-
Tos mu to dal. Osobni utok, posledni zachrana slabomyslnych bez argumentu... *7*
-
Mě tah trvá taky docela dlouho, ale když padne více frakcí, tak se to zlepšilo. Taky jsem si vypl ukazatel chodu cizích jednotek a i to napomohlo. Jinak na hru si nestěžuju :) sem asi na 130 tahu a zatím vše, jen trochu tu optimalizaci na nvidii a amd, jinak hru hraju na ultra a OK
-
Jediný útok tu vidím od Tebe na redakci. Ale jejich reakce mě upřímně pobavila *15*
-
Nejde o to, ze se nepovedla, ale ze jasne nedodelky dostavaji hodnoceni 9 a vyssi. Uprimne nechapu, jak se timto muze jeste nekdo ridit.
-
To ten tvůj kamarád asi utekl z ústavu pro chorobomyslné, ne? *1*
-
se musíš hodně nudit když máš tolik času na řešení těhle pí... no třeba kámoš si Rome II užívá v pohodě a taky by tomu dal devítku možná i výš, nepotýká se s žádnými problémy a podle něj to kandiduje na nejlpší total war vubec, výtky má jenom k umělé inteligenci na strategické mapě tot vše
-
Džordžíno, nereš tyhle paka, co řeší tvoji gramatiku ;-) diskutujeme tady o hře, ne o tom, kdo jaké píše y/i...
-
ahoj, sekne se Vám taky hra po konci tahu ? Já ju pak musím restartovat
-
Ahoj, tak co se u mě změnilo a je to vidět hned, je že už tam není tma co byl stín a jdou vidět jednotky, s fps nevím.
-
No ona totiž vyšla teprve beta těch driverů, osobně čekám na finální verzi. Ale slibujjou tam toho hodně.
-
Tohle si muzes rikat do konce zivota a nic nestihnes zmenit. Jednou se musi zacit.
-
Nepřipadá ti že to trochu moc hrotíš ? Je RTW2 první hrou která se trochu nepovedla ? Nebo k ní nesedí hodnocení ?
-
Muze zde napsat konecne nekde co ma amd? Vysly prvni drivery a neni tu zadny ohlas jestli to bezi lepe. Ja totiz stale cekam na nvidii a doufam ze se to zlepsi o takovych 20%. Diky
-
keby radsej ked sa im to tak strasne nelubi a je to tak sprznene napisali na steam support alebo kam ze chcu refund ale nie tu nadavat na autora zato ze sa mu lubi hra ... nejak som si vsimol ze tu je aj niekolko inych ktorym sa to paci ...
-
Založit petici proti recenzi která vystihuje osobní postoj recenzenta to už chce vážně hodně chorej mozek :D
A co s ní pak budete dělat? Můžete jí tak leda použít jako toaletní papír na veřejnejch záchodkách protože recenze obecně na ROME 2 vycházejí kladné 8-9/10 -
1-podat hromadnou zalobu,,, *1* ,,,,2-podpalit jim studio,,,,,,3-nainstalovat NAPOLEONA *1* *1* *1* *1*
-
A ty furt nechápeš o čem mluvim já, 18. století prostě dávalo vývojářům víc prostoru se předvest právě diky historickým faktům které ti tu celou dobu řikám, kdežto námořnictvo v antice bylo pro řím až někde na 10. koleji proto nemůže proste námořní bitva vypadat stejne jako třeba z Empire to je to o čem tu celou dobu mluvim.
Ano v empirech byl sice model poškození ale vypadal tak že se udělal jedna a ta stejna dira a to tam kde dopadla delova koule a to jen v pripade ze dopadla zrovna tam kde byla delova strilna takze pak na boku lodě bylo 50 naprosto symetrickým děr... A ne, udělat tříštění nějakých 300 vesel by asi hře nepřidalo tolik v porovnani s tim kolik by to stalo výkonu.
To co se tu celou dobu snažim říct je že je to jednička ve svém oboru a vy hledáte mušky na celkovém dojmu. OK, tak běžte hrát tu svojí vysněnou hru z dob antiky když stojí tahle tak za prd. Já řikám že určila novou latku pro všechny strategie z tohohle období což dokazuje i to že jediné čim jste schopnej reagovat jsou encyklopedie nebo pár záběrů z holywoodu... -
Tady to vidite , misto nakeho vysvetleni se dockame akorat utoku. Jeto jako s novym antisemitismem .
-
Je rozdíl mezi chybějící čárkou a tím, když má někdo písemný projev Dežo Lakatoše z Horních Uher *11*
-
Nemáme čas, jsme na zájezdu.