Přejít na výpis diskuzí
Týden života s PlayStation 4: obecné klady a zápory nové konzole
10.12.2013 | Jan Olejník
349 příspěvků
-
Ano, jsem cely rudy rozcilenim, protoze kiddo si hraje na internet hera. Te bavi se porad dokola ztrapnovat?
-
:D zoufalé. Osobně by mě zajímalo, jestli to ví aspň inženýři AMD kolik fps může do budoucna přinest GDDR5 v ps4, ale dělat soudy tu může jen hlupák ala Wallet *3*
-
Ignore the cows. GDDR5 is a variant of DDR3 that has been used in graphics cards for many years. This time it is being used for the whole system on PS4. GDDR5 provides faster data transfer, but DDR3 provides faster latency. So it depends on the job. There is a reason why GDDR RAM stayed on GPU, whereas DDR RAM stayed for system on PC.
-
Kde jsem napsal, že GDDR5 něco přinese? Jak jsi celý rozčílený přestáváš být pozorný a děláš chyby. Ty jsi tu dělal soudy, že GDDR5 nic nepřinese čili tě znovu a slušně žádám, aby jsi mi to nějak podložil. Děkuji *3*
-
bych mu hodil srovnani ddr3 a ddr2, dyt 2 je vlastne zrcadlova 5 *5*
-
Se mi strasne libi to tvoje "je tam neco, co nemuzeme zmerit ale proste to tam je, dokud nedokazes ze neni" *5*
-
Jo? A kde je tvuj konkretni test, kolik vykonu prineslo GDDR5 a prubehy fps, ktery velmi silny jaguar musi zvladat perfektne? Nebo snad srovnani uzasne kvality AA, nebo rozliseni, ktery diky takovymu vykonu muzu mit. *15*
-
Tak jsem se dočkal jen dalšího verbálního útoku místo konkrétních testů, co už s ním nadělám *3*
-
Btw, uz na zacatku jsem se ptal, kde se ten vykon kobzole projevuje, kdyz ne na kvalite grafiky, rozliseni ani fps. *5*
-
Ne odpověz mi, co bych měl linkovat za testy, pokud si chceme co nejreálněji přiblížit jaguara v ps4. Mám linkovat i3 v 1280*1024 nebo co? Opravdu by mě to zajímalo.
-
Musis si u rodicu vybrecet pc, pak si nebudes muset nalhavat jak je kidzole uzasna. *3*
-
Ne tohle neberu. Já chci konkrétně testy a benchmarky, že GDDR5 nic nepřinese. Pokud to tvrdíš, tak musíš někde čerpat jelikož pochybuji, že s tvým vyjadřováním pracuješ u AMD .)
-
Bohuzel ti nic nelinknu, ukazal jsi ze z testu neumis cist. Staci si najit jakykoliv test taktovani DDR3 a tam uvidis, jak roste realny vykon s propustnosti. *3*
-
Můžeš mi postnout nějaké důkazy a benchmarky, že GDDR5 nic nepřinese. chci konkrétní test. Děkuji. Popravdě já nějakému zakomplexovanému pc-fanatikovi nevěřím, proto tě žádám o testy.
-
Jojo, reci jsou fanaticke v moment, kdy se nehodi. *5* Proste lowzole je lowend, se s tim smir.
-
Ty radsi nelinkuj nic. *15*
-
Ale vypovídá to strašně moc jelikož všechny hry budou na ps4 dobře optimalizované čili ty fanatické řečí o nízkém výkonu cpu v ps4 jsou zcestné.
-
Pokud ma neco mensi minima, musi mit vetsi maxima, prumer je porad prumer. Cili to na veci nic nemeni. Kdyby byla hra 100% paralelizovana na 8 vlaken a nebyla limitovana gpu, vypadaj ty vysledky uplne jinak.
-
Můžeš mi říct co bych měl linkovat, když si chceme podat co nejrealnější výkon cpu v ps4. Opravdu řekni, co bych měl postovat, mě by to zajímalo