Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • P3RS3CUToR
    Ježiš to je tak lehký !!! hraju to na legendary (sprta) a vůbec nic se tam neděje po dobytí řecka. podmanuju si koho chci... angenti otravujou vsechny vsichni v klidu. Prechod na imperium a nikdo na me nejde opět. Fakt nuda krom toho že to je fakt hnusný po grafický strance ...i5 (4,3) hd 7870. Mno a ještě UI je tak tupá že to neni možný... a se základníma spartanama 3k jsem dal no problemo 10k nakejch hoven. Supr hra... jo provincie... ty sou uplně stupidní... rodinnej system je ... spis neni... neexistuje. Nikdo nevi jak to ovlivnit... no a co jeste dodat... jo multák uz taky osekali z shoguna na klasickou bitvu... a .... krom buguu... no jo nikde nejsou cisla vasich lidí... počítat jednotky spokojenosti musíte sami kdyz ste na 100....statistiky uplně na prd.... diplomacie... hmmm tak tam to je tak jednoduchy ze sem cumel .. zadny pletichy... dary atp... jeto srajda bohuzel. Zlatej Rome 1
  • Shogun 2 je najlepsi TW čo kedy visiel, možn aj víde. Neskutočne premakane snad všetko čo tam je, najtahsí najbrutalnejší a najlepší TW. S tym chybu neurobíš, ak niesi fanda japonskej kultury po shogune budeš, ver mi:)

Ak sa rozhodujes medzi npoleonom a empire, tažka otázka, mna osobne napoleon vobec nechitil, niečo mi tam chýbalo, bol o trochu iný ako boli ostatne TW. Ale zase musim priznať že technicky to bolo najpremakanejsie, najme namorne boje to bola špecialita.
    Pri Empire mi miestami vadili bugy a zase bugy, ktore by dnes uz byt asi nemali. A trochu diplomacia. No jednozančne Shogun, Shogun a ešte raz shogun, ja si ho teraz prave tiez stahujem kym tento paškvil opravia, ak to vobec pojde opravit...
  • Von_Ljonborg
    Jenže ty už se pohybuješ na hranici čitelnosti...
  • spook.y
    Hele mám to úplně stejně jako ty. Shoguna jsem taky vynechal a právě jsem čekal na Rome II. Taky nejsem úplně zapálenej do Japonské kultury, ale možná teď tomu šanci dám než doladí Roma II.
  • 95martin
    Tak u mě je délka tahů asi pět minut, *9* ale to bude asi těma FPS
  • ted jsem zkousel hru na stare sestave dual core 2.94ghz a 9800gt mi hra na stredni bezi mezi 30 az 60 fps
  • ďakujem...pôjdem najprv Empire..tá väčšia mapa ma láka :)
    a čo povieš na Shoguna? toho som odsúdil pretože Japonsko ma nejako neláka...
  • Mahcake
    Nevím čím přesně to je, ale autor to vystihl správně s optimalizací a chodem hry. Je to prostě hod mincí, jestli vám to pojede dobře nebo ne. Mám nejnovější HW kromě GPU (i5 Haswell + GTX 670 + 8GB 2400Mhz), takže je možné, že proto žádný problém na Extreme nemám. Jak v bitvách, tak na mapě. Pod nějakou vaši optimální škálu 30 FPS mi to prostě neklesne i bez patche, jinak mi to jede samozřejmě i 60+ FPS.

Další důvod, kvůli kterému nechápu se rozčilujete je délka tahu. U mě je to na max.+-18 sekund. Pokud to bylo myšleno na délku vývoje technologie atd. tak tam bych výtku měl, ale jinak si nemůžu stěžovat, když vidim, že těch národů je tam snad přes 30 a pokud nevydržíte 18 sekund nic nedělat, tak si k tomu vemte GameBoye či něco. *4*

