Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A taky proč tak často píšu tak dementně.....asi budu ten - nó ten - oligofrenik. Já věděl, že to dneska použiju!! *1*
  • jono :D jen mě mrzí, že si ho tam nenechaj dýl
  • řekl bych, že teď už tam chlapec nemá kolík, ale kamarády z cely....
  • Zajímalo by mě, jestli si tady někdo ten kickstarter někdo konečně přečte pořádně....
  • Tak je pravda, že vy dva budete asi kámoši....
  • akorat mne desí že vavra rikal že to ma byt mix skyrimu, witchera a dark souls. jsou dve možnosti bud je to marketingova lež nebo je to pravda. ja tyhle rpg-čka opravdu nemusel. spíš bych doufal kdyby to bylo jako puvodní fallouty (co se týče designu, logiky sveta, herních moznosti a tak)
    vavra není žadny chris avelone, ale neco snad za ty roky pochytil *13*
  • Jinak nepodpálil bych sochu, ale ten kostel - samozřejmě *1* pěkně všechno pohromadě a při vší uctě k těm co byli vyobrazeni v oknech *9*
  • výserníky nebudou holt no, moc práce
  • Už dva video deníky, ale ani jedna zmínka o hajzlech.
  • ale chlapiii vždyť JB je super frajer :(
  • Mě by to teda dost vytáčelo. Každopádně máš můj pohled typu "neboj brácho to bude lepší" a k tomu točení doporučuju pytlík a tuhle stránku:

https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/posts
  • Lawliet
    Ale jinak, když jsem to dokoukal na dvě části, se mi video velmi líbilo. Skvělá práce Vávro. Jsem rád, že jsem mohl podpořit. *1*
  • a my, kterým to funguje, se ti budeme smát
  • Lawliet
    Tohle mě točí!! http://i.imgur.com/dk8RsIl.png
  • aspoň k něčemu ta vysoká je *1*
  • Pro nás lůzu a vysokou školou nepolíbené - je to jen další nemravný výraz těch fundovaných osob. U nás by to byl prostě deb*l. Ale alespoň můžu znít chytřeji. Ten muž bude dozajista oligofrenik - pravdu dím!!!! *1* *1* Jinak nic proti Forestene *1*
  • Nevím, jestli to tu už padlo, ale objevil se jeden "Saint". *8*

Jsem zvědavý, kdo to nakonec bude.

Jinak video dobrý, ale možná mohlo být trochu delší, páč jsem se na něj těšil od pátku a čekal jsem další 15-ti minutovku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší