Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jo sorry, máš pravdu, GW2 je super pecka.
  • Většina hráčů? Ále, kde jsi tuhle blbinu vycucal z prstu?
    Odešli ti, kteří hlásali, že to není jak wow. Další co prostě udělali 80ku a hra jim nepřišla až pod ruku s dalším obsahem (prostě si neuměli najít zábavu)....
    Stále do hry přichází noví a noví hráči, ale to už asi nevidíš.
  • Nijak zvlášť dění okolo GW2 nesleduji (vlastně už vůbec), někdy po halloweenu jsem hru už nezapnul - přidali do hry nějakou zásadnější věc? Třeba konečně nové kolo do sPvP? Nebo odstranili červené/modré barvy na postavičkách, abych se mohl nabarvit jak chci??
    Jinak vím, že tam dali nějako novou pve lokaci, ale jelikož mi přišlo, že se některé zóny celkem rychle vylidnily, tak mě to až tak nebralo...

Já měl z GW2 takový pocit (nevím, co se doteď změnilo), že trpí jakousi krizí identity - na to, jak se snaží být přístupná a snadná, tak je v ní dost věcí, které jsou prudérní a založený na blbý náhodě (pěkné hadry v pvp) a může trvat dost dlouho, než je člověk náhodou odemkne. Podobný věci jsou i v pve, ale chápu, že hra musí mít něco i pro to "hardcore" jádro, který vidí výzvu ve farmení a dělaní stejných úkonů do zblbnutí. A pak i ta "sociální" stránka hry, je fajn, že v pve mezi sebou hráči nesoutěží a všichni hrají spolu, ale hledání lidí, party, hra ji kolikrát rozdělovala (s kámoši jsme se naháněli i nějakou hodinu po overflow serverech) a vůbec i komunikace s ostatními (tohle je ovšem asi problém s lidmi *2* ). Některé eventy byly téměř nehratelné - skoro nikdo nebyl poblíž, obtížnost některých "bossů" ve stylu dostanu ránu a konec... V málo lidech pruda, v příliš mnoho lidech pruda (je to zase nepřehledná přehlídka crazy efektů)... Přišlo mi to dotažené tak na půl...
  • Od te doby, co ze hry vypadli usmrkanci co porad kriceli, ze tam neni co delat, je hra stale lepsi a lepsi. Konecne se ve PvP potkaji lidi, co maji chut hru pochopit a ne jen kricet, ze umreli, protoze jsem mel lepsi eq.
  • Jason_dinAlt
    Jsem na tom hodně podobně. Odehrál jsem s jednou postavou na max level a najednou zjistil, že mě to přestalo bavit. Po několika měsících jsem to znova pustil a s druhou postavou jsem minulý týden udělal level 80. To jsem hrál celkem intenzivně - každý den tak hoďku až tři. Teď najednou zase zjišťuji, že mě s max levelem do hry nic nepřitahuje.
    Smutnej příběh. Asi to zase na pár týdnů/měsíců odložím.
  • walltar
    Kde sem prosím napsal, že to vím? *8* .... Prostá spekulace.
  • Ty u nich snad pracuješ, že to víš? *8*
  • Navrhoval bych 9 životů jako kočka nebo například 5% šanci že každa smrt může být trvalá. Po smrti by byla možnost sebrat věci s novou postavou pokud by se dostala na dané místo. A navíc hrou by se mohla šířit sláva zmřelé postavy podle toho jak se chovala a kam až se dostala, ale to bych chtěl asi moc :-)
  • Pravděpodobně někde hluboko zakopaní.
  • prosim prosim, kde jsou ti sektáři kteří hru hypovali a když kdokoliv zvedl vystražně ukazováček byl hned za strašného břídila... děkuji jen jsem si opět ověřil svůj čuch... hmm asi si dneska zahraju GW1 z nostalgie...
  • Dej něco takovýho do dnešní hry a budeš mít plný fóra lidí ubučených jak je to nefér. Hráči dneska nechcou překonávat výzvy, ale jen mačkat čudlíky a slyšet jak jsou úžasní. Se podívej jaký hry jsou dnes nejpopulárnější.
  • No právě. Možná Nexon/NCSoft nevěří, že se ArenaNetu podaří přilákat kupující pro datadisk. Ale tomu se divím, vzhledem k tomu, jak dobře ArenaNet točil kolečka hypu pro původní hru. na druhou stranu je třeba říct, že spoustu hypu udělali pro GW2 is fanoušci. A spousta z nich by asi nebyla pro datadisk nadšená tak moc jako pro původní hru.
  • jim ani nejde o to aby jste to hrali.. ale koupili..
  • "Zároveň se ale snaží hry být, co nejpřístupnější, protože designovat velkou věc za desítky milionů dolarů pro malou skupinku hardcore hráčů, to by se chtělo jen málokomu."

