Přejít na výpis diskuzí
Třetí alfa Kingdom Come nabízí nový quest, minihru a dabing - hotová hra má vyjít v polovině roku 2016
2.4.2015 | Petr Poláček
126 příspěvků
-
Taky mi přijde že to fláká trochu *1*
-
Aneb chci vidět, kolik lidí nebude naschvál hrát GTA 5 jak vyjde na PC jen proto, že to trvalo roky a už je to nezajímá. Kromě mě teda ~_~
-
Jak dlouho máš již s Vávrou intimní poměr?
-
hanba, geniální vyvojar, vizionar a clovek co to dela ne pro prachy ale protože ho to baví, a vy tu peskujete :( ja bejt čech sem hrdej a rad protože tohle bude rpg století. navic ty kecy jak to dlouho trva lol. ja nemyslim že to trva dlouho, hry se vyvíji klidne nekolik let a tohle zas tak dlouho ve vyvoji není.
-
až se to stane, přejmenují Warhorse na Vávrastar
-
No je fakt, že po tom, co jsem si přečetl ty jeho kecy o Miesto 44, tak jsem zrušil odebírání zpráv od něj... Každý má nějaký názor, ale Vávra je extremista...Takové ty jeho "je to tak a tak a kdo si myslí něco jiného, je ču*ák", už mě leze krkem. Dost mi připomíná mojeho šéfa, který je sice v jistém směru geniální a dokázal toho hodně, ale často se chová jako zm*d a je těžké s ním vycházet.
-
A stále to bude lepší hra (neříkám prodávanější), než GTA VI *15*
-
Já mám docela obavu, a podobnou i u StarCitizen, že to bude těžké zklamání, a to vlastně jen proto, že všichni očekáváme mnoho. Star Citizen je pro mne zatím extrémně nepřesvědčivý. Rád jsem to podpořil. Teď jsem si navíc přečetl na Danově facebooku, že film Miesto 44 je prý úplně umělecky a scénaristicky dokonalý a nelze ho kritizovat, což mě osobně trochu vyděsilo, protože poslední dobou mě Danův patos docela sere a obávám se, že ho asi přenese ze svého života i do hry. Což o to, jstli je to dobře nebo ne ukáže až čas. Držím mu přesto palce.
-
Za deset let? Možná...
-
takýmto tempom tá hra nevýjde ani v roku 2020, to už tu bude aj GTA VI na PC :D
-
yep, lebo ostatne hry vzniknu za 1rok. alebo zacinaju vznikat ked sa objavi prvy teaser na e3
-
Čtvrtá alfa verze vyjde v červnu během E3 2014
To budou dobří, pokud to stihnou... *2*
Jinak raději ať si s tím dají na čas, ale je to pořádně, než aby vydání hry uspěchali. Myslím si, že v dnešní době, kdy každá druhá hra vychází později, než bylo původně v plánu, to málokoho mohlo opravdu překvapit. -
Dalsi veci je ze se dnes hry delaji primarne na konzole a developerum/publisherum se nechce davat penize na "pc vylepseni" uz vicemene hotove hry.
-
prespis v Sherwoodu
-
Jinak ta přednáška Počítačové hry, vztah k historii a prožívání dějin... BOMBA to kombinuje 2 věci které mám nejradši, historii a počítačové hry *2* To bych si do Prahy i zajel ale od 20:00? Sakra to už se nedostanu zpátky *1*
-
Já bych řekl, že to je spojené s tím, jak jsou dneska hry graficky náročné... prakticky cokoliv co jsi v době rozkvětu udělal bylo okamžitě vidět. Zdvojnásobil si počet polygonů... obrovský rozdíl. Zdvojnásobil si rozlišení textur, opět, obrovský rozdíl. Přidal si nějakou novou technologii pro renderování světla... Dneska se přidá do enginů PBR a půlka lidí si toho ani nevšimne bez toho aby si jim o tom udělal přednášku.
A další věci už spíš naráží na HW (třeba ray tracing)... Ale abych se přiznal, tak si Pillars of Eternity užívám víc, než většinu ostatních RPG. A nepotřebuju nové technologie. Pokud je dobrý gameplay, tak ať hry klidně dělají ve 2D. -
"Warhorse chtějí do konce roku 2015 vydat ještě další dva alfa updaty (konec léta, prosinec 21015)"
Teeda nechce se mi čekat na další update 19 000 let *1* *1* Sorry za rejpání, ale fakt pobavilo *1* -
to ma vyjít na 3 časti? nevíte jak veliká ma byt první čast? jestli to nebude jen ta vesnice co ukazují
-
Hlavně aby zvládli v životnosti Cryteku *1* . Důležitější než co nejaktuálnější verze je schopnost lidí pracovat s ním, Arkham Knight i Mortal Kombat X běží na devět let starém UE3 a ty hry vypadají moc dobře.
-
Nejdřív jsem si to video proklikával a slyšel jsem zhruba tohle " eeee ... game eeee .... to eeee .... create eeeee .... so we moved eeeeeee ... "
Nemám nic proti Vávrovi, ale to je fakt takový problém se ten text naučit, než zapnete nahrávání? To první kickstarterové video bylo velmi profesionální, ale poslední dobou mně to příjde, jako bych sledoval bandu neandrtálců *7*