-
ty ses vul,,,,,ta recenze je propaganda,,,,,a podle tvého nazoru by se co menilo??ty recenze sou nesmysl a ridit se podle nich je na zalobu!!! *16* *16* *16* ,,,,,,spousta lidi na ty recenze prave ceka ale k cemu sou pokud neodrazeji realitu *16* *16*
-
Asi je na zájezdu a prohlíží si další hru za 9/10. *4*
-
Na základě zdejšího hodnocení bych si to tak jako tak koupil, takže...
-
Je smutné, že Aleš Smutný(ironické) dělá mrtvého brouka, když je 500 příspevků ohledně jeho hodnocení. Ale když bylo před vydáním tak se cpal do každé diskuze a přidával svoje moudra, a najednou ani jeden post?
-
Prostě si to stáhni a zkus... du taky na to... do stazenyho zkusim hodit save kde se mi to sekne po 130 tahu... Znovu to hrat nebudu
-
nevím proč jste si to kupovali, nejprve počkám až hra vyjde a pak na základě hodnocení kupuji / nekupuji, ale jo fanboys se nezapřou a pak se diví co to je za hra *15*
-
Všichni byli natěšený a o to větší je rozčarování. Fakt nechápu jak to mohli vydat v takovym stavu. Doufám že to nebude další série co půjde do kytek.
-
Já rome II nemám a rozhodně ho po tom co jsem tu četl nebudu kupovat. Ale podle toho co tu čtu, tak tohle budou horko těžko zachraňovat i patche a jak to dneska znám, tak ani podpora modů tam nebude žádný zázrak. Rome 1 byl hned od začátku super hra a mody jí ještě o 200% vylepšily ale na Rome II moc modů nevyjde (pokud tam je podpora modů, tak mě opravte) a patchů bude potřeba tolik že to pomalu vydá na novou hru. Jsem velký fanoušek TW ale bojím se že u empire začala kvalita série klesat a Rome II je ten pomyslný hřebíček do rakve. A je to opravdu velká škoda. *13*
-
Tak tohle je hodne smutnej konec jedný ery ... no doufam že ne tak uplne
-
Ahoj, rád bych se zeptal, jestli jsou tyhle mody v pořádku i na originální verzy? Vím, že tam je stejná cesta do složky se Steamem, ale i neorigo hry se můžou uložit do stejný složky :) nemám zkušenosti s modama, i když jsem velkej fanda TW serií, ale nerad bych hru poté instaloval znovu :) někde jsem slyšel, že CA podporují mody, tak se jen ptám :)
-
Podívej se na nějaké nezávislé recenze a uvidíš, nejlépe ve video formě, ať to vidíš v pohybu.
Někdo tvrdí že mu to jede úžasně a je to super hra. Veteráni total warů ti spíš řeknou že to je naprosto nesmyslně zjednodušené a velmi pravděpodobně nejhorší díl v sérii (což nevylučuje že tě to bude bavit...). Spouta lidí ti taky řekne že to je broken POS.
Prý to mělo o 40% větší rozpočet než Shogun 2. Vzhledem k tomu že engine je furt stejný... A podle "profesionálních" recenzí mě uchopuje pocit, že všechny extra peníze padly na marketing. Jinými slovy na zaplacené recenzenty. -
sry, blbě jsem se vyjádřil. Myslel jsem ty bitvy o vlajky když bojuju normálně někde na poli :)
Aha, tak já mám nastavenou na legendary jen obtížnost bitvy, takže kampaň můžu ukládat směle dál :D -
Slušnost a počestnost je vždy těší budovat než jeho opak (analogie s demokracii?!). Vydržaj! Držím palce...
-
Bohuzel musim se priznat, ze i ja jsem si hru koupil v predobjednavce, ale jaksi doted jsem ji nerozjel, hra se spusti pres steam a zustane viset dole na liste, tim je vystarano, steam ukazuje, ze hru hraji vcetne zatizeni procesoru a ramky, takze mam jiz odehrano cca 2 hodiny, aniz bych se do hry vubec podival.
No doted si dopisuji s technickou podporou jak mam hru spustit, ale zatim marne ( jsem asi potrestan tim, ze jsem si dovolil koupit nvidii, kterou CE nema moc v lasce).
Muj soused hru stahl na warezu crackl a hraji ji ode-dne vydani a jen se mi smeje, tak si kladu otazku, jestli opravdu neni nacase zacit warezovat, tak jako jsem to delal v dobe mych skolnich let, kdy jsem byl bez penez. Protoze kdyz vidim ten patvor, rikam si kdo je tady vetsi zlodej vyvojari anebo warezaci ? -
Docela by mne zajímalo vyjádření Aleše Smutného. Nejsem trol ( 95 % příspěvků), ani nemám chuť vyvolat nějaký flame, ale oproti recenzi Shoguna tahle recenze moc nekoresponduje s tím co tady dá přečíst v příspěvcích. Hru jsem nehrál, takže nehodlám kritizovat ani jednu stranu, na druhou stranu jsem člověk co přemýšlí jestli do toho nacpat litra a zatím tato kladná recenze nemá moc u mne váhu. Jinak, že je něco špatně, jde poznat i na metacritic a to i v porovnání Shogunu 2 a Rome 2
Člověk se tady nemusí hádat půl dne (je to prostě pořád subjektivní pohled na hru), ale nějaká prostá odezva/ obhajoba recenze by fakt bodla.... -
no 9 bych tomu nedal asi něco mezi 7-8.ale jinak pěkné
-
Rome 2 je hlavně nehratelnej...
-
Já koupil Shoguna2 v summer salu na steamu za 6 Euro:) a ikdyž sem se na to těšil(hrál jsem všechny díly série),tak mě to už vůbec nebavilo.ROME2 je tedy ještě nudnější jak Shogun2?
-
už sú vonku módy na spomalenie bitiek, odomknutie nehratelnych frakcii apod.
http://strategickehry.eu/rome-2/mody/ -
ja tu taky nekolikrat psal, ze mi to vydani prijde dost brzo vzhledem k rozsahlosti hry a dobe, kdy byla hra oficialne oznamena, vyslouzil jsem si par urazek, vicero minusek jako cerna ovce diskuse a od sofistikovanejsich sarlatanu i poucky o vyvoji her
CHA! myju si nad vami ruce, nimene i tak me situace s hrou mrzi