Přejít na výpis diskuzí
Týden života s PlayStation 4: obecné klady a zápory nové konzole
10.12.2013 | Jan Olejník
349 příspěvků
-
Hlavne opravdu ma smysl testovat CPU v koridorovce, kde se flaka a je limitem grafika. Ale jiny vysledky by se nehodily do Hulradova vlhkeho snu o tom, jak konzole konkuruje PC.
Me staci i7@4Ghz, 5 let stary a ma 4x vetsi vykon jak dnesni kinderzole a 4x vic ten pc fakt nestal. *3* -
Jo to značení je dost nepřehledné *3* nižší číslo má vice jader a o dost nižší spotřebu
-
Protože jsem podle označení myslel, že to je 4 jádro :)
Zatím těch testů moc není co koukám, kde by se to porovnalo pořádně. To co jsi poslal není moc jasné, když je tam málo vzorků. Chtělo by to test jak jsme poslal já jen aby tam bylo tohle.
Navíc ten test je zcela jinak zaměřen když porovnávají notebooky. -
Ale tak v tom testu není Jaguar z PS4, ne?
-
Proč asi? Protože tu pcčkáři tvrdí, že výkon cpu v ps4 je výkonem na úrovni tabletů čili jsem zas vyvrátil další mýtus a budu oslavován *3*
-
Podíval jsem se na ten tvůj test a stejně nechápu, proč to sem dáváš.
-
Můžeš mi na tvoje tvrzení k podat nějaké argumenty, tohle je jen houkání do tmy.
-
PS4 umí už vyhlazování, aby to mělo nějakou vypovídající hodnotu? A ano, cpu PS4 bude brzdou za 2-3 roky určitě.
-
Proč sem postuješ dvoujádro?
-
http://extrahardware.cnews.cz/testy/amd-a6-5400k-testu-cpu-casti-poradi-si-celeronem-i-pentiem-g/strana/0/13
Já tedy vidím, že to je dobré CPU vzhledem k ceně ale brzda to je (může být). Viz grafy. I Intel i3 vede o hodně jak ve hrách tak v dalších testech. Tedy není moc co řešit.
A to většinou do sestav které stáli jako Next Gen konzole dávali I5 / AMD ekvivalent. Tedy o dvě třídy lepší CPU. -
V pátek ti nestačí? To je taky před vánocemi ne?
-
Kvalitní přísvěvek o odraz současné pc-scény. Jak smutné *13*
-
Tak musím být objektivní víš. PS4 miří na full hd proto nebudu postovat testy v 1280*1024, kde se projeví daleko více síla cpu, ale to vše je naprosto irelevantní, nás zajímají testy ve 1920*1080, tam bude ps4 operovat. *3*
-
sice nevim o co ti jde ale nektere hry vyuzivaji procesor vice jine mene
-
Jojo, rarovani ve winraru je pomerne lukrativni fulltime job. Znam hromadu lidi co to delaj cely dny.
"Ve full HD není cpu tak duležitý, tam je důležitá gkarta, ale co bych ti to vysvětlovat."
Proto jsou ty tvoje testy ve fullhd? -
Možná proto, že cpu není jen na hry(na rozdíl od konzole), ale i na práci a kompresi např ve WinRaru. Ve full HD není cpu tak duležitý, tam je důležitá gkarta, ale co bych ti to vysvětlovat. Škoda slov..
-
Btw, proc si teda nekdo kupuje FX-8xxx ktery zere jak prase za 3,5k, kdyz muze mit za polovicni cenu ten tvuj srovnatelny jaguar?
-
Chápeš, já sem omezený konzolista čili co nevidím, to nechápu, prostě mi řekni v jakým poličku je testován jaguar .)
-
Zkus pouzit mozek a muj hint. *3*
-
Kde je v tom testu zastoupen Jaguar? *1* Asi jsem slepej, ale já ho nevidím trapáku.