně jako u všech total warů (ale nedivte se retardovaným nepřátelům, pokud hrajete na normal, pokud chcete výzvu a zábavu, hrajte na hard/very hard)
Navíc jsem asi očividně jeden z mála, kterému hra běží naprosto bez problému, kromě občasného crashe na plochu..
Pro mě je to každopádně vrchol série Total War. -
Slyšel jsem že se chystá nový CoD se psem....
-
todle je problém se steamem,,,,,,ja mam podobne problémy u jinech her,,,napr:cliffs of dover,,,,steam je podle me zlo!!!snazim se mu vyhýbat,,,,,,,,,,podobnej problém sem mel i s napoleonem,,,kdy me taktéž nakou dobu nesel rozjet tak sem si ho stahnul z ulozto,,,a cajk,,,pul roku sem to tak hral a pak zkusil o5 nainstalovat a hle problém vyresen,,,,podle me je dost na vine ten skurvenej steam!!! *16* *16* *16*