Přejít na výpis diskuzí
Tři způsoby hraní na videu z Deus Ex: Human Revolution
20.3.2011 | Petr Poláček
155 příspěvků
-
Hm. Přijde mi to skoro stejné jako Dark Sector. A jak to že když někoho dvakrát probodnu, tak nikde není kapka krve? Jsem dva metry za nějakým člověkem a on mě neslyší? A zase to doplňování životů... A zvýrazňování použitelných objektů. Achjo.
Edit: čárky, čárky... -
Já doufám, že to bylo použitím nějaké agumentace (vlevo je vidět na "baterce", že mu něco žere energii). Podobné zviditelnění měl vlastně i Halo 3: ODST s tím, že hráč to nemusel používat. No, uvidíme. Pokud to bude natvrdo, mám z toho stejné dojmy jako ty.
Mimochodem taky mi docela vadí to neustálé střídání 1st person a 3rd person pohledu. Bojím se, že to nebude moc fungovat. :( -
lenze to som musel byt uplne pri tom predmete a mierit na neho a nie jak tu, ze polka prostredia svieti uz z 20 metrov
-
Teda já bych byl opravdu nešťastnej hráč, kdybych si u každý nelokalizovaný hry musel stěžovat. Neřeknu třeba u Mass Effectu nebo Dragon Age, ale tady? Stejně se radši budu soustředit na ten bombastickej hlas než na nějaký titulky. A angličtina je tu docela pěkně srozumitelná.
-
co vím, tak mluvila jen jedna žena
-
To tam bude zase každá věc, kterou můžu použít, svítit? Vážně mě tenhle přístup "apriori si myslíme, že jsi debil, tak jsme ti to označili" uráží. Ale pravda, jinak jsou ta videa poměrně příjemná - ukazují se spíše herní možnosti a jejich komplexnost namísto bezduchých akčních sekvencí.
-
Tak jsem skalní příznivce prvního dílu a toto mě absolutně neoslovilo.
Kdyby tak někdo udělal remake -
Tak to bude hodne suchá pařba..se asi snažily šoupnout ezia do futuristiky..bude to provar...hlavne uz videa me neoslovily..
-
jde o to, ze to byl standard, ktery se zacal porusovat, a oni se k nemu jen vraceji.
-
Tak si hrej posrate CoD, ktere takove nelogicke veci samozrejme nema :D:D:D:D
-
Rádo se stalo. Osvěta mým posláním životním jest. :-)
-
Nevím, nevím, jestli se s touhle ukázkou chtěli předvést tak se jim to fakt nepovedlo.
Počet možností jak situaci vyřešit taky nic moc, to i starej Thief II měl podstatně víc možností kterak se dostat k cíli.
Čím víc videí z týhle hry vidím, tím míň se na to těším. Herně to zatím na žádnou pecku nevypadá, snad aspoň příběh bude stát za to. -
SC:Conviction ani nezminuj. Ten nema se serii Splinter Cell pranic spolecneho *11* *11*
-
Teda nejdřív sem byl ohledně týhle hry dost skeptickej, ale každý video co sem zatim viděl mě víc a víc přesvědčuje, že to asi vůbec nebude špatná hra a že to s tou snahou vycházet hlavně z jedničky myslej vážně.
-
Zdá se mi to nebo se snaží timto videem nějak ohromit a zapusobit ale vice alternativnich cest přeci nabizí i SC:Conviction a nikdo okolo toho nedela takovy poprask takže bud jsem slepý a nevidím v tom to AWSOME a nebo ta važně nic takového není.
-
Proc tu porad lidi brecite? Nebudu vam predhazovat ze se mate naucit anglicky(i kdyz mi neni jasne jak to ze tolik lidi eng neovlada,kdyz se uci uz na zakladkach). Ale vzdyt kazda jen trosicku uspecna hra se lokalizace dockala! Proste si budete muset mesic,dca nebo treba pulrok pockat na neoficialni cestinu.
-
Diky ti za osvetleni, ja si porad nejak nemuzu zvyknout ze dnes uzivat pc umi v podstate i spatne cviceny tulen, takze hold se na forech najdou jedinci, kteri dokazi v podstate cokoliv pomluvit aniz by vlastne vedeli proc. Nehlede ze jedinou odezvou na nejaky nesouhlas jsou urazky a smajlici ukazujici sama sebe. Dam si priste pozor a nebudu si nedelni rano kazit rozhovorem s tvorem tohoto typu :-)
Mela byt samozrejme reakce na vysvetleni od Psychotica :-) -
Stale plati ze misto psani techto zbytecnejch prispevku a breceni ze hra nebude v cestine by ses mohl ucit anglicky...
-
Ale, ale, kolego Romannete. Musíte se naučit rozeznávat trolly od idiotů. Tento dobrý muž, se kterým se tu bavíte, blije urážlivé kraviny bez jakéhokoli odůvodnění svých názorů. To je učebnicový případ trolla. A s trollem se bavit nevyplatí. Ono se to nevyplatí ani s idiotem, ale to má alespoň nějaký smysl.
-
no jak pro koho *3*