Přejít na výpis diskuzí
Týden života s PlayStation 4: obecné klady a zápory nové konzole
10.12.2013 | Jan Olejník
349 příspěvků
-
to je presne tak ako ked jazdis na TDi a vies,ze si zajazdis a tak ti povie dementko co ma audi RS4,ze to je sunka,ze sa s tym neda ani obehnut a,ze to je traktor odvezie ta tak ci tak len je na kazdom ako sa rozhodne.Niekedy mi pripada,ze PC biznis je vacsi a kazdu hru co zapnes tak len reklama NVIDIa a vsade na nete reklamy na GPU davnejsie si si kupil 486 a si bol rad,ze mozes hrat a si robil viac veci na pc ako dnes.Dnes je pomaly pre mna mudrejsi brat konzol lebo herny biznis robi presne to.PC nebolo vyvynute na hranie,ale prve konzoli ako su Atari.
-
Toto su rovnake clanky ako v 2006 pri prichode predchadzajucich nextgenov. Mozno aj od tych istych autorov. Filozofovanie o zmene vnimania vyznamu nextgen v novych hrach sa rozplynie s druhou/tretou varkou call of duty a spol. *1*
-
Na 900W by si tam musel napchat 3 Titany. Ale to by si mal zelezo o vykone PS 5 a XB 2 dokopy *1*
-
Neplet ho! Ted bude hledat shop a umře u toho, protože tam bude store...
-
neobejdes?A co je cervi dira?ps3 fat zrala jak tank asi 300w.Ps4 je 10krat nabouchanejsi nez ps3 a zere 120w a je jeste k tomu mensi.
-
za druhe konzolu mozes zobrat vsade do tasky a hras a velke pc neviem ako by si nosil,a k tomu PC by ma zaujimalo ak tu tak pisete na nove konzoli,ze ci mas vsetko v pc origo ako windows,programy atd verim keby prisla k tebe kontrola tak si skoncil a uteka Mame pod suknu.A k tym novym konzoliam len tolko,ze Xbox360,PS3 to boli nextgen ja som mal stare PC a ked som videl CODMW tak to bol brutal tieto nove konzoli uz nie su nextgen,ale len dobehuju vyvoj hier a pochybujem,ze vydrzia tak dlho ako Xbox 360 alebo PS3.
Gaming forever -
Obvykle chodím na tiscali jen abych si pobavil u stupidity nekterých příspěvků. Doporučuju ti se s debily jko tamto příliš nehádat, protože to je přesně to, s čeho jim stojí. Na západních stránkách už je takových imbecilů poměrně málo. Když vydržíme ještě tak 50 let, třeba to tak bude i u nás.
-
proc by mela byt ps4 brzda.Hlavne ze pc je ten hlavni tahac *15* Hlavne do ted bez GTA5 *1*
-
No vida, Next gen se v dnesni dobe uz nebere jen v grafice, to je stare. Dnes uz jsme tak daleko ze pouha konzole diky vyjmecnim detailum je vlastne Next gen , next gen standby mod next gen modry prouzek... Inu to je tedy neco. Samozrejme to je jen a pouze herni zarizeni nic jineho se s tim (zatim) delat neda. Klady jednoznacne prevazily zapory a rozhodne je to prislib do budoucna... Vydrz casu a dostanes vice klasu. *4*
-
Normalne sa cudujem,ked tu stale pisu Pc ckari ja som zacal na Pc a mam ho stale,ale odkedy mam koonzolu tak sa uz nejako ani nehram na PC nemam az tak nato cas tak mam konzolu na zabavu mi to staci a viem,ze co kupim mi pojde pred 4rokmi som kupil grafu do pc a nemal som uz ani sa tak cas venovat hraniu skor som zapol konzolu a teraz je ta grafa stara a aj zvysok pc bud investiacia do pc alebo kupim One a viem,ze to bude slapat
-
To je proste, slaby hw zere malo, silny hw zere hodne. A k tomu se vazou rozmery a pouzite chlazeni. Fyziku nijak neobejdes. *3*
-
no hlavne ze tohle zere 120w a ne jak pc big zole do budoucna 900w,doufam ze ty pc krabice uz prestanou rust,u next gen by se hodilo spise zmensovat jak ps4.to neni next gen vse narvat do 1,5m kvadru. *11*
-
Co prinese ps4,no je to na hry,tak asi hry.Ale hry!A hlavne only on playstation!Uncharted 4
-
Rozcileny jak konzoleboj pred pc shopem. *14*
-
Už ani nevíš co povídáš, to je z toho jak jsi rozčílený, pozor na cévku pardále.
-
Uz jsi odevzdal ovcovskou dan a dostal za to lowzoli? *15*
-
jeeeee.pc ingeniri prisli.tak nam zas budou radit haha.pamatuji si jak tehda jsem narazil na clanek s obrazkem,jak pc komunita chtela sestavit ps4.To byla sranda .A hle ona je to mala krabicka,jeste mensi jak ps3 fat. *1* .Jinak radsi neradtte,rad si poslechnu neco od ingeniru sony nebo od tvurcu killzone a studiu naughty dog. *5*
-
Jop, tvuj jaguar je stejny jak FX, co dal? Konzole ma dobry vykon, GDDR5 prinesla milion procent vykonu navic a BF4 bezi na 30-60 fps. Takovy neviditelny vykon s neviditelnym arugmentem. *15*
-
vypada to pekne ale zatim neni moc her, nejlepsi cas dokoupit resty na ps3 a pockat si az se to poradne rozjede :)
-
Ano ty jsi se tu ztrapnil na několik let dopředu. Ani jeden argument, jen nadávky.