Jinak AI a ostatní věci ještě posoudit nemohu, ale zatim se bavim jako autor článku, takže u mě spokojenost. *15*
  • to ma byt to ze ak ti nedostacuje grafika ti nevyhladzuje na plno to iste ma aj shogun 2 pokial ti grafika nestaci v nastaveniach sice mas zapnute AA na plne ale engine ti to neumozni cize to je zubate
  • ty nerobis v total war to iste ? ani ja sa v total war neohliadam na vztahy ked mozem jednoducho zabrat uzemie ... o tom to snad je aj v co-op napoleonovy sa tak hravalo kto si nedava pozor tak to ma
  • no hra bezi otresne i na lepsich sestavach ja mam i7 3770K geforce 760oc a na mape mam 15-20fps v bitve mi to pak pada az k 10 fps
  • spook.y
    Empire je asi lepší, ale i Napoleon není špatný. Empire je daleko rozlehlejší a rozsáhlejší, Napoleon má zase lepší technické zpracování. Pokud chceš hrát třeba co-op kampaň tak ta je jen v Napoleon:TW. Vyřešíš to tak, že si koupíš oboje :D Je pravda, že Empire jsem hrál o dost déle než Napoleona. Ať si vybereš cokoliv...chybu neuděláš. Taky budu čekat na doladění Rome II :D
  • Som sklamaný z optimalizácie (teda pokiaľ nieje problém v mojom HW,ATI HD 4800 512 mb, intel 3,2 gh ,RAM 8gb) hra je nehratelná aj na najniźších detailoch,fps sa pohybuje okolo 25-35. Tuším niekde v jednom videu ešte pred vidaním spomínali ,že komu šiel SHOGUN ,tak by nemal mať problém rozchodiť R2TW,mne šiel šogún na plných detailoch ,tak som ostal dosť prekvapený.Dúfam ,že to dajú do kopy.
    Som rád že som si RTW2 nekúpil.
  • sv.Georgius
    Blázníš já a čeština jsme nepřátelé :D ale gramatiku bych jsem moc netahal ať se to zase nezvrhne argumentování gramatiky nějací slabomyslní lidé když jim dojdou argumenty tak rádi už jenom řeší gramatiku ...............
  • OT: doufám že jsi je neučil češtinu *3*
  • Ako je to z Empire? ...chcem počkať kým Rome vyladia a zatiaľ si zahrať nejaký TW... oplatí sa kúpiť Empire? alebo Napoleona? nie som znalec série, ale ak tu nejaký je mohol by mi poradiť ďakujem...
  • sv.Georgius
    Jinak aby si to pochopil já mám rád ROME 2 jenom těžce odsuzuji těžce odfláknuté námořní Bitvy píšu ti to po 3x aby jsi mi tu zase nepostával celého ROME 2.
  • sv.Georgius
    Víš co mě připomínáš jak jednu Materialistickou profesorku bez kapku fantasie ona nechápala ani co che člověk říci když jsme ji jednou sní bavili o filozofii s profesorem tak jsem ne nějak bavili o pocitech člověka že je jak " Ryba v akváriu"

Místo aby pochopila frustraci uzavřenosti problému ve velké místnosti kde ryba nemůže nic změnit.

Tak nám tvrdila člověk není ryba člověk je savec a není podobný rybě taky nemá takové pocity jako člověk a podobně ............ když ji člověk dával příklad s pískovištěm a mravencem aby pochopila to připodobnění tak začala tvrdit jak mravenec nachodí kilometry denně a že to není problém že celí pískoviště projde během dne několikrát.

Ty jsi to samé já ti dávám příklady aby jsi pochopil co není v Rome 2 a ty mě pořád tvrdíš něco jiného to tu pochopil už snad každý až na tebe ale já mám trpělivost.
  • sv.Georgius
    KREI: Proč mě tu píšeš najednou o celým Rome 2 když se tu bavím jenom od odfláknutých námořních bitvách ..... tobě něco vysvětlovat je asi:

Jako kdybych ti ukazoval měsíc prstem a ty mě pořád hleděl na prst.

Ale tak nevadí já jsem učil děti takže trpělivost mám abych každému nechápajícímu člověku to vysvětlil. Když budeš potřebovat rád ti pošlu PDF nějaké knihy námořní taktik a bitev ve starověku. Třeba by jsi mohl začít tímto je to levné: http://www.kosmas.cz/knihy/145810/recka-valecna-lod/

Teď ten měsíc a prst . . . . já ti pořád ukazuji jak vypadali boje v Napoleonu a Shogun 2 ano jiná doba ale ukazuji ti propracovanost bitev, možnosti které v těch hrách bili a ty místo aby si pochopil ano ta atmosféra bitvy neni v ROME 2 tak mě napíše ale to není Antika ale 18. století "fajn pořád sledujeme prst místo měsíce" Lodě byli ničeny děli a více vydrželi a podobně přitom já tohle vím ale ty nechceš pochopit co ti tu celou dobu posílám.

Tak ti píši znovu v Napoleonovy si hákoval lodě, Střílel různými střely, Ničil jsi plachty, korigoval lodě podle vítru, posádka na lodi žila že jsi měl pořád pocit že to tam žije a je reálné měl si zničitelné paluby a podobně boje byli pěkně propracované.
    --> Co máš taktického na ROME 2 --> počasím se řídit nemusí, plachty nepotřebuješ, není tam taktická stránka hry, neničíš vesla, demolice by měla být aspoň na úrovni Napoleonu chybí destruktivní body lodí když narazíš větší loď druhá vybuchne, když do lodi střelíš katapultem kde je demolice ???? Za chvilku vybuchne jako C4 kde je propracovaný výsadek to je jak sypání písku do kádě. Když lodě jsou v sobě nebo plno lodi u sebe po střetu kde je možnost zahákování a přitáhnutí lodí -- kde jsou propracované bitvy na lodi aby to vypadalo reálně a živě a ne jako sypání toho písku ..................... aspoň minimálně v tomhle propracované jako Napoleonu.
  • V čem je prosímtě AI zákeřnější než dřív ? (když se neohlížela na vztahy a prostě tě napadla když jsi neměl armádu poblíž hranic) ? A můžeš mi dát pls odkaz na ty módy ? Musím říct že pět dní po vydání je to docela fofr..klobouk dolů před komunitou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit