Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Lockpicking je trochu moc lehký, ale ale kocept se mi líbí.
    A ta grafika je prostě úchvatná. Ještě jsem tak dobře vypadající hru neviděl. Vždycky mě děsí, kolik to to všechno muselo dát práce - a to jde o jednu vesnici.
    Zdržení jsem proto docela čekal. Ale co - když to takhle bude vypadat všude, tak si rád počkám.
  • Hru jsem podporil a ackoliv mam pristup do alfy, nehraju ji, protoze se chci nechat prekvapit. Je mi jedno, ze to jeste dlouho potrva, nez hra vyjde. Beda ale, jestli to i tak bude zabugovany ;) Drzim vyvojarum palce, verim tomu, ze to bude hodne zabavna vec.
  • ten hlavní ujišováním že hra bude letos a najednou až v půce příštího roku
  • Opravdu neexistuje na Slovensku nejakej herni server, kde by ses mohl realizovat? Nic ve zlym, vazne bych byl rad, kdyby takovy existoval...
  • wenceslaus
    To nechápu jak.
  • Drzim klukum palce a doufam ze jim to nepadne na hlavu. Je supr ze se snazi to udelat promakane ale to zpocatku slo i u Mafie2 a nakonec jsem byli radi ze se ji podarilo slepit do funkcni podoby. Od puvodniho zameru byl ale vysledek na hony vzdalen. Tak ted snad nepreceni moznosti a dotahnou to do vitezneho konce. Byla by velka skoda kdyby tato hra nedopadla.
  • Je tu este niekto, komu KCD pripomenulo strategiu z tusim 90.rokov Husita?
  • TAK SLIBU JSEM UŽ ČETL A SLYŠEL DOST!
    Mrzi mne že mne začiná Vavra připomínat slibama Petera Molyneuxe *13*
  • TheGGG
    wut, ty nejseš čech?
  • A to ty hry da jeste po dohrani do bazaru, klasicka logika konzolovech decek :-)
  • Kdo teda platí 30 let pc vývoj ? to je záhada co ? když pc hráči jenom kradou že ? si koupíš na PS 1-2 hry za půl roku a mluvíš tady o pc sockách
  • Hnisavec
    tož primárne PC hrám pšenka nekvete ako sa hovorí *3* obracať každú korunu a dúfať, že to sockári a kradoši kúpia....na KS sa vyzbiera vždy tak reálne 10% z potrebného rozpočtu. Mali ísť exkluzívne na PS4 a už by to bolo istá vec s presným deadlinom,,,,
  • Jo protoze za 9 let to nedostalo zadnej update. UE3 v dobe vydani a UE3 dneska ma jen pramlalo spolecneho. Experte
  • mno... zamrzí nepřítomnost českého dabingu (holt Vávra je prostě světovej a líp se to prodá o tom žádná).. ale snad tam ty titulky v češtině alespoň budou. Co mě ale děsí je rozsekání hry na tři akty.. předpokládám, že každý bude tučně zpeněžen a otázkou je, jaké období mezi nimi bude.. :( *10*
  • Před deseti lety ti mohlo být tak 5-10 let a kdybys dostal do rukou GTA5 tak necháš školu :)))
  • sleepless
    Rád bych to rozvedl, ale byl to bohužel "jenom" překlep. Takže děkuju za upozornění a sorry za můj nedostatek představivosti.
  • Me taky ne i kdyby pred deseti lety!
  • Tak člověka to mrzí a trochu i štve, když uvidím rok 2016, když ještě pořádně nezačal ani 15. ale není to jenom s touhle hrou je to i s dalšíma hrama nebo filmama atd... ale zase na druhou stranu kdyby to vyšlo i zítra tak za pár dní to dohraju a budu "zase čekat" na jinou hru ,,, pořád dokola už kolik let :))) hlavně že nás to baví hrát a řešit to,, až nás to bavit nebude tak to budeme důchodci a nebo mrtvý ...:))
  • jakubc
    Opravdu je třeba pod každým článkem o KCD 1000x psát, že alfa nereprezentuje aktuální stav hotových věcí, ale že jde pouze o takovou ochutnávku?
  • Chim
    Tak mě třeba GTA 5 nezajímá i kdyby to na PC vyšlo před pěti lety.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit