Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tak díky že to takhle vidíš... já se snažím být vyhraněný vůči těm přiblbým principům Pc a konzole to není stejné atp.
  • Nic se neboj, dítko hloupé, i ke svému nabušenému PC si připojím TV velikosti zadnice tvé milé *14* *14* *14*
  • Leden je januar ze? Sakra, dufal som v skorsi datum *13*
  • jako prvni by meli jit trollove a ty bys mel horet v prvni linii...
  • TheGGG
    To bych ani neřekl, ban zde nedostávají pouze PCčkáři, konzolisti jsou první naodstřel.
  • TheGGG
    Aff, nic proti PCčkářům, ale hrozně se mě líbí jak prvně psali že GTA V je sr*čka, ať si ho ti blbí konzolisti nechaj, oni se na úroveň topinkovačů nesníží, oni si počkají na WD. Pak když ti zrádci z R* oznámili PC verzi, začali se PCčkáři zase konzolistům chechtat, že teprvé teď to bude hratelný a díky za betatest atd. atd.
    Co mě taky baví, jsou ty věčný petice, jak PCčkáři by nejradši vyzobali všechny dobrý hry z ostatních platforem, ale nějak si nevzpomínám, že by konzolisti někdy škemraly o PC exklusivity. To by bylo řevu, kdyby měla nějaká hra vyjít na konzole.
  • mam takovej pocit,ze to ti neprijde,to je fakt,kolikrat mazou i obycejnej,slusne napsanej nazor kterej se neshoduje s nazorem pisatele clanku...a nedej boze,kdyz reknes,ze jsou konzole srot,to mas ban nejmin tejden *1*
  • Vzdyt je to uplne stejny jak na konzolich tak na pc. Vsude se najdou vypatlanci, kteri si musi pred ostatnimi a predevsim sami pred sebou dokazovat, ze ta krabicka, kterou mu koupili rodice pod stromecek je to nejlepsi a vsechno ostatni je odpad.
    Ale tak, kdyz se jim pak lepe usina, tak je to jejich vec.
    Jen je pak usmevne cist ty jejich argumenty. *1*
  • God-of-War
    Na každý straně se najde nějakej ten retard, s tím nic neuděláš no..
  • Vtip jest v tom, že GTA je původně MS DOS titul, který byl portován na PlayStation a MS Windows.

Fakt, že MS DOS je operační systém pro počítače, který jest předchůdcem Windows, zde snad rozvádět nemusím?

Poprosím, aby "fakta" byla alespoň pravdivá. Děkuji.
  • TheGGG
    podívej se někdy na diskuze mezi normálními PC hráči, mnohým v pohodě stačí 30fps a 720p. PC MASTER RACE co pět let šetřily na komply a pak žerou jídlo z popelnice člověk potká jen jako anonymky na YT nebo games.
  • Bohužel, konzolisté nejsou o moc lepší. Výhrady ke kolegům s konzolemi jsem začal mít až po tom, co jsem zde viděl konverzace typu "HAHAHAHAHAHAHAHA NO GTAVPC LOL YUSSS".

Bohužel, kvůli těmto individuím jsem málem měl zkreslené představy o konzolistech. Mnozí z nich jsou však dobří lidé. Lepší než ti chudáci z obou stran (ano, i své PC kolegy z tohoto viním), kteří se objevují zde.
  • na konzole to vyjde az v listopadu a PCckari si to stahnou uz v rijnu *1*
  • God-of-War
    Sou to chudáci. *3*
  • Prazky pseoudointelektual nas tady bude jeste poucovat? To by tak hralo pyco!!!
  • Zasa budu PCckary cakat, ja ten R* milujem, verbez si zaslouzi dalsi cekani. :-D
  • Nejlepsi na tom je, ze ty nejvetsi zumpy diskuse kolikrat nepromazou vubec a jindy zase mazou i celkem slusnou diskusi.
    Vazne by me zajimalo podle jakeho klice zde promazavaji diskuse, jestli vubec nejakeho.
    Nekdy me prijde, ze mazou prispevky jen na zaklade toho, ze nesouhlasi s jejich nazorem, byt slusne napsanym.
  • ale vono jim to jede 30fps....
  • Me konzole nevadi! Pochybuju ze jsem je nekde spinil bez vyprovokovani! Osobne jedinej duvod proc nemam konzoli je ten ze na ni proste nemam prachy, preferuju PC kvuli praci i stylu her ktery hraju a proste uz neutahnu dalsi platformu jen kvuli exkluzivkam.

Samozrejme je pravda ze pro rockstar jsou konzole lukrativnejsi trh, a ne nepravem.

Ja zas nechapu lidi co tu maji vylozene radost z toho ze neco na PC nevyjde nebo je to odlozeny, jestli tu je komunita PC hracu nahovno tak to chapu, nemuzu rucit za vsechny.
  • no to ze zrovna tvoje oblibena platforma jsou konzole to te platforme skodi asi nejvic *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit