Přejít na výpis diskuzí
Třetí alfa Kingdom Come nabízí nový quest, minihru a dabing - hotová hra má vyjít v polovině roku 2016
2.4.2015 | Petr Poláček
126 příspěvků
-
jo uz to vidim, je tam nejaky faq o tomhle, diky
-
omg zas ten radoby svetoznamej vyvojar co udelal az jednu hru a v te dalsi ma už hotovou jednu vesnici se stejnymi domečky *15* *15* *15* *15*
-
ano, to na kickstarteru pisou, ze maji forum, kam muzeme psat pripominy k alfe, napady atd... Ale za prve ja vyvoji her nerozumim, ale hlavne jsem tu alfu jeste ani nevidel, tak co mam pripominkovat?:))
-
A pak kdo tady okrádá vývojáře
-
to víš, že tam mají fórum?
-
proč by se měly válet na poličce? když hru nechceš, tak ji prodáš.
-
dotaz
Chtel bych vyzkouset alfu, ale nevim odkud ji stahnout?. Na kickstarteru ke stazeni neni, na tech jejich strankach po registraci to chce nejky gift code. ktery nevim kde vzit. platil jsem asi 30 liber. dik za radu -
jasny, a kupovat si hry za 1 600 na PS ktere se nedohrane stejne pak vali na policce je super :)
-
lidi vydržte bude GTA5 *1*
-
Co lidi proboha čekali? Že to bude v obchodech půl roku po Kickstarteru?
-
Tak každej akt by měl být plnohodnotný díl... takže nevidím problém s vydáním trilogie. A třeba potom rozšíří i na další díly pokud hra bude dobrá.
-
Třeba na sektoru by ho určitě rádi přivítali.
-
Tak v tom je kus hluboké životní filozofie :)
-
Jé nazdar Joe http://www.fuxoft.cz/joe/
-
*doule post
-
Zkusím! Ani jsem o ní (truhle) nevěděl.
-
poslední věc, co by si kdokoliv přál je, aby to vydali rozbité, osobně mě nechává posun klidným, v zimě bude beta, tam už by většina věcí mohla být funkční
-
Tak zkus otevřít tu truhlici u babky kořenářky, která je tam někde schovaná ;) .
-
Myslím, že nevědomky ignoruješ některé informace. Mám za to, že Vávra nikdy neřekl, že hra bude 100% letos. Vyjadřoval se stylem: "Když vše půjde podle plánu, vyjde tehdy a tehdy." Byl to prostě plánovaný termín, který se dle očekávání posunul. Od počátku se ale vědělo, že ten termín není jistý a že to nemusí vyjít. Tedy z plánovaného termínu děláš "ujišťování" zcela nesmyslně.
-
Měli plán hru vydat na konci roku, ale žeby o tom nějak zvlášť ujišťovali? O tom nevím.
I tak by to bylo na Molyneuxe sakra málo.