Tenhle pristup je takova blbost, mluvit porad o male skupince hc hracu. Vsechno to vzniklo jenom z toho, ze tvurci zacali vic a vic ustupovat tlaku ubrecenych jedincu na forech, kteri neunesou porazky a faily nebo ze je nekdo proste lepsi. A nejsou to bohuzel jenom decka, je to i spousta 20+ lidi.
    Neco nejde ? Okamzite je hra bugged nebo moc tezka. Nemuzu te zabit ? Okamzite ses cheater, muj team jsou lamy nebo je to unbalanced. A tihle lidi to stejne neprestanou fetovat, kvuli nim se to akorat zmrvi a oni pak jdou stejne taky jinam. Neni zadna mala skupinka hc hracu, jsou jen gumy bez trpelivosti a pak normalni lidi.
  • jo tohle melo sve kouzlo xD na Ultimu mam plno uzasnych vzpominek celkove to bude tim ze to delali hraci pro hrace
  • tak třeba v path of exile tam je to fakt hc s tou ztratou *3*

štve mě že smrt neznamená nic ve většině dnešních her.....Pamatuju jak jsem v ultime farmil cca 4 hodiny kožbu z jelena a pak me zabil nějakej druid a všechno ukradl*1*
  • "PVP samozřejmě souvisí s tím protože čím lepší věci tím vetší šance na výhru"

nevím jestli si hrál stejnou hru, protože v GW2 gear nehraje takovou roli a v pvp(structured) žádnou.

Ale jinak jsem na tom podobně. Hra mě omrzela, ale dost často zapnu jenom SPVP a dám pár her. Je super že můžeš hrát SPVP s postavou na lvl 2.Je to takovej můj "Unreal tournament" Tímto stylem jsem už udělal rank 30 :-)

btw crafting se mě líbil v everquest2 nejvíc asi....
  • GW2 bylo velké zklamání na naprosté většině front. Ale divím se, že nedělají datadisk. Že by je Nexon/NCSoft utnul po tom, co většina hráčů opustila hru?
  • tahle hra mela fajn komunitu cheateru a lamek ostatne jako každe jine mmo, proste kde se da podvadet tak 99,9% hráču to udela
  • fizola
    Tak ja som presiel na WoW Ofik po dlhej dobe hrania na free a mozem povedat ze tam je vzdy co robit, ako nevravim Raidy atd. sa vzdy prejdu a dostane sa clovek do cakania na dalsi pacth, ale prave pre tieto chvile je tu dost obsahu, ci uz len chodit stary obsah a snazit sa urobit tie najsialenejsie achievy, pet battles a kopa inych kratochvil, ... je tam proste vzdy co robit.
    Hoci teraz mam pauzu v predplatnom naklko som dostal 2 mesiace zdarmana SWToR tak bol by hriech to neskusit a neporovnat, cize:
    Celkovy feeling a UI je skoro to iste ako vo WoW, len je problem s komunitou, nie v zmysle ze su to blbci, to prave povaha hry kde si bez dobrej anglictiny a trpezlivosti ani neprdnete, ale skor nedostatku komunikacie, kym vo wowku ak treba pomoc je vsetko na 5min max doletu gryphom (a pritom rozsiahle) tak v SWToR je problem, najprv do pristavu, loading, na lod, loading, Doletiet atd. a bez chat bubbles si casto nevsimnete ze vam niekto nieco pise.
    Inac su obe hry velmi dobre, obsah nehodnotim, proste hra co bezi rok a par mesiacov nema sancu mat tolko obsahu ako hra co bezi 8 rokov, cize to pre mna vobec nic neznamena, kym je obsah co tam je kvalitny (a to je) Sietovy kod SWToR bol este ked som kedysi skusal tutorial dost nestabilny a pomaly, dnes je uz taky rychly a robustny ako pri WoW (nech si kazdy vravi co chce ale WoWko ma asi najlepsi sietovy kod, minimum lagov, vsetko pekne rychlo reaguje)

asi tolko, len cisto moj nazor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit