Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci RPG Kingdom Come představují nástroj, s nímž vytváří a oblékají postavy
3.2.2014 | Petr Poláček
305 příspěvků
-
Pořád víc než já *1* *1*
-
nazval bych to spíše akademicky korektním výrazem :D
-
D_A_R,
mám doktorát ze spamování na foru a jsem magistr oboru historie a filosofie, ačkoli je to už nějaký pátek, co jsem vyšel ze školy. O historii nevím ani 1 %, co bych asi vědět měl. *4* -
Díky - naučil jsem se nové sprosté slovo - táááák a kde ho použijeme?? *1* *1*
-
tak mistr 11 asi žije v minulosti no *1*
-
Byl na me moc rychlej, stihl si to precist po me rychleji nez ja *1*
-
ten clanok s 37% bola satira spred 6-7 rokov
-
Doba temna se dneska tak nějak u historiků všeobecně odmítá jako relevantní pojem. První hodina dějin obecného středověku. *4*
-
oooh watch him burn now
-
ne ale zdá se mi že 80% diskutujících na games je z ústavu mentálně postižených dle jejich mentálních dotazů na úrovni iq 4-letého dítěte
-
To zase ne. Oni to do nich perou už od "základní školy". *1*
Jinak se Američani učí zeměpis se svými válečnými výpady. Díky tomu Američané konečně znají třeba Irák nebo Vietnam. Ale řekl bych, že je to docela krvavá osvěta. *4* -
to už tak u fantasy bývá
-
a odkud je těch 37% dotázaných...z těch mentálních ústavů ne?
-
37% dotázaných pane nechcesemivěřit
-
moc se mi tomu nechce věřit, to je 37% američanů v ústavech pro mentálně postižený? :D
-
37% američanů nebylo schopno najít USA na mapě světa a to fakt nejsem odborník na statistiku, jenom náš zeměpis na základní škole má mnohem větší úroveň než na americké střední což je fakt k pláči, vzhledem k tomu že i naše úroveň zeměpisu na základkách není nic moc
-
Trollda: jsi očividně fundovanější osoba než já *4* já jsem historik-amatér a samouk. A ve většině věcí s tebou souhlasím. Pro mě je ale prostě cokoliv od nás nahoru zaostalou dírou vlastně dodnes. A to různými vlivy. Ber to spíš obrazně *4* . Jen ale když srovnám Evropu např. s Čínou či blízkým východem právě v době středověku - tak do doby cca 13.stol. je to prostě úplně něco jiného. A je taky fajn jednou mít konverzaci v diskuzi kde každej hned není de*il a a pod. *1*
-
chudák mehmed teď schytá mínusy, protože reagoval na ten post, ještě než ho tady oligofrenik upravil na něco úplně jinýho :DD
-
Zapomněl jsi zmínit, že to bude velká, ambiciózní, česká hra a že se o ní bude často psát!!!! Tak na to nezapomínej!!!! *1* *1* *1* *1*
-
Trollda no hej ja s tebou v tomto suhlasim. Studium archeologie som sice vzdal, ale v case ked som sa este snazil tak by som tiez v skole asi pojem mesto pre oppidum nepouzil. Len problem je, ze vacsina ludi si pod pojmom osada alebo sidlisko predstavi nieco celkom ine. Tak zas aby to nevyzeralo, ze kelti boli nejak zaostali:)