Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co takhle nastudovat rozdil systemova ram a vram? A pochopit, ze DDR3 tu igpu brzdi, proto taktovani zvysuje vykon igpu, ale cpu tim DDR3 brzdeny neni, proto GDDR5 jako systemovka nic neprinese.
    Promin, ja si to neuvedomil, ty nemas kladny iq. *3*
  • Rhulad
    Co tak se podívat na testy paměti u AMD APU?
  • Rhulad
    Tam dole je napsáno: Propady výkonu jsou patrné jen s dvoujádry řady Pentium a Core i3. Musíš to aji číst a ne se jen dívat na obrázky
  • To se projevi tak, ze PC bude za par let jeste o 2 tridy dal pred kidzolema, nez je ted. *1*
    Btw, gddr5 jako systemovka ti je k nicemu, kdyz nestiha hruby vykon cpu a gpu. Se podivej na benchmarky taktovani pameti na PC a budes mit predstavu k cemu ten vykon pameti bude.
  • ty gddr maj zas delsi latence, spis graficka karta bude nejvetsi brzda kustky...
  • .. to je pro Walleta a Rhulada
  • Naprosto nevypovídající. Tomb Raider je na dnešní dobu dost dobře optimalizovaná hra... mě běží taky v poho na ultra a mám C2D E6600 taknuté na 3 Ghz a k tomu GTX 460. Jak je na tom třeba v AC3 nebo BF3?
  • si nedáte pokoj :D :D

.... no mohlo to dopadnout hůř, pánbůh zaplať za 8 GB DDR5 u ps4

Zajímavé spíš bude, za pár let srovnání ps4 a xone, kdy bude dřen hardware konzolí na kost a v jakém rozsahu se projeví jiné paměti ... když je tentokrát procesor a grafika stejná(téměř)
  • Já se též přikláním k označení next-gen jako čistě "technologické", hardwarový výkon - novej kus železa. Je možné že pár hříček použije kinect a kamerku, ale opravdu pochybuji že lidé chtějí zběsile máchat rucema a řvát na televizi :D (teď myslím ps4,xone .... wíčko je asi trochu něco jiného - stráci výkonem, nemůže být nazýváno next-genem)

Vše ostatní(nehardwarového rázu) již mohlo být, nebo může být vydáno např. n staré konzole, mobilní zařízení ....

fuj ...snad jsem to nedopatlal
  • Proc je v tom testu dvoujadrova i3 jen o par % pomalejsi jak 8 jadrovy FX? Nejak ti ta "optimalizace" kulha. Ze by byla limitem vga? *15*
  • Na jiných webech mají zavedeno zarolování mínusových příspěvků ... nadruhou stranu se člověk občas zasměje :D
  • Jj, ja tu linkoval cpu test v koridorovkach na full hd s AA. Oh Wait! *5* Porad cekam na odpoved, proc ten uzasny vykon jaguaru nepodava zadny vysledky, zadny detaily, zadny fps... *7*
  • Rhulad
    Ty?
  • např. http://www.youtube.com/watch?v=7FF5wbE8dWk
  • Taky tu byl clovek, co by nepoznal ani zaply vsync a tvrdil, ze oba hw jsou stejny ptze maj oba 60 fps. *3*
  • Skoda ze muzu srovnavat treba fps. A ty ma muj 5 let starej komp o dost lepsi, nez uzasny ps4 s uzasnym jaguarem, co sice nema vykon v benchmarku, ale ve hrach zazracne ozije, podava obrovsky vykon, ale stejne to na fps ani detailech nejde videt. *5*
  • a tahle generace nás má jednou živit .... a volit představitele státu .... ach jo ...
  • Rhulad
    V životě by mě nanapadlo, že to budu řešit, ale není to první článek, kde se vyskytují jedinci, kteří zkreslují výkon cpu ps4 a podávají ho na úrovní tabletu. Dneska tu byl člověk co srovnával výkon jaguara s výkonem intel atom a ještě dostal aji pluska.
  • Boha co tady řešíte? .... Nejprve si přečtu článek a pak zjistím že nemůžu srovnávat výkon ps4 vs pc přes procesory, páč jak bylo v článku psáno, v ps4 nejsou narvaný wokna a celé je to řešeno trochu jinak než klasické pc ....

Jinak místo rvaní peněz do nové základní desky a procáku začínám uvažovat o ps4.

.... sakra jen nevim na čem budu hrát Armu *9* ...
  • Rhulad
    To je slabší verze jaguara... jestli se nepletu tak jaguar se může přetáčet k 2,75 GHZ, ale s tím si nejsem na 100% jist. Pro Walleta: přestaň na mě reagovat, jsi jenom tupý hulvát a já na tebe taky reaguji jako blbý hovadoo čili bude lepší, když mě budeš ignorovat, argumenty jsi tu nenapsal žádné, jen verbálně útočíš. Božinku zlatý Veskoslav. Když se na AMD procesoru dobře zoptimalizuje může porážet i dražší intely http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/26363-crysis-3-test-naroku-nejkrasnejsi-hry-soucasnosti?start=7

